Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
25.6.07 12:20

Ahoj holky,

tak na dnešek hlásí poslední pařáky a pak by se mělo ochladit. Ségra mi říkala, že by prý chladno mělo být měsíc, tak nevím, jeslti se radovat nebo být smutná :? Halvně aby moc nepršelo, to by mi fakt hodně vadilo. :(

Zuzo- moc ti to sluší, jsi hubeňounká.

Evikule- tak si užij cvíčo. Já ho mám v plánu zítra. Tak doufám, že přes prázdniny bude, aby aspoň nějaká zábava k rychlejšímu utíkání.

I když mám taky rozpor v sobě. Na jednu stranu si říkám, už bay to bylo za mnou, nějak si toto těhu moc neužívám. A na druhous tranu si říkám, ještě si to užij je to tvoje asi poslední bříško, věnuj se maximálně Adámkovi, pak už na něj tolik času mít nebudeš. :oops: Nějak si to ještě neumím představit, nebo si to nějak nepřipouštím, že vlastně budu mít dvě dětičky a budu tu svoji lásku dělit mezi dva. To je pro mě úplně nepředstavitelné :oops: No snad to přijde samo. :?

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.6.07 12:40

Ahojky,
Zuzi, moc ti to s bříškem sluší :wink:

Leni, mám stejné pocity jako ty :wink: Na jednu stranu se těším až už to bude za mnou na druhou si zase říkám, že jsou to asi poslední dva měsíce těhotenství v mým životě…
Co se týká dělení lásky mezi děti, tak toho se vůbec neboj, vím o čem mluvím :wink: Já budu mít tři a miluju je už teď všechny stejně :wink:
U mě je nejhorší strach o ně! Pořád se bojím, aby se někomu něco nestalo a čím víc dětí, tím mám větší strach :cry: Tak si asi dovedeš představit, že při třetím jsem již chodící nádobka strachu :roll:, ale nesmím nad tím tak přemýšlet nebo bych se zbláznila :roll:

Chladnější počasí uvítám, ale co zase děti o prázdninách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.6.07 13:17

Nováček

Ahojte pupíčkářky :D brouzdám po netu a hledám a hledám a narazím na vás :)

Mimi čekáme taky v září, můžu se k vám připojit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
25.6.07 13:20

čauky, díky za uvítání, ale asi se sem moc často nedostanu, doma net nemáme, navíc to stěhování… teď jsem na netu u přítele v práci. ve středu jsem byla v práci na ogtt, jsem sestřička z interny, tak jsem aspoň pokecala s holkama, zjistila, že mi práce ani moc nechybí, výsledky jsou uspokojivé, hlavně že nemám ten cukr vysoký.. v pátek se naši kamarádi loučili před odjezdem do ciziny za prací, byly tam dva těhu páry, oba s termínem jako já, to jsem zírala, mají už pěkný pupíky a na mě to někdy ani není vidět, když si vezmu volný kalhoty a plandavý triko…až se mě Martin zeptal, jestli to dítko žije, to jsem ho ujistila, že Fanča je velmi živá :D akorát, že já mám asi oproti těm holkám velkou pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.6.07 13:22

Ahoj pri pondelku :-)
holky pekny kocarky mate :-)
Zuzo teda ty si hubenour a moc ti to slusi :wink:
coz mi pripomina prosim Mono pripsat kilo nahoru teda +13 a dalsi KO 9. 7.
adys s tou cukrovkou, preju aby to bylo dobre :-)

Tak nas prdolka se rozhodl, ze jeho nejoblibenejsi poloha bude napric, takze mam pocit, ze me protrhne, pravda, ze vetsinou po chvili premlouvani a hlazeni se sesune, no a kdyz ani to nepomuze tak pomahaji kocici cviky. Jen doufam, ze se nerozhodne takto zasprajcnout az prijde jeho cas. V kurzu nam rikali, ze pri tahle poloze ditete se jde na cisare. No uvidime :-)

Mejte dobry zacatek tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.6.07 13:26

ja uplne zapomnela :oops:
zdravim Evikle, LadyDi a kammku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.6.07 13:35

mybe, :lol: ahooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
25.6.07 13:41

LadyDí- tak tě vítám, tak nám napiš něco o sobě, odkud jsi apod. Jsme zvědavé ženské :lol:

Káťo- a to se říká, že jedno dítě je o strachu, že máš mít radši dvě, aby nebyl takový strach. Ale taky cítím, že se bojím čím dál víc. Halvně si to opravdu nepřipouštět, jinak by jsme se z toho zbláznily :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.6.07 14:07

Lenak, no jsem RČ 1983 a vdaná a to už v září budou 3 roky. Bydlím ve východních čechách na Náchodsku o mimi jsme se snažili rok, ale naštěstí nám pomohly hormony a povedlo se, nechtělo mi naskočit tělo po HA. čekáme holčičku a to po dlouhých dohadech nakonec Dianku po mamince, ale rozhodl to los, moc jsem nechtěla dávat stejné, ale asi tomu tak mělo být :wink: TP mám dle MS určený na 21.9. Ještě něco?? Jinak mám nahoře teprve 2kg dle středeční kontroly tak jsem celkem ráda i když pan doktor moc ne, ale pupík nám narostl pořádně, takže nevím jestli není jen plný vzduchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.6.07 14:33

Ahojte holky,

tak jsem si docetla vsechny prispevky a s potesenim vidim, ze nas pribyva!
Zdravim Kammku, Evikuli a LadyDi..... :D

Tady je zase strasne vedro a bez klimosky budeme muset vydrzet do 7. cervence…tak se tady potim a jit ven nemam ani pomysleni, tak budeme asi kynout doma :wink:

LenaK a Jolano…gratuluju ke kocarkum jsou fakt moc hezke!

My jsme o vikendu davali dohromody pokojicek…ale zvladli jsme slozit jen skrin a oblepit steny medvidkovym lemem. Vcera jsem koupila i docela praktickou tri policku v Ikeii tak jeste musime vymyslet kam ji pripevnime…nicmene porad premyslim nad tim prebalovacim pultem…jestli ma vubec vanicka uvnitr smysl…je to prakticke? Neni lepsi proste koupat mimco v plasticke vanicce v koupelne? Mozna by stacilo jen koupit komodu z Ikei a polozit na ni ten prebalovak z PVC?

Tomasek se ma k svetu…i kdyz mu „posilam“ chudackovi ty antibiotika…jeste do ctvrtka to budeme muset vydrzet. Nicmene se cely vikend vrtel a prevaloval az jsme z toho s Francescem dostavali zachvaty smichu…no bude to asi ciperne ditko :D

Navic jsme meli s Francescem diskuzi o druhem diteti.....pry ze by si ho pral hned po tom prvnim, aby byl co nejmensi rozdil…tak to jsem se mu snazila naznacit, ze se asi zblaznil.....no myslim, ze si nedokaze predstavit tu praci s miminkem az se narodi…tak uvidime, jak bude mluvit za tri mesice… :wink:
Nicmene nekde jsem cetla, ze spravny nejmene mozny odstup mezi prvnim a druhym tehotenstvim je rok a pul po normalnim porodu a dva roky po cisari…pry aby se telo dostalo do „normalu“ z prvniho tehotenstvi.....maminky, jake mate zkusenosti?

Ciao ciao :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.6.07 15:20

ahojte tehulky :-)

vitam Di, Evi a Kammku, ale tu uz jsem asi zdravila, ze? :-) nejak se mi to posledni dobou uz vsechno mota dohromady :roll:

Zuzi ,
moc ti to slusi .. jses fakt hubenoucka .. neni na tobe nic, nez to brisko :-) . mate hezky jezirko .. to je u vas doma? :-)

Barco ,
tak jedna babska povera rika, ze cim aktivnejsi miminko v brisku, tim klidnejsi na svete ;-) … samozrejme to ber s rezervou, ale na Adu to docela platilo .. nepamatuju se, ze by nejak vyvadel a pritom je to drak :-) . tohle miminko mi prijde takovy stred .. ani hyperaktivni, ani klidas :-)

Lenko, Alino ,
mate fakt moc hezky kocarky … :-)

Monco ,
jak to dopadlo s bazenkem? postavili vam ho nakonec? ja doufam, ze jo … at to mate uz z krku :-)

my jsme meli hodne aktivni vikend. v sobotu jsme byli na farme trhat tresne, pak se jeste stavili podivat se na rybicky v lihni (fotky v galerce), v super ‚zmrzlinarne‘ ;-) a pak jeste na zakonceni u svagra a svagrovy, kde deti litaly po zahrade, takze domu jsme prijeli vsichni hotovy :-).

v nedeli jsem chtela jet ‚jen‘ do 2 obchodu vybrat komodu a jen tak se podivat, co bych mohla treba dokoupit. ale manzel je dobrodruh, rad cestuje, takze jsme byli opet na vylete :-) . skoncili jsme na letecke zakladne, kde slouzil kdysi jeho otec a ted je tam malicke muzeum. deti prolezly letadla, vyradily se v helikoptere a cestou domu se stavili v obchode pro miminka, kde jsme nakonec koupili fungl novou postylku :o . nebyla v planu, ale manzel me ukecal. nejdriv jsem nechtela, ale ted z ni mam radost. :-)
ted opravdu uz zbyva jen ta komoda, abych mohla zacit prat obleceni, vymalovat pokoj a vyprat potahy na autosedacku a na kocarek. no, neni toho malo :-)

dneskem zacinaji opet luxusni paraky s vysokou vlhkosti, tak si uzijeme. na obed jsme domluveni s kamaradkou, ze vezmeme deti do cinske restaurace :-) , rikam si, musim si to uzit, nez mi vyrknou ortel s tou cukrovkou ;-) .

zitra mam slavnostni prisahu na obcanstvi a pristi tyden v pondeli odjizdime na par dnu na dovcu :-) . je to ted nejaky vsechno nabity :-)

tak zatim … koukam, ze zase pisu romany :-)
jo .. a jeste sem dam jednu fotku, abyste videly, jak vlastne vypadam ;-) .. mate to i s moji (nepritomne hledici) tchyni :lol: :lol: :lol: .. Adu poznate a ta holcina je manzelova dcera z prvniho manzelstvi :-)

http://img.photobucket.com/…3_7329_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.6.07 15:30

Ahoj těhulky,

vítám LadyDi :lol:

Zuzi, opravdu máš jenom to bříško, jinak jsi vůbec nepřibrala. To já říct nemůžu, zjistila jsem, že když mluvím, tak si vidím, jak se mi hýbou tváře :roll: :lol: :lol: :lol: , to je zas poznatek…, takže kynu i v obličeji.

Adys, taky jsem se o víkendu napráskla třešní, ale jak, bylo mi z toho úplně blbě.

Joulo, na to, že čekáš dvojčátka, tak Tě musím uklidnit, že váha +10kg je naprosto krásná!!! Moje sestřenice čeká dvojčátka a už v 19tt měla nahoře 10 kg a teď je 32tt a myslím, že má kolem 25kg…, nikdo jí na to nic neříká, u dvojčat se to prostě bere jinak…

Barčo, můj manžel má úplně stejnou představu jako ten tvůj, taky by chtěl hned druhé mimi, on je se sestrou od sebe o 14 měsíců a strašně si to chválí…, no nevím nevím :lol:

Jo a dneska mi dorazila autosedačka, je lehounká a moc pěkná, tak mám radůstku :lol: Ráno jsem v sedm hodin stála už na dopravce a žádala o změnu řidičáku, mám ho totiž ještě na svobodné příjmení a to mám rok po svatbě :oops: , tak si dávám dohromady všechny resty. Úplně jsem se bála tam jít, ale paní u přepážky byla milá, tak v pohodě.
Pak jsem byla nakoupit a vařila jsem . Teď jdu dělat pořádek v papírech, záručních listech, výpisech atd…

Zatím papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.6.07 16:21

Luci,

tak to jsem opravdu zvedava jak budou ti nasi chlapici reagovat az se ty miminka narodi :wink:

Adys, tak to jste si uzili krasny vikend…ja bych taky brala aktivni vikend venku, ale tady v Milane tech moznosti moc neni a na to si vyjet uplne nekam ven bylo strasne vedro a zacpy…treba kolem desate dopoledne byla zacpa kolem Bologni smerem k mori 20 km! Tak to s tim nasim starym autickem a obcas fungujici klimatizaci nezvladame.....ale na vylet bych jela to jo…no skoda, neni tady v blizkosti ani ZOO :?

Ted jsem domalovala druhy obrazek do pokojicku…no jsou nic moc ja malir opravdu nejsem, ale nejak mi to prislo fajn namalovat Tomaskovi nejake obrazky :wink:

Hezke odpoledne!

:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.6.07 16:42

LUCi tak tos me pobavila, vidis jak se ti pri mluveni hybou tvare :lol: to ti neverim, jedine, ze by ses koukala do zrcadla :lol:
no ale popravde uz se taky tesim na podzim az zas zacnu aspon trochu ovladat to svy telo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.6.07 16:52

Barco ,
my mame k nejblizsimu mori asi 2-2.5hod a cim bliz jses k plazi, tim vetsi je zacpa, takze o vikendu se o to ani nepokousime. maximalne, kdyz se vypravime tak na celej tejden na dovcu. :-)
navic o vikendu bylo super pocasi, tak 24 stupnu, zadna vlhkost, takze parada. :-)

Luci ,
taky jsem se zasmala tvym pohybujicim se tvarim :-D

jeste vam sem dam obrazek te postylky … sice to neni uplne presne, protoze ta nase nema kolecka a ta zadni stena neni vyvysena .. je stejne vysoka, jako ta predni. :-)

http://img.photobucket.com/…032_89_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital