Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
13.6.07 14:48

Marusko ,
tak za tyden uz budes mlada pani :-) … na jak dlouho ted letis?
uvidis, vsechno dopadne dobre a budete mit krasnou svatbu :-)

Barco ,
ty te teda honi, po samejch testech … ja jsem se minule ptala, jaky testy me jeste cekaji a pry uz nic. snad krome steru na streptokoka nekdy ke konci :-)

Luci ,
krasny brisko :-) … u nas je neco podobneho, hlavne vecer :-)

Petro (anonymni),
uz ti nekdo odepsal kvuli tomu prihlaseni? …porad s tim mas problemy? jsem si rikala, ze by bylo fajn mit nejakej normalni ‚nick‘ a ne anonymni :-D

jinak u nas nic novyho … ted rano musim s autem na prohlidku a odpoledne se mame jit koupat ke tchyni na bazen .. ale nevim nevim .. je zatazeno, kazdej den odpo bourky, mam pocit, ze z toho nic nebude :-(

mejte se krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
13.6.07 16:16

Ahoj Adys,

tady taky pocasi nic moc… snad vam ten bazen vyjde…

Ja jsem si sla na chvili lehnout a byly z toho dve hodky…tak ted musim s pejskem, do obchodu, uklidit koupelny a udelat veceri…pak me dneska vecer ceka mamca na skype…tak s sebou musim hodit.
Hezky den!

Marusko, tak to preju stastnou cestu! A az budes mit fotky (alespon satu) tak je supni do galerky…jsem zvedava :wink: Ja jsem ze zacatku taky byla spise pro nesvatebni saty, ale tradice me semlela a tak jsem kupovala svatebni…jak jsem psala…nakonec jeho rodina prezila ne cirkevni svatbu, ale nevzit si svatebni saty … to by uz tezko vydychavali…tak je ted mam v uloznem prostoru pod posteli :wink:

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
13.6.07 18:33

tak ja taky pridam jednu do sbirky ;-)
dneska 27tt

http://img.photobucket.com/…3_7322_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
13.6.07 20:52

Teda ADYS - to je pěkný bříško. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já jsem dneska málem zavraždila manžu. Nastartoval mě už včera, když prohlásil při úklidu mého auta, že se musí podívat, jestli nemá propadlou tetanovku a že si asi dojde pro vidle. :? :? :? :? A dneska mě dorazil, když měl plnou hubu keců, když jsem prováděla údržbu myčky a pračky. Nevím co se mu na tom nezdálo, vyndat filtr z přístroje dokáže snad každej. Jeho k těmto jemným mechanikám pustit, tak to porouchá. A na konec jsem si dovolila na zítra objednat lístky na Shreka a zase špatně, chtěl jet k mamince. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: To už jsem nevydržela a vybuchla jak ucpaný kamna. Posílala jsem ho ať si zbalí svejch pár švestek, že máme zrovna i vypráno a vyžehleno a k mamince se odstěhuje. 8O 8O 8O 8O Asi se mi pořád pěkně plašej hormony. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.6.07 21:44

Ahoj holky :)

LUCI a Adys. máte moc pěkná bříška a jak rychle teď rostou, co :lol:

Dnes jsem byla na tom testu na cukrovku a zítra si tam jedu pro výsledky, tak jsem zvědavá. S Dádou jsem to měla dobré, tak doufám, že na tom budu teď stejně. Ale pro jistotu jsem si hned dala Margotku, kdybych náhodou již zítra nemohla :) Z toho dlouhého čekání jsem měla docela obavy, ale naštěstí se mi neudělalo špatně, tak to bylo ok.

Manžel se byl dnes podívat na miminka, tak jsem zvědavá, co se dozvím. Dala jsem mu s sebou foťák, abych je mohla alespoň vidět, když tam za nima nemůžu jet.

Maruško, kdy odlétáš? Určitě se moc těšíš na svatbu, už to máš za pár :D

Voche, koukám, že se doma nenudíte a máte pěkně veselo. Snad se to doma brzy uklidní a bude vše ok

Mějte se hezky a pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
14.6.07 07:36

Těhulky

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 29+4/ KO 21.6.) Katka +10 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 29+0) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 28+1) Tomašek +8kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 27+6/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 27+5/ KO 12.6.) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 27+3/ KO 18.6.) Hedvika, Bruno +12 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 27+2/ KO 26.6., cukr. test 13.6. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 27+1) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 27+1/KO 22.6., UTZ 11.7.) Překvapení +4kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 27+1/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /27+1/KO 19.6.) Překvapení +7 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 26+3/KO 14.6. ) Překvapení +9 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 26+2) Překvapení +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 26+1)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 26+0) Adam, Sabrin 

petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 26+0) Šimon +7 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 25+6) Michaela +3 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 25+6/KO 27.6. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 25+5) Holčička 

Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 25+0/ dvojčátka ) +7 kg
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 25+3 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 24+6/ KO 28.6.) Šimon +4 kg

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 28+6) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 27+2) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 27+2) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 24+5) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 26+5) naposledy se ozvala 5.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.6.07 08:29

Krásné dobré ráno

Adys, máš fakt bříško tak velké jako já :lol: , už se mi ty bříška líbí, je to takový fakt těhulkovský :roll: :lol:

Dneska jedu s kocourem na pigáro, aby nám nepropadlo očkování, to zase bude vzrůšo…chjo

Jinak mám rýmu a už mě pěkně se.., poněvač ji mám asi třetí den a dneska jsem měla v noci furt ucpanej noc, tak sem se dost budila a tím i manžu, tak brblal…

Zuzi, to je dobře, že jsi ten test na cukrovku tak dobře ustála…, je to fakt nepříjemný…
A co miminka, nedáš nám sem fotečku, aby sme se taky pokochali?

Barčo, taky si chodím lehnout obden na dvě hoďky odpoledne, když nemám co dělat. Říkám si, že dokud můžu :lol:

Leni, tak co, vzali Adámka do školky? Tady je docela problém, když je maminka doma nebo s dalším dítětem na mateřské, tak se kroutí, je teď holt hodně dětí…

Zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
14.6.07 08:59

Luci, tak ty jdeš na očkování s kocourem a já se psem, už teď se také děsím, ale ne, že by pusik vyváděl, ale té reakce na očkování, vždy nám hrozně oteče a loni mu donce naskákaly děsné boule na těle a měl vysokou horečku. :cry: . Mám pěkné nervy, aby se to neopakovalo, děs. Tak si zítra povíme, jak nám to dopadlo.

Adys a Luci, bříška máte super. Já teď v růstupěkně stagnuju, už před měsícem jsem měla obr bříško, ale teď roste minimálně. Snad alespoň mimi uvnitř se snaží líp. Budu se na to muset zeptat doktora.

Ještě bych se chtěla zeptat, tvrdnou Vám bříška? Já to mám většinou po nějaké delší procházce, nebo když doma blbnu s úklidem, tak se teď snažím klidnit a brát magnézko.

Krásný den. JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.07 09:48

ahojte holky :lol:
Adys: Já psala Lesině ,ale žádná odpověd,možná toho má hodně,no trápit se stím už nebudu,

Včera jsme jely konečně pro kočárek,tak už se těším až sním budu trandit,už mi chybí jen přebalovák,a kojící podprsenka -a na tu mám čas.
Mám nachystané i věci do porodnice,ty jednorázové kalhotky,no žádná estetika,a vložky po porodu ,na ty by se reklama jak jsou tenké dělat nedala :lol:
U nás v porodnici,skoro nic nedávaj ,jen nějaký omezený počet,i pro miminka přidělí na den 2 pleny,což je prý málo.a kamarádka tet rodila chudák ve 33tt,chlapeček je zdraví měl 2,66 a 44cm,ale ani si to nestihla připravit,protože nečekala že to bude tak brzy,tak jí to manžel musel v nemocnici v lékárně všechno dokoupit.Tak sem se raději připravila,a pak jen naházet do tašky.
Tak se mějte pěkně Petra

• Citovat
  • Upravit
624
14.6.07 11:14

Ahoj holky,
v úterý jsem byla na kontrole mimi je v pořádku jen mě vyšetřila a poslechla srdíčko. Já si jen stěžovala na to že mě svědí celé tělo tak mě hned hnala na krev - prý to je první náznak když přestávají stíhat játra, tak tam budu v pondělí volat pro výsledky,snad bude vše v pohodě.

Seznámek - příští kontrola 3.7. a váha +5,5 kg, přibrala jse za 3 týdny 1,5kg, což vychází přesně 0,5kg na týden.

Petra - tý jo tak to jsi šikula že už pomalu vše máš, já teprve teď začínám s nakupováním :( no to jsem celá já…

Byla jsem ráno nakoupit a přinesla jsem si domů melouna tak se jdu ládovat.

Užívjete si pupíky a mějte se hezky pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
14.6.07 11:34

Ahoj holky,

tak dopolko jsme byli s Adámkem u Dr. a už je taky prý zdraví, i když pořád kašle, ale v krku nic nemá. Tak o víkendu by jsme se mohli možná koupat, i když se má ochladit :?
Ve školce včera taky dobrý. I když ze začátku hrůza, ale ne ve školce ale při přípravě. Byla jsem dohodnuta s Alešem, že to z práce stihne. (dělá do půl 3 a ve 3 jsem tam měla být). Ale on není schopen si to zařídit a ještě ke všemu mi dát vědět, že nestíhá. Takže jsem v 14:55 popadla Adama a začala strojit, v 58 jsme odjížděli. Do školky to je autem asi 5 minut, al stejně jsme přijeli pozdě. Já nasr… jak nevím co. Kdyby mi aspoň dal vědět, že nedorazí :twisted: No ale ve školce mě to přešlo, tak jsem ho ani pak nesprdla, ale určitě mu to nějak vrátím, časem :lol: Áďu jsem ze školky pak nemohla dostat, odcházeli jsme jako poslední. Vezmou mi ho určitě, jen se musím rozhodnout od kdy. A to já vůůůbec nevím. Jelikož budu mít rodičák na mimčo, tka Áďa může teoreticky už od září na cleý den. ALe to já nechci, na to mi přijde ještě malý. Měla jsem v plánu aby ten první rok chodil na 4 hodiny. Ale teď od kdy ho tam dát. Hned od září to je asi blbý, mohl by se cítit odstrčeně. I když se do školky moc těší. Navíc, nevím, jak to je s tím rodičákem, když budu rodit v září. Jestli by to nebylo až od října. Takže teď envím. Nebo jeslti ho dát až v prosinci, kdy mu budou 3 roky. No ještě je přes prázdniny čas, tak uvidíme. A taky jak se pak bude tvářit na mimčo.

Sem se nějak rozepsala :roll:

Koutecka- taky mám melouna, už jsme včera půlku snědla (půlku z 2.5 kg) a dneska mě po obědě čeká zbytek, už se těším :P

Petro- teda ty jsi opravdu aktivní, to já zatím nemám vůbec nic nachystané. Je rpavda, že mám dost po Adámkovi, ale přeci jenom něco chybí. A z toho nemám ještě nic. Nevím, kdy se k tomu konečně dokopu. :roll: Navíc bych už konečně měla vyřešit ten kočár, ale já pořád nevím jakej :cry: :twisted: A už mě to přestalo bavit vybírat. :?

JJ- tak aŤ to očkování pejsek v pořádku zvládne, nebo aspoň co nejlépe. :!

Tak jdem obědvat, dneska máme lasagne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
14.6.07 11:39

Ahoj holky :)

tak jsem si dnes jela pro ty výsledky z cukrovky a dopadlo to dobře. Hned jsme si z Dádou dali nugátovou koblihu a zmrzlinu :oops: Pak jsme jeli na poštu, měla jsem tam balíček. Vyhrála jsem v soutěži balíček Elasti-Q, tak mám velikou radost :D :D :D je tam krém proti striím (ten používám), pak krém Relax, což je na oteklé a unavené nohy a Acidium Folicum (30 tablet, kyselina listová a vitamin B6). To je snad poprvé, co jsem něco vyhrála. Tak jsem se musela hned pochlubit :lol: Akorát jsem zjistila, že ten krém proti striím má spotřebu do 22.6.2007, myslíte, že bude vadit, když bude prošlý a já se s ním budu mazat? Není tam napsáno spotřebujte do, ale spotřebujte nejlépe do. Tak to by snad vadit nemělo, ne :?:

LUCI, já bych tu fotku miminek vložila sem do diskuse, ale nevím, jak se to dělá :oops: Prosím napište mi některá popis, jak na to, děkuji :wink:

Hezký den a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.6.07 11:56

lenak - jo jo melou je delikateska v tomhle vedru :D

Kočárek už mě taky moc neba řešit - takže asi to dopadne že koupíme CORTINA X3 TRIS KOMBI EVOLUTION 2007 je to trojkolka - hl.korba, sporťák i autosedačka asi v té zeleno černé barvě.
 http://www.kamilka.cz/index.php?…

Zuza - gratuluji k výhře :D a myslím že to zas až tak velkej problém nebude, když ten krém budeš používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
14.6.07 12:14

zuzo- tak taky gratuluji k výhře :lol: A myslím, ž eby to nemělo vadit.
Vložit obrázek- musela by jsi ho mít vloženej někde na netu, nebo ho můžeš vložit do galerky a pak dáš pravým tlačítkem kopírovat adresu obrázku. A tady v odpovědi zmáčkneš img pak vložíč tu adresu, třeba ctrl+c, a pak dáš zase img. Nevím, jestli to je aspoń trochu srozumitelné. :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
14.6.07 12:42

Holky, děkuji za gratulaci :lol: , ta výhra mě fakt potěšila.

Leni, tak já to jdu zkusit vložit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital