Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
taky si rikam, ze nejak malo kecame, ale co chcete psat, kdyz aspon mne osobne se vari mozek v tomhle vedru a kecat o nicem je taky blbost, ne…? Ja dnes uklizim v praci, abych toho nemela potom, az uplne odejdu, moc. Jsem si spocitala, ze od pristiho tydne do prace uz nemusim, tolik mam dovoleny! Ale asi bych se doma ukousala nudou, takze sem obcas zajdu, ale uz vim, ze nemusim! ![]()
Vcera jsem nahlidla do jedne chytre knihy a tam pisou, ze od sedmeho mesice bysme mely mit pomalu sbalenou tasku do porodnice!
. Ja teda nemam jeste nic a hlavne jsem se jeste nerozhodla, kde budu rodit. Zitra jdu na Obilnak na cukrovku a pak odpoledne na prohlidku salu do Bohunic, v patek chci skouknout Milosrdny, takze snad aspon tohle budu mit vyreseny. A nebo taky ne ![]()
Jo a Katko, o kocarku mi ani nemluv… ten budeme asi resit az se mrnousek narodi ![]()
Hanucha
Sbalenou tasku jo?
![]()
No te pic…tak to ja se chystam ty serepeticky jit nakoupit v cervenci a pak ji zabalim. Snad me nepotka neco driv
![]()
taky tašku nemám. říkám, si že tak v tom 30tt bych mohal začít shánět věci
No už se vidím, jak se do toho dokopu.
ahoj holky,
to s tim kecanim … ono nas tady zase tak moc neni, takze to naskakuje pomalu … , ale na druhou stranu si rikam, ze mozna ten cas travime lip, nez jenom vysedavanim u pc
. kdyz nekdy vidim, ze nektere holky jsou jak tady, tak na B-C, odpovidaji skoro na kazdou diskuzi atd…
mybe ,
ja se na simpsony nedivam, tak nemuzu posoudit
, ale myslela jsem to tak, ze tady je kostel soucasti kazdodenniho zivota. samozrejme i tady se najdou ‚blazni‘, kteri to cloveku treba zprotivi, ale to je snad vsude.
Barco ,
to jsem netusila, ze v IT jsou takovy skrti, ze vam v porodnici nedaji nic na miminko .. a jeste musis prisivat jmenovky .. no panejo ..
.. tady se vsechno dostane v nemocnici, na miminko musim mit snad jen oblecek, ve kterem se pojede domu a plenu na cestu
..
a co jsi myslela tim, ze nemas koupeno jeste nic pro sebe?
ja jsem s adou mela sbalenej kufrik jako kdybych jela na tejden na dovolenou a pouzila jsem z toho minimum, takze ted balim opravdu jen to nejnutnejsi
, teda balim .. v predstavach … samozrejme nic sbaleneho nemam ![]()
Katko ,
kocarek mame v garazi
… neni novej, je po adovi. meli jsme ho tam i nejakou dobu v krabici, nez se ada narodil … ale daval ho dohromady manzel asi az kdyz jsme byli v nemocnici .. uz si to nepamatuju ![]()
no a ta zavinovacka .. tady je odkaz, kdyby nekdo chtel
http://www.mimishop.cz/…/katalog.php?…
jinak ja mam na seznamu i ten pytel, ale rikam si, ze ten bych nechala az na studenejsi pocasi a az bude mimi vetsi … ![]()
vcera jsem prosla krabice s adovym starym oblecenim do 6m a vybrala jsem asi tak bednu veci, ktere muzu pouzit na tohle mimco, takze jsem rada. ani nebudu nic kupovat, pockam, co jeste dostaneme od znamych a rodiny a pak se kdyztak dokoupi zbytek. to zakladni mam, tak ted to jen vyprat a ulozit do pradelniku. ha ha .. ktery jeste nemam, ale mam ho vyhlidnuty, takze tento tyden chci zakoupit, abych to mohla poskladat.
no nic.. dneska ma byt pres 30 stupnu a vlhko, vcera bylo podobne. jedeme ted rano ochladit se do kina a pak odpo na bazen .. mejte se ![]()
Holky,
hodila jsem do galerky fotky kluků, abyste viděli jak je každej jinej
a sebe teď ve 30tt (fotila jsem se sama, takže omluvte useknutou hlavu)
Příště zkusím dodat s hlavou
![]()
Ahoj holky,
jen jsem si řekla že si vás přečtu a jsem překvapená - tašku do porodnice bych možná našla, ale nic doní
nechávám to vše na červenec, jediné co mám jsou dvě noční košile na rozepínání aby se mi v nich dobře v porodnici kojilo a ty jsem koupila už asi před 2 měsíci. A na červenec nechávám i oblečky.
No stejně dřív nic nestihmu, příští týden jedem na dovolenou do chatiček,a pak budu 14 dní chodit do práce zaučovat novou paní - naštěstí jen dopoledne no a pak se na to vše vrhnu
už se moc těším, no snad mě nepřekvapí předem to naše dítko. A hlavně jen ať nám v těch bříškách hezky dozrajou!
pa pa
Teda tak jsem jukla na ty www.vecicky.cz.....a jsou tam pekne drahy…Nehorázné penízky ![]()
Já nakupuji levnějc…
Jukla jsem ještě do galerky
kat-ka - kluci jsou fešáci a je opravdu každý jiný, tak jsem zvědavá jak bude vypadat třetí dítko
a bříško máš nádherný
Taky už se musím dokopat tam něco vložit, ale když jsem se o to minule snažila tak mě to nešlo ![]()
Ahoj holky,
jsem tady jen na skok, protoze musim bezet pro vysledky krevnich testu…ach jo doufam, ze budou ok…
Adys…jo jo tady nam nedaj nic zadarmo…
Mozna plinky…jeste nam vsechno reknou v prakticke casti kurzu…ale obleceni si musime urcite prinest svoje…uz nam dali i seznam.....a pro me jsem myslela veci jako nocni kosile, papuce, vlozky, toaletni potreby, podprsenky na kojeni, atd…zatim mam jen jednu nocni kosili na zapinani vpredu a zupan… ![]()
Do porodnice nam doporucuji si vzit s sebou i energeticke drinky…tak nevim…asi colu ![]()
Kamaradka mi zase doporucila si vzit cucaci bonbony, ze pry docela pomahaj behem porodu… ![]()
Holky rozhodla jsem se obednat pres cesky internet monitor dechu Nanny a kojici polstar.....budete tyhle veci pouzivat i vy? Tady jsem videla kojici polstar za 60 Euro, tak jsem rada, ze ho muzu objednat v Cechach…monitor dechu typu Nanny jsem tady nevidela vubec…
Nevite nahodou od kdy by se mel zacit pit ten malinik…mamca byla moc sikovna a privezla mi hned dve baleni…jen nevim to davkovani a od kdy… ![]()
Hezky slunickovy vecer!
ciao ciao
Teda holky kde ty bříška berete já mám tak o třetinu menší ![]()
Jinak já věci do porodnice mám všechny,akorát je naházet do tašky a to ještě počkám
Fotečky v galerii se ještě neukázaly tak se nebudu trápit,kdyby jste mě některá chtěla vidět tak chodím na chat(těhule a miminy) a nebo si můžete vyhledat můj profil Lea12 mám tam bříško,fotky z 4d uzv,kočárek atd. Tak se mějte pěkně a nezapomínejte odpočívat
jo na ko jdu tet ve čtvrtek Petra
Tak se hlásím po kontrole…
Vše v pořádku, srdíčko bilo jako zvon…
UTZ mám 11.7. a další kontrolu 20.7. a ke dnešnímu dni +12 kg
chutná nám ![]()
Tak se mi to konečně povedlo
máte v galerce fotku mého pupíku (je tedy asi 3 týdny stará - pupík je teď o hodně větší), musím manžu překecat ať mě vyfotí i s obličejem ![]()
Hezký večer
Ahoj holky ![]()
po krátké absenci se vám zase hlásím. Propukly u mě ty neštovice, tak jsem byla od čtvrtka v nemocnici a dnes mě konečně pustili domů.
Teď nemám moc času na psaní, ale jakmile to půjde, tak vám napíšu víc. Zatím jsem ani neměla čas vás pročíst. Kluci šli do kina na Shreka, tak jsem stačila vyžehlit košile a teď se jdu osprchovat, protože jsem od toho žehlení celá splavená. Chci to stihnout, než dorazí domů.
Tak zatim pa
Ahoj holky
koukám, že už balíte.
To bude tím, že jsem poslední v řadě.
Já zjišťuju, že na mímo mám asi všechno, koupila jsem i nějakou kosmetiku od Weledy na koupání,(kamarádka ji vychválila a u placení jsem se pěkně zacukala, nějak jsem zapoměla že ´příjem jejího muže je kousek jinde než náš) jěště potom nějaké ty mastičky a hotovo. Do tý porodnice sama pořádně nevím co zabalit, asi si budu muset koupit alespoň 2 noční košile s knoflíčkama ke krku, doma spíme všichni jen v tričku nebo nahatý.
A to v porodce asi nepůjde.
A vlastně župan, to taky nepěstuju.
Jinak kočárek je zaparkovaný u babičky, hlídá ho děda z obrazu. Pověra jé pověra.
Já jsem o víkendu trpěla jak pes. Ozvalo se mi moje rameno a to se pak pomalu ani neobleču, ale podařilo se mi to rozhejbat.
Konečná v práci se zatím nekoná, mám obavu že tam i porodím. Šéf mě nechce pustit, a všechno co nasliboval, že mamka mě na rok zastoupí je zatím ve hvězdách. Nějak si to chlapec rozmyslel. Tak jsem zvědavá, kdy mi někoho předhodí, abych ho zaučila. Poslední termín na nástup mateřské mám kolem 20.8. tak to snad doklepu ještě dva v jednom.
Mímouš je pěknej čipera, zvlášť když chci náhodou spát nebo jen odpočívat. To se had probere a dělá si ze mě boxerskej pytel.
Váha zatím + 4-5 kg a kontrola je příští čtvrtek.
Mějte se krásně a opatrujte bříška. Marně hledám na internetu plavky do kterých bych se narvala, ale vůbec se mi nedaří. Ty loňské mi jsou krapánek nepohodlné přez mlíkárny. +15 cm tam prostě nenacpu.
Zuzo - koukej se rychle uzdravit. Brácha měl neštovice po 30 a byl pěkně poďobanej. Doufám, že miminko na ně nějak nereaguje.
Jinak Shrek byl pěknej, byli jsme hned ve čtvrtek, ale půlku filmu jsem prospala. Tma, klimačka a únava udělalo svoje.
![]()