Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JJ
935
27.6.07 12:52

Luci, také jsem zvědavá na obrázky. Už se moc těsím, až budu dělat pokojíček, ale to je zatím hudba budoucnosti. Budu moc ráda, jestli naší přestavbu stihneme dřív než porodím a malovat se bude pak.

Adys, gratuluji k americkému občanství.

Brcav, tak s tím pouštěním v autobuse jsi na tom líp než já u nás. Mě zatím v autobuse pustila sednout jen jedna holka, tak mého věku. Jinak naprosto nikdo a to vážně moje bříško nelze přehlédnout, dnes jsem si ho schválně změřila a mám 116cm. Tedy jestli to takhle půjde dál, dat brzy budu širší jak delší.

Krásný den.
JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
27.6.07 12:58

Ahoj holky,

chtěla jsem napsat již včera, ale nějak jsem se k tomu nedostala :oops:
Včera jsem byla na KO a vše je v pořádku. Další KO mám až 24.7. a 13.7. mám UTZ. Tak se na něj moc těším, manžel bude mít v té době dovolenou, tak konečně uvidí naše miminko :D
Zítra se jedeme podívat na dvojčátka od švagrové, tak vám sem potom hodím zase nějaké foto :wink: Já je uvidím poprvé, tak jsem na ně zvědavá

Radiku, ty máš teda oblečků :lol:

Adys, gartuluji k občanství, musíš být ráda, že už to máš hotové

Hanucho, tak to je super, že jste již vybrali kočárek :)

LUCI, jsem moc zvědavá, na ty tvoje malůvky. To já na takové věci nemám vůbec talent :oops: jsi šikulka a těším se na ty fotky

šátek si pořizovat nebudu, mám doma po Davídkovi klokanku, ale tu jsem také nevyužila. Použila jsem jí asi jen jednou a pak jsem zjistila, že je mi pohodlnější ho vozit v kočárku, než ho tahat na těle. Ale uvidím, treba jí využiji teď na mimčo. A polohovací lehátko budu mít od sestry, to jsem na Dádu využila hodně a jemu se v něm moc líbilo.

praní , budu prát v tekuté Lovele sensitive a věcičky na mimčo budu prát společně s naším oblečením

také vítám nové těhulky, je dobře, že se nám to tady ještě pořád postupně rozrůstá :D :D :D

Jinak jsem si dnes po dlouhé době změřila pupík a mám rovných 100 cm :lol:
A také jsem se dnes zastavila v práci a dozvěděla jsem se, že jedna holka prý vůbec nevěděla, že je těhotná a porodila doma kluka 8O Přijde mi to divné, moc se mi tomu nechce věřit. Vždyť se to mimčo v břiše pěkně mele. Jen mě to šokovalo a pořád na to musím myslet.....

Tak to je ode mne zatím vše, mějte se moc hezky a pohlaďte bříška.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
27.6.07 13:02

Zuzi,
ja mam taky super historku o tom, jak jedna mamina nevedela ze je tehotna a vezli ji s bolestma bricha do spitalu, kde porodila… Lecila se na neplodnost, dostavala naky sileny injekce hormonu, takze dr. tvrdil, ze to bricho ji vyrostlo po tech hormonech. Kamosky ji presvedcovaly, ze je to divny, ale ona jim neverila a jednou ji odvezla rychla a jeji partner (ted uz manzel) malem neudelal statnice, pac se to stalo dva dny pred nima. No a ted uz maji druhy :-)
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
27.6.07 13:18

Ahoj holky,
tak se tayk dnes hlásím. Dneska na mě nějak pozdě.
Přivezli nám dopolko okna, je toho plná garáž, UFF už se předem netěším na ten úklid.
Včera Aleš vyboural kousek zdi (jan na překlad), bude tam chodbička do pokojíčku a koupelny. A takového prachu až nahoře, no hrůza. Až to dobourá, tak to nechci vidět :? Asi červenec strávím uklizením, místo praním oblečků :lol: I když stejně je namám ještě kam dát, tak to musí počkat.

Lehátko- nějak jsem o něm ani neuvažovala, ale teď jste mě docela nalákali. Psa máme, ale byla na Áďu v pohodě. Jen ty chlupy pořád všude a to denně vysávám :roll: Až bude pokojíček, tak tam bude mít zákaz vstupu, tak to snad bude lepší. ALe lehátko by se asi šiklo, budu si muset aspoň napsat seznam, co chci ještě koupit. Nebo bych mohla říct nějaké babičce, že :wink: :oops: :lol:

Šátek- taky mě moc neláká, ale uvidím. Myslím, ž eby se nějaká klokanka nebo něco podobného hodilo. přecem jenom ovládat 2,5 leté dítě, psa a kočár, no chybí mi jedna ruka :lol: Ale asi to budu řešit až později.

Zuzo- včera jsem se bavila s kamarádkou, která dělá (dělala, teď má 2měs.holčičku) na šestinedělí a taky to zažila, že tam paní přišla s bolestma poradila jim na příjmu a ani nevěděla, že je těhotná. Ale taky to moc nechápu, jak to mohou nepoznat 8O Vždyť mimčo se tam hýbe, přeci se nemohou myslet,že jsou to střeva :?

Adys- gratuluji k občanství :!

Jsem ráda, že s tím jídlem/přibíráním na tom nejsem sama. Už jsem z toho měla docela depku, tak dobře, pouštím to za hlavu :wink: Ale mě se teď všichni zdají tak hubení, to je hrůza :roll:

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
27.6.07 13:21

Jo ještě jsem se chtěla zeptat, nevím, jestli jsme to tady už náhodou neřešili :oops:
Budete kupoavat monitor dechu?
Já jsem ho u Adámka neměla, ale teď o něm uvažuji. Včera jsem se na to ptala kámošky, jestli jim třeba nezačal sám od sebe houkat a říkala, že už za ty dva měsíce 2× 8O a jak naschvál v noci. Malá byla v pořádku, asi třeba jen lehce dýchala. Z toho mám strach, musí to být hrozný šok :? Ona je malá teda narozena o měsíc dřív, tka jsem jí ten monitor objednávala já, když byly v porodnici. Pro donpšenou by si ho asi nekupovala. Tak taky nevím, asi ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.6.07 15:15

Ahoj těhulky,

tak jak se na to dívám já:

JJ - jsme na tom s obvodem pasu podobně :oops:

Lenko - taky už tu váhu nechci řešit. Po porodu budu muset napnout síli a začít s mimčem obíhat celou Prahu a kojit o sto šest :P

Monitor dechu - nebudeme pořizovat, známé říkají, že se často sám spustí a šoky jsou hrozné. No, také jsme vyrostli a naše mamky monitory dechu neměli.

Šátek x klokana - je pravda, jak jste některá psala, že klokana je mnohem snažší na „obsluhu“. Taky si moc nedovedu představit, jak sama vážu šátek a v něm mrskající se dítě…

Včera večer mi bylo nějak blbě. Jednak jsem se pěkně praštila do břicha o auto, dělá se mi tam dokonce modřina a to místo dost bolí. Tak jen doufám, že mimču jsem neublížila. Ale večer mne bolelo v krku a bolely mne záda (u ledvin - asi jako když bolí záda při menstruaci) a cítila jsem se celá unavená. V noci jsem pak zase nemohla spát - blbý sny o tom, jak ukecávám doktora o neschopenku, křeče v noze a břiše :cry:

Tak se mějte, jdu ještě něco popracovat a hurá domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.6.07 15:26

Ahojte, tak jsem byla na návštěvě u našich, mamka měla velkou radost že jsem pobyla. Dostala jsem jahůdky a malinky a nazobala jsem se na zahrádce, no byla to paráda i třešinky byly :D

Jinak že tu čtu o kočárku, lehce závidím tu zelenou, já jsem na ní úchylná :oops: ale kočárek mít zelenej nebudu :( vybrala jsem si HOCO Zaphir X-sportline, potřebuju totiž něco na terén a tak, a tenhle vypadá fakt fajn a dokonce jsem zjistila že má i kuličkový ložiska u koleček, tak snad nám vydrží. Je to už model 2007 a ty ostatní ty ložiska neměly. Teď ještě řešíme jakou autosedačku :? ale už je taky jasno na 99% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
27.6.07 15:50

ahoj holky,
tak jeste se musim pochlubit, ze jsem se dostala na prvni stranku nasich mistnich novin .. :lol: .. teda jenom moje jmeno (i kdyz ho blbe vypsali). tuhle kyticku jsem dostala od jedne zname a tahle fotka vysla v novinach s komentarem, ze je to pro me a ze jsem se stala obcanem USA :lol: .

tak … a koncim s vychloubanim .. hezky den :-)

http://img.photobucket.com/…smommy/C.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
27.6.07 16:17

Ahoj holky…
tak se opet hlasim..... :P …dekuju moc za gratulace.....svatba byla nakonec 22.6., byla moc hezka, jen to bylo unavny, protoze vecere byla az od pul desaty, takze jsem po pulnoci odpadla…cely den jsem byla takova nervozni, protoze mi hodne tvrdlo brisko a mimco jsem skoro necitila…ale druhy den zase vsechno v poradku, tak nevim…jsem tak rada, ze jsem v Cechach…bylo tam 40 stupnu ve stinu a uz jsem kolabovala…ono by to nebylo zas tak spatny, kdyby se nam nerozbila klimatizace…takze v noci bylo 33 stupnu a to uz jsem skoro brecela ve studeny sprse, ze chci pryc…nikomu to nepreju…posledni den cestou na letiste jsme uvizli v zacpe a kdyz se na me manzi podival, tak jenom v rychlosti popadl flasku s vodou a zacal me polevat, protoze to uz mi bylo opravdu zle. Ted je to takovy sok (zmena pocasi), tak mi taky neni ok. Rano jsem byla na cukrovce…jeste vcera mi segra rikala, ze musela vypit jednu sklenicku toho blivajse…me dali rovnou pul litru, takze jsem se pri kazdy vypity sklenici davila atd.....jinak na ko jdu az tak 10.7. a jinak hlasim, ze mam uz nahore +5 kg…no jo…holt jsem si uzivala svatebni dortiky atd :lol: :lol: ..dam ted do galerky nejaky fotecky, tak se uz tesim, jestli jste tam taky nejaky daly :) …zatim papapapapapa!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
27.6.07 17:13

Ahojte,

Marusko, vitej doma! To si umim predstavit, ze to bylo dost narocne a navic to vedro…ja jsem pri sve svatbe byla taky hrozne unavena a to jsem nebyla tehotna…tak ted hlavne odpocivej. Hlavne, ze jste stastni novomanzele! :)

Petro 77, to me mrzi s tim autem…vcera jsem mela taky mirne nedopatreni…skladali jsme jidelni zidlicku abychom se ujistili, ze je ok a nejak jsme nebyli opatrni a tak do briska milacek strcil nohou od te stolicky a docela to bolelo…taky jsem se chvilku bala, ale malej se zacal skoro za chvilku hybat, tak to nic nebylo…navic to bylo ve vrchni polovine a tak milacek konstatoval, ze jsme mu max. priskripli nozicku… :roll: No, ale taky se polekal…modrinu nastesti nemame…tak radeji taky odpocivej…mimca jsou chraneny plodovkou, tak se snad nic nestalo.

Musim bezet s pejskem a trochu uklidit…cele odpoledne jsem se divala na dvd a valela se, tak mam trochu spatne svedomi :oops:

ciao ciao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
27.6.07 17:35

Maruško AHOJKY!!!

Moc gratuluju k manželství a přeji Vám, aby jste se měli pořád rádi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
27.6.07 19:18

Ahoj,

Maruško- VÍTEJ V ČR, MLADÁ PANÍ :! :P
Máma se v neděli vrátila z Kréty a říkala, že tam jsou opravdu hrozný vedra. Tak se ti ani nedivím, že jsi to moc nezvládala, mně taky sluníčko moc nesvědčí. Když jdu po slunku, tak mi je nic moc. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.6.07 19:21

Teda koukám koukám Maruška zpátky :-) :dance:

**MOC GRATULUJI K MANŽELSTVÍ!!!!!! **
http://www.gify.nou.cz/…ubory/85.gif

Maruško opravdu vám to spolu sluší!!!!!! Vypadáš jak princezna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
27.6.07 19:45

Marusko ,
vitej zpatky coby vdana pani :srdce: :-)

a jeste jednou VSECHNO NEJLEPSI !!!!

at se vam hezky zije, mate se radi a mimisek vam dela jenom radost.

moc vam to obema slusi, vypada, ze jsi mela moc hezke saty .. jednoduche, elegantni, ani to brisko neni moc videt … :-) a manzel je sympatak ;-)

Barco ,
je to tak .. nase deti maji dvoji obcanstvi … lepe receno, budou mit, az jim zaridim to ceske. u adi jsem to jeste neudelala, porad jsem cekala na to druhe mimi a to prislo az ted, takze to pak nejak na konci roku udelam pro oba najednou. ;-)
jinak co vim, tak holky to tady vetsinou vyrizuji pres amba:,–(u, protoze je k tomu dost papirovani, musim mit rodny list potvrzeny apostilou a to se pak posila pres amba:,–(u na tu matriku v brne. nekomu to trvalo 3 mesice, nez to vsechno doslo zpatky, nekomu i vic jak pul roku. asi zalezi, kdo se toho ujme a kolik je tam zrovna zadosti.

jo .. Joulo , videla jsem fotku v galerce… to jste vsechno malovali vy sami? vypada to moc hezky … :-) . a to slunicko je svetlo? nebo jen takova plasticka ozdoba?

Eviku ,
ty karikatury na fotkach za tebou … to je vas vytvor? :-) jsem zvedava .. ;-)

holky, dneska jsem snad poprve pro tohle mimco koupila par novych oblecku :lol: .. jednak par bodycek, takove slabe teplacky a oblecek na cestu domu z porodnice :lol:
uz mame doma i pradelnik, jen je treba ho sestavit dohromady a hlavne vymalovat pokojik a muzu zacit prat a skladat obleceni do supliku ;-)

dneska jsem mluvila s mamkou, tak rikala, jak se u vas ochladilo. my tady padame na hubu, je 32C i kdyz vlhkost ‚jenom‘ 50%, tak je to des bes :?

zatim se mejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
27.6.07 20:22

Ahoj.....Maru vítej v ČR.............a co ten tvůj manžílek? Nepřipadá mu to tady jak na měsíci? :-)

Monitor dechu................mám

Šátek .............mám

Baby vak......................mám

ještě nevím co budu víc používat,ale vyzkouším vše :-) Je tady i nějaká diskuse na srovnání co je lepší.......a píšou,že rozhodně šátek.....více fixuje mimčo k tělu a jeho váha se rovnoměrně rozládá do těch širokých pruhů látky. Nebolí tak záda.....

Klokanku ani kupovat nebudu........příjde mi,že ty mimča tak divně v tom visej…a někdy jsou i zakloněný víc od těla.
No…každopádně uvidím…co nám bude více vyhovovat. V tom byby vaku spíše mimčo leží.....v šátku může mít i rovnou polohu (vzpřímeně).
Třeba známé holčička…na ležato nikdy a přitisklá na máminu hruď vzpřímeně v šátku usnula hned.....záleží na miminku.

Tak jinak peru a žehlím.........a za chvíli budu mít obchod :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí