Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte pupísci ![]()
nejprve moc díky za uvítání ![]()
tak se znovu hlásím z tepla domova
už druhý den mě bolí prsa jako blázen a přes noc jsem si zase pokydala košili mlezivem, chjo
no ale neřeším to, bych ji mohla prát skoro každej den a bylo by to zase stejný.
Co se přebalováku týká, tak ten budu kupovat v Polsku, protože jsem stejně měla vybranej od Scarletu a když vidím jak to mají tady ty parchanti opařený, tak mi je z nich špatně. Ten samej výrobek skoro za polovičku to je fakt na ránu. Mám holt štěstí že bydlím hned u hranic.
hojda…
No, že je napříč mi řekla Dr. na 3D UTZ.......a to na normální kontrole byla hlavou dolů. Tak uvidíme.
Jinak......mě snad nikdy nespí…a dělá v tom břichu takové kotrmelce,že se celé boulí a vyskakuje do všech stran!!!!!!Se s Pepou tak nachechtame. Minule tam měl zrovna ruku a bylo mu to až nepříjemný.........Jako se vždy udělá bole tak 10cm do vejšky.......No, nevím co tam provádí akrobatka.
Joulo…z
D nemám taky nic.......a to jsem uplácela stejně jako ty. Čokoládou
A byla jsem na 30min. procházce. Chtěj,aby jsme měly překvápko ![]()
Jinak mi váha začíná skákat
Myslím,že už mám +9kg......ale ofiko potvrzené to budu mít až z kontroly,tak nepřepisovat.
Zrovna se mi pere pračka s první várkou děckého........to bude pošušňání to žehlit.......
S tím přebalovákem.......já mám z Ikea Tassa v ložnici. A dole v koupelně budu mít tu nafukovací podložku na pračce.
Tak zatím papa
Mně taky minulou středu na kontrole gyndr řekl že malá leží na příč a hlavu má v levo, tak alespoň vím proč se jí nelíbí když si lehnu na levej bok, já bych taky nechtěla spát na hlavě ![]()
Holky pomooooooooooooc
Já vytahala ze skrýšíííí všechny věcičky a úplně jsem se zavalila ![]()
To jsem to asi nějak přehnala v tom nakupování.........to ani nemůžu vyprat.
Tak ,aby jste věřily jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plné dupaček,overalů a bodýček

kalhoty ven, na doma, ponožky, čepičky, trička, zimní věci, mikiny......................a nevim co ještě......

věcičky od 68…vejš..... ty jsem zatím nechala v krabici…

zítra si otevřu krám.........a půlku toho snad rozprodám......:-)
Jako fakt jdu půlku rozprodat na mimáči
![]()
Teda radiku
ty toho fakt máš hafo
vždyť to malá snad nemůže ani unosit, ale co, alespoň budeš mít výběr viď ![]()
Já si vařím oběd, ale už mám hlad a ještě mi to chvilku dá
jsem to ale blbec vařit si na poslední chvíli, že. Dostala jsem chuť na sladký, takže si dělám rejžák
minulý týden to byly palačinky a předtím krupicová kašička no a teď mě napadl rejžák. No udělat ho manžovi tak mi poděkuje
jen aby mi pak věřil že je malá taky jeho.
Ahojky,
Radiku- teda, ty toho máš opravdu kupu, to nemáte šanci nikdy unosit
Ani když to malé oblékneš jen jendou ![]()
Já jsem teda ještě nezačala kompletovat, co mám. A už vůbec ne prát, ale pořád ještě nemáme hotový ten pokojíček, tak ybhc to ani neměla kam dát. Stačí když má áďa plnou skříň jeho hadrů. A to jsem mu teď už hooodně dlouho nic nekoupila a držím se.
Mybe. taky mám někdy tkaové boule jako ty, ale nějak mě nenapadlo, ž eby mohl být prcek příčně
Já nějak nepoznám jak je otočený, i když poslední dobou mi jezdí dost bouličky nad pupíek a po stranách, tak si říkám, že by třeba mohl být už hlavou dolů. Uvidím příští týden na UTZ.
Dneska jsem od 5 vzhůru a MUSÍM se konečně dokopat k žehlení, chjo, já to tak nemám ráda, ale už mi přetýká koš, tak opravdu musím
A to žehlím jen ty věci, které to hooodně potřebují.
Tak zatím ahoj, jdu na věc.
(doufám
)
Dí- já taky ráda, rejžák, palačinky,… a manža to moc nemusí, ale občas sní, ale spíš k snídani a Adámek ten to taky nemusí. Takže si to musím vařit jen pro sebe. Pak nemaj ty moje kg skákat tak nahoru.
Dneska jsem byla za kamarádkou, která rodila v dubnu, ona byla vždycky hubená, přui těhu přibrala hodně málo asi jen 8kg, ale teď je zase jak vyžle. Jak já ji závidím
lae hlavně závidím, tu pevnou vůli nejíst, tu já bohužel opravdu nemám
![]()
budem se pak muset podporovat v hubnutí, co vy na to ![]()
Tak už jdu opravdu žehlit ![]()
Ahojte,
moc vás nestíhám, v těch vedrech mám dost co dělat sama se sebou a když prcek usne… nemáte některá na půjčení aktivní babičku? ![]()
Radiku -
dooobré - já mám pro každou velikost tabulku typů oblečení + kusy v modré, neutrál a dívčí, poznačené co je naše a co půjčené a podle těch tabulek jsem dokupovala. Ale máš tam moc hezké věci, to v pohodě zase odprodáš.
Mybe - taky příčňák ![]()
Budete někdo kupovat polohovací lehátko ? Docela o něm uvažuju, aby nám ten náš malý buldozer miminko nerozšlápl.
lenak, no já mám zatím nahoře 2kg, ale obávám se že při příští kontrole už tomu rozhodně tak nebude
sice se nepřejídám a ani nejím o nic víc než normálka, ale tyhle jídla normálně teda fakt nedělám. Jinak můj manža nerad jen ten rejžák, jinak palačinky a pod si dá rád, ale k obědu bych ho asi taky moc nepotěšila ![]()
maxíku, no já mám v plánu to polohovací lehátko koupit, známá co má ani ne 3měs holčičku si ho nemůže vynachválit a je fakt že v něm je malá moc hodná, určitě teda bych nenechávala jako moje švagrová dítě doma v autosedačce
to jako nepochopím, hlavně že má VŠ ![]()
No.....lehátko už máme
Koupila jsem v německu v akci ![]()
A taky nepochopím…jak někdo může nechat mimčo doma v autosedačce.....
Dí- já se bohužel taky nepřejídám, ale kg skáčou. Asi ybch musela držet dietu aby to nešlo takhle nahoru, ale to zase nejsem blázen
Prostě k tomu mám dispozice, co nadělám ![]()
Zuzo- taky ybch brala na půjčení nějkaou hlídací babičku, sice áďa má obě, ale jedna má hodně práce a moje máma ta se do hlídání zrovna moc nežene
Tak mi je blbý si jí o to říkat. Takže hlídání přes noc máme tak 1× za dva měsíce. Na dýl ještě nikde nebyl.
Tak jdu pokračovat v žehlení. Ale sláva, dokopala jsem se k tomu, to je u mě úspěch ![]()
Já ho budu mít z Polska, mají tam to samé co tady u nás v krámech a za skoro polovičku a když to má člověk za rohem…
ale s tou autosedačkou … švagrová je vůbec taková divná. Propaguje výchovu z Anglie a tak. Ta její první dcera má panickou hrůzu z lidí, jsou jí 3roky a v životě jsem se jí ještě ani nedotkla, protože by ji klepla asi pepka, no … nemá to smysl rozebírat