Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
26.6.07 10:43

Zkousim naposledy jestli to nepujde tak to necham byt… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.6.07 10:48

Ahojte pupísci :srdce:

nejprve moc díky za uvítání :oops:

tak se znovu hlásím z tepla domova :wink: už druhý den mě bolí prsa jako blázen a přes noc jsem si zase pokydala košili mlezivem, chjo :( no ale neřeším to, bych ji mohla prát skoro každej den a bylo by to zase stejný.

Co se přebalováku týká, tak ten budu kupovat v Polsku, protože jsem stejně měla vybranej od Scarletu a když vidím jak to mají tady ty parchanti opařený, tak mi je z nich špatně. Ten samej výrobek skoro za polovičku to je fakt na ránu. Mám holt štěstí že bydlím hned u hranic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
26.6.07 10:55

hojda…

No, že je napříč mi řekla Dr. na 3D UTZ.......a to na normální kontrole byla hlavou dolů. Tak uvidíme.

Jinak......mě snad nikdy nespí…a dělá v tom břichu takové kotrmelce,že se celé boulí a vyskakuje do všech stran!!!!!!Se s Pepou tak nachechtame. Minule tam měl zrovna ruku a bylo mu to až nepříjemný.........Jako se vždy udělá bole tak 10cm do vejšky.......No, nevím co tam provádí akrobatka.

Joulo…z

D nemám taky nic.......a to jsem uplácela stejně jako ty. Čokoládou :-) A byla jsem na 30min. procházce. Chtěj,aby jsme měly překvápko :-)

Jinak mi váha začíná skákat :-) Myslím,že už mám +9kg......ale ofiko potvrzené to budu mít až z kontroly,tak nepřepisovat.

Zrovna se mi pere pračka s první várkou děckého........to bude pošušňání to žehlit.......

S tím přebalovákem.......já mám z Ikea Tassa v ložnici. A dole v koupelně budu mít tu nafukovací podložku na pračce.

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.6.07 11:32

Mně taky minulou středu na kontrole gyndr řekl že malá leží na příč a hlavu má v levo, tak alespoň vím proč se jí nelíbí když si lehnu na levej bok, já bych taky nechtěla spát na hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
26.6.07 11:38

Holky pomooooooooooooc

Já vytahala ze skrýšíííí všechny věcičky a úplně jsem se zavalila :-(
To jsem to asi nějak přehnala v tom nakupování.........to ani nemůžu vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
26.6.07 12:44

Tak ,aby jste věřily jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plné dupaček,overalů a bodýček

kalhoty ven, na doma, ponožky, čepičky, trička, zimní věci, mikiny......................a nevim co ještě......

věcičky od 68…vejš..... ty jsem zatím nechala v krabici…

zítra si otevřu krám.........a půlku toho snad rozprodám......:-)

Jako fakt jdu půlku rozprodat na mimáči :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.6.07 13:12

Teda radiku 8O ty toho fakt máš hafo :D vždyť to malá snad nemůže ani unosit, ale co, alespoň budeš mít výběr viď :wink:

Já si vařím oběd, ale už mám hlad a ještě mi to chvilku dá :evil: jsem to ale blbec vařit si na poslední chvíli, že. Dostala jsem chuť na sladký, takže si dělám rejžák :lol: minulý týden to byly palačinky a předtím krupicová kašička no a teď mě napadl rejžák. No udělat ho manžovi tak mi poděkuje :) jen aby mi pak věřil že je malá taky jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.6.07 13:13

Ahojky,

Radiku- teda, ty toho máš opravdu kupu, to nemáte šanci nikdy unosit :lol: Ani když to malé oblékneš jen jendou :wink:
Já jsem teda ještě nezačala kompletovat, co mám. A už vůbec ne prát, ale pořád ještě nemáme hotový ten pokojíček, tak ybhc to ani neměla kam dát. Stačí když má áďa plnou skříň jeho hadrů. A to jsem mu teď už hooodně dlouho nic nekoupila a držím se.

Mybe. taky mám někdy tkaové boule jako ty, ale nějak mě nenapadlo, ž eby mohl být prcek příčně 8O Já nějak nepoznám jak je otočený, i když poslední dobou mi jezdí dost bouličky nad pupíek a po stranách, tak si říkám, že by třeba mohl být už hlavou dolů. Uvidím příští týden na UTZ.

Dneska jsem od 5 vzhůru a MUSÍM se konečně dokopat k žehlení, chjo, já to tak nemám ráda, ale už mi přetýká koš, tak opravdu musím :cry: A to žehlím jen ty věci, které to hooodně potřebují.

Tak zatím ahoj, jdu na věc. :wink: (doufám :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.6.07 13:19

Dí- já taky ráda, rejžák, palačinky,… a manža to moc nemusí, ale občas sní, ale spíš k snídani a Adámek ten to taky nemusí. Takže si to musím vařit jen pro sebe. Pak nemaj ty moje kg skákat tak nahoru.
Dneska jsem byla za kamarádkou, která rodila v dubnu, ona byla vždycky hubená, přui těhu přibrala hodně málo asi jen 8kg, ale teď je zase jak vyžle. Jak já ji závidím :oops: lae hlavně závidím, tu pevnou vůli nejíst, tu já bohužel opravdu nemám :twisted: :cry:
budem se pak muset podporovat v hubnutí, co vy na to :wink:
Tak už jdu opravdu žehlit :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
26.6.07 13:44

Ahojte,

moc vás nestíhám, v těch vedrech mám dost co dělat sama se sebou a když prcek usne… nemáte některá na půjčení aktivní babičku? 8)

Radiku - :D :D :D :D dooobré - já mám pro každou velikost tabulku typů oblečení + kusy v modré, neutrál a dívčí, poznačené co je naše a co půjčené a podle těch tabulek jsem dokupovala. Ale máš tam moc hezké věci, to v pohodě zase odprodáš.

Mybe - taky příčňák :wink:

Budete někdo kupovat polohovací lehátko ? Docela o něm uvažuju, aby nám ten náš malý buldozer miminko nerozšlápl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.6.07 13:47

lenak, no já mám zatím nahoře 2kg, ale obávám se že při příští kontrole už tomu rozhodně tak nebude :( sice se nepřejídám a ani nejím o nic víc než normálka, ale tyhle jídla normálně teda fakt nedělám. Jinak můj manža nerad jen ten rejžák, jinak palačinky a pod si dá rád, ale k obědu bych ho asi taky moc nepotěšila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.6.07 14:13

maxíku, no já mám v plánu to polohovací lehátko koupit, známá co má ani ne 3měs holčičku si ho nemůže vynachválit a je fakt že v něm je malá moc hodná, určitě teda bych nenechávala jako moje švagrová dítě doma v autosedačce :-( to jako nepochopím, hlavně že má VŠ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
26.6.07 14:16

No.....lehátko už máme :-) Koupila jsem v německu v akci :-)

A taky nepochopím…jak někdo může nechat mimčo doma v autosedačce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.6.07 14:31

Dí- já se bohužel taky nepřejídám, ale kg skáčou. Asi ybch musela držet dietu aby to nešlo takhle nahoru, ale to zase nejsem blázen :lol: Prostě k tomu mám dispozice, co nadělám :(

Zuzo- taky ybch brala na půjčení nějkaou hlídací babičku, sice áďa má obě, ale jedna má hodně práce a moje máma ta se do hlídání zrovna moc nežene :( Tak mi je blbý si jí o to říkat. Takže hlídání přes noc máme tak 1× za dva měsíce. Na dýl ještě nikde nebyl.

Tak jdu pokračovat v žehlení. Ale sláva, dokopala jsem se k tomu, to je u mě úspěch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.6.07 14:43

Já ho budu mít z Polska, mají tam to samé co tady u nás v krámech a za skoro polovičku a když to má člověk za rohem…

ale s tou autosedačkou … švagrová je vůbec taková divná. Propaguje výchovu z Anglie a tak. Ta její první dcera má panickou hrůzu z lidí, jsou jí 3roky a v životě jsem se jí ještě ani nedotkla, protože by ji klepla asi pepka, no … nemá to smysl rozebírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí