Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.6.07 11:51

Holky děkuji Vám za odpovědi,uvidíme co mi řekne ten můj dr,na ty výsledky já doufám že to bude v poho,

Mějte se pa pa Petra Lovosice

• Citovat
  • Upravit
2617
28.6.07 14:51

Ahojky,
dneska zdravím jen v rychlosti.

Luci- neboj, budeme se společně v tom hubnutí podporovat. Ale ty to máš lepší, když sladký nemusíš, to já bohužel ho můžu :(
jo a taky byhc chtěla vidět Lucinku včeličku :lol: :lol:

Jsem tak při vaření přemýšlela. Jak budu vařit pro tři chlapy 8O To budu muset koupit nějaké větčí hrnce, abych nemusela vařit každý den :lol:

Dí- váhu nám říkat nemusíš, ale určitě tak hrozná není. Ale mohla by jsi přihodit nějakou fotečku pupíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.6.07 15:03

lenak :lol: ok to je fotka z úterka, tedy 28tt :wink:

moc se nelekněte ale, když jsem šla za kamarádkou na gynekologii, protože krvácela v 8tt, tak paní u vrátnice vyběhla, jestli na porodnici :oops:
 http://rodina.cz/…bum/26_2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.6.07 15:20

Holky, já se pak jednu včeličkovou fotečku hodím :lol:

Leni, tos mě pobavila, ale asi je to hodně reálné s těma většíma hrncema, hlavně až budou kluci v pubertě, to vás sní :lol: , ale ber to tak, že kdybys měla dvě holky, tak bys pro vložky a tampony musela jezdit s dvojkolákem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.6.07 15:23

Luci,

presne tak :! myslim, ze jedna zenska s PMS v baraku staci :lol: :lol: :lol: a pak jeste resit antikoncepci a platit svatbu :lol: . ja jsem rada za ty muzsky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.6.07 15:27

Jj, Luci a Adys, máte pravdu :lol:
A ty vložky a tampóny na dvojkoláku taky dobrý :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.6.07 15:32

Holky,
jakou máte značku lehátka? Koukala jsem na Fisher Price, na Chicco, Hoco, vypadají skoro všechny stejně 8O Jen ten Fisher je asi míň polohovací, což je blbý ale zase se mi líbí,že je až do 18 kg, ty ostatní jen do 9 měsíců :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.6.07 15:33

neví někdo proč se ta fotka neukázala?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.6.07 15:46

Dí- když vkládáš fotku, NEKOPÍRUJ odkaz nahoře http://, ale kliknipravým tlačítkem na myši a dej KOPÍROVAT ADRESU OBRÁZKU, nebo jak to je přesně a pak jak jsi to udělala, dáš IMG vložíš odkaz CTRL+C a na konci taky IMG.
Snad to takhle půjde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.6.07 15:48

tak taky asi nejde, když jsme to zkoušela, tak opravdu nevím :(

Ale fotka pěkná :wink: Máš pěkný bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.6.07 15:50

omlouvám se že je to tak veliký :oops:

lenak, já to zkusila přímo z našeho alba a odtamtud to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.6.07 15:54

tak fajn, hlavně že jsi to zvládla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.6.07 15:56

Teda LadyDí, to je krásně veliké bříško :D, to jsem zvědavá, jaké ho budeš mít před porodem :wink: Ale zase tam má Dianka hodně místa a nemačká se :lol: A sluší Ti to :)

Leni, já budu mít Chicco, ale už starší, tak to už asi bude trochu jiné, než se dělají teď. Ani jsem nekoukala, jaké se dnes dělají

Když jsme šli ze školky, tak Davídek vybral pro paní učitelky kytičky, tak to bylo moc hezké :lol: Jsou napíchané v houbičce a vějíř kolem do kola je modrý, je vidět, že je Dáda kluk :lol:

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.6.07 15:57

LadyDí, já ty fotky také vkládám z našeho alba, jinak to neumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.6.07 16:01

Leni,
my mame od Fisher Price, ale koupeny pred 4 lety :-) . a jak jsem rikala, ada v tom nechtel moc bejt.

http://img.photobucket.com/…100_0085.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital