Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
dneska zdravím jen v rychlosti.
Luci- neboj, budeme se společně v tom hubnutí podporovat. Ale ty to máš lepší, když sladký nemusíš, to já bohužel ho můžu ![]()
jo a taky byhc chtěla vidět Lucinku včeličku
![]()
Jsem tak při vaření přemýšlela. Jak budu vařit pro tři chlapy
To budu muset koupit nějaké větčí hrnce, abych nemusela vařit každý den ![]()
Dí- váhu nám říkat nemusíš, ale určitě tak hrozná není. Ale mohla by jsi přihodit nějakou fotečku pupíku ![]()
lenak
ok to je fotka z úterka, tedy 28tt ![]()
moc se nelekněte ale, když jsem šla za kamarádkou na gynekologii, protože krvácela v 8tt, tak paní u vrátnice vyběhla, jestli na porodnici ![]()
http://rodina.cz/…bum/26_2.jpg
Holky, já se pak jednu včeličkovou fotečku hodím ![]()
Leni, tos mě pobavila, ale asi je to hodně reálné s těma většíma hrncema, hlavně až budou kluci v pubertě, to vás sní
, ale ber to tak, že kdybys měla dvě holky, tak bys pro vložky a tampony musela jezdit s dvojkolákem
![]()
Luci,
presne tak
myslim, ze jedna zenska s PMS v baraku staci
a pak jeste resit antikoncepci a platit svatbu
. ja jsem rada za ty muzsky ![]()
Jj, Luci a Adys, máte pravdu ![]()
A ty vložky a tampóny na dvojkoláku taky dobrý
![]()
Holky,
jakou máte značku lehátka? Koukala jsem na Fisher Price, na Chicco, Hoco, vypadají skoro všechny stejně
Jen ten Fisher je asi míň polohovací, což je blbý ale zase se mi líbí,že je až do 18 kg, ty ostatní jen do 9 měsíců ![]()
Dí- když vkládáš fotku, NEKOPÍRUJ odkaz nahoře http://, ale kliknipravým tlačítkem na myši a dej KOPÍROVAT ADRESU OBRÁZKU, nebo jak to je přesně a pak jak jsi to udělala, dáš IMG vložíš odkaz CTRL+C a na konci taky IMG.
Snad to takhle půjde. ![]()
tak taky asi nejde, když jsme to zkoušela, tak opravdu nevím ![]()
Ale fotka pěkná
Máš pěkný bříško.
omlouvám se že je to tak veliký ![]()
lenak, já to zkusila přímo z našeho alba a odtamtud to jde ![]()
Teda LadyDí, to je krásně veliké bříško
, to jsem zvědavá, jaké ho budeš mít před porodem
Ale zase tam má Dianka hodně místa a nemačká se
A sluší Ti to ![]()
Leni, já budu mít Chicco, ale už starší, tak to už asi bude trochu jiné, než se dělají teď. Ani jsem nekoukala, jaké se dnes dělají
Když jsme šli ze školky, tak Davídek vybral pro paní učitelky kytičky, tak to bylo moc hezké
Jsou napíchané v houbičce a vějíř kolem do kola je modrý, je vidět, že je Dáda kluk ![]()
Pa
LadyDí, já ty fotky také vkládám z našeho alba, jinak to neumím ![]()
Leni,
my mame od Fisher Price, ale koupeny pred 4 lety
. a jak jsem rikala, ada v tom nechtel moc bejt.
Holky děkuji Vám za odpovědi,uvidíme co mi řekne ten můj dr,na ty výsledky já doufám že to bude v poho,
Mějte se pa pa Petra Lovosice