Poradna duly
Jana Čurdová
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 33+1/ KO 19.7) Katka +11 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 32+4) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 31+5) Tomašek +8kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 31+3/ KO 18.7./UTZ 4.7.) Chlapeček +11 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 31+2/ KO 24.7.) Filip, Anna +7 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 31+0/ KO 9.7.) Hedvika, Bruno +13 kg
Lucka ( Plzeň/ TP 10.9. /31+0) Holčička
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 30+6/ KO 24.7., UTZ 13.7. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 30+5/ KO 20.7./ UTZ 11.7.) Překvapení +12 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 30+5/KO 9.7., UTZ 11.7.) Chlapeček +5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 30+5/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /30+5/KO 10.7.) Překvapení +10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 30+0/KO 12.7. ) Překvapení +10,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 29+6/ KO 10.7.) Překvapení +5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 29+6)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 29+4/ KO 17.7./ UTZ 11.7.) Adam, Sabrin + 7 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 29+3/ UTZ 11.7.) Šimon +7 kg
Amisek ( 1981/168 cm 95 kg/Praha/ TP 21.9./ 29+3/KO 18.7. UTZ 17.7.) Natálka,Matěj + 3 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 29+2) Michaela +4 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 29+2/KO 27.6. ) Překvapení
LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 29+2) Dianka +2 Kg
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 29+1) Holčička
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 28+4/ dvojčátka ) +10 kg
Kammka 28+3 Holčička
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 28+3)
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 28+3/ KO 23.7./ UTZ 20.7.) Šimon +5 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 32+2) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 30+5) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 30+5) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 28+1) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 30+1) naposledy se ozvala 5.4
Náš host
Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 33+3) Ládík
Ahojte,
tak jsem jeden z posladnich dnu v praci, uz se celkem tesim az budu doma. Dnes jsem se malem slozila rano, asi to je tim nizkym tlakem.
Jinak uz mi prisel kocarek, tak mam radost, dneska jedem pro postylku a pak uz mi chybi vlastne jen drobnosti a obleceni, toho jeste moc nemam.
Tak jdu pracovat dokud me neboli zada a dodelam vsechno at sem uz pak nemusim chodit ![]()
Mejte hezky den!
Hanucha
Hlásím návrat z dovolené a návštěvu na plicním (výsledky nic moc a vypadá to, že mimi půjde císařem).
Vy jste toho zas napísmenkovaly, když tu nejsem. ![]()
Mybe - já mám člověče pocit, že při cukrovce je to ovoce nějak omezené - jestli kus denně…?
Maruško - krásné svatební fotečky ![]()
JJ - možná byl fakt dr. kopyto, ale mi říkala dr. i v nemocnici, že koncem těhu můžu po vyšetření špinit nebo lehce krvácet, že je ta sliznice hodně prosáklá/prokrvená, a někomu to tak dělá.
Lenak - pošku ti SZ s telefonem do toho seznámku.
A to je pro dnešek konec, synek se budí, venku začíná lít a my jedeme k babi ![]()
Ahoj tehulky,
tak se zase hlasim ![]()
Adys, dekuju za zpravicku, uz jsem napsala komentar…a pokojicek je fakt pekny…no i my pomalicku dodelavame…jen postylku musime rozlozit a slozit ji az v nasi loznici, kde bude Tomik ze zacatku spinkat. Skrin, lustr, komodu na prebalovani a policky uz mame, tak ted jeste peru posledni nakoupene detske vecicky…v tech slevach se tak uzasne nakupuje! Pujdu se kouknout jeste i ve stredu dopoledne do centra…ale do porodnice mam nakoupeno, snad az na modrou cepicku, ktera mi chybi…pozdeji poslu nejake fotky do galerky…
Predporodni prakticky kurz je docela fajn, je nas tam cca 10 tehulek a sympaticka porodni asistentka…prvni polovinu si jen povidame a druhou polovinu lehce cvicime, dychame, atd…od zitrka budeme zkouset prohlidku porodniho salu (zalezi jestli tam zrovna nebude nekdo rodit) a ve ctvrtek je prvni spolecna lekce s tatinkama, tykajici se masazi…tak se uz tesim ![]()
Holky, zazinam kupovat veci do porodnice…kolik si budete brat s sebou tech jednorazovych kalhotek? Ja jsem zatim koupila jen jedno baleni po 4 ks a ty velke vlozky Chicco, kterych je v baliku 30…staci to?
S tim telefonem…mohla byste mi prosim nektera poslat soukrome ten seznam tel. cisel…poverim milacka, aby nektere (asi s terminem koncem zari
) poslal zpravicku. Moc diky!
Krasny den!
Barca
Ahoj…jak se mate?
Luci, tak doufam, ze dalsi poslicky uz mit nebudes a az v zari rovnou ten porod…kontrakce jsem mela jednou (v tom 20tt) a opravdu to neni nic prijemnyho…me to spis slo do zad..takze pocitam s krizakama
…
Adys..to me mrzi s tou cukrovkou…a mate krasnou postylku
…me porad lezi pod posteli…slozime ji az tak zacatkem zari.
Maxiku, jaka byla dovca?
Hanucho…taky planuju rict zitra dr., ze bych chtela PN..v praci uz je to na nic…stejne myslim na uplne jiny veci a domu se vracim total hotova ![]()
JJ…jsem rada, ze ti uz lip.....
…
holky, ja uz jsem z tech kocarku na nervy…posledni dva tydny nedelam nic jinyho, nez jezdim do baby parku a po internetu hledam kocar. Mela jsem celou dobu vybrany quinny speedi…jenze kdyz jsem ho videla na vl. oci…je strasne velky.....tak jsem presedlala na quinny buzz…jenze dalsi problem…jestli kolekce 2006, nebo 2007…a pak barva, kdyz nevime pohlavi.....me uz to vybirani ani netesi…nemuzu to ani ukazat manzelovi, protoze mms z Cech neprijima…ani jeho kamarad, takze…uz fakt nevim…!!!!!!!!!! Pak se zacnu divat po jinych a uz mi to zase srotuje v hlave, jestli by to nebylo lepsi atd atd, jenze pak se zase vratim k buzz, protoze je lehoucky a takovy maly…prave, ze kdyz si predstavim ty kopce na Krete, tak uplne vyhovuje…jenze mi prijde malo prostorny pro mimco.....
opatrujte se!!!
ahojte holky ![]()
nas tady ted suzuji tropicka vedra
, jesteze mame tu klimatizaci. na dnesek a zitrek dokonce varuji lidi, aby moc nevychazeli ven
.
Maxiku ,
vitej z dovolene .. kde jste byli?
Hanu ,
uzij si poslednich par dnu v praci ![]()
Mybe ,
to ovoce pri cukrovce se taky musi s mirou ..
, zadne pri snidani a pak pres den zalezi na tom, jake ovoce to je .. treba male jablko cele, banan cely jenom kdyz je maly, ale treba hrusku jenom pulku, grep taky jenom pulku .. ale ono taky zalezi na tom, jak a s cim se to ji .. je to tam presne rozdelene na porce a podle toho jak a co se kombinuje. neni to ale omezene jenom na 1ks ovoce za den. nastesti ![]()
samozrejme zadne sladkosti jako cukrovi, cokoladu, zmrzlina
, dorty atd. , je toho dost, ale zase kdyz se to fakt propocita a clovek si hlida co a jak muze zkombinovat, tak to neni tak hrozne. ty 2 mesice se to vydrzi.
Luci ,
jaka byla svatba? a kde je vceli fotecka ? ![]()
doufam, ze uz je ti lip a ze poslicci uz se nekonaji .. ![]()
Barco ,
s tema kalhotkama .. ja ti nevim, jednak si to s Adou uz moc nepamatuju, ale taky proto, ze nam je davaji v nemocnici, takze jsem je nekupovala. ale asi zalezi i na tom, jak dlouho budes v nemocnici. mam ale pocit, ze to nejsilnejsi krvaceni je ty prvni 2 dny a pak se to da zvladnout s normalnim spodnim pradlem.
no a ty vlozky (kdyz uz jsme u toho
), nam v nemocnici davali takove velike, ktere kdyz se jeste specialne rozbalily, tak zaroven fungovaly jako chladici. mely v sobe gel, ktery se tim rozbalenim aktivoval a chladil. bylo to prijemne
na stehy a vubec celkove …
ale kolik jsem jich spotrebovala … to uz vazne nevim, clovek tyhle veci rychle zapomene. teda aspon ja
treba si holky vzpomenou, co maji mladsi deti ![]()
ja jsem se pres vikend vybicovala a vyprala obleceni na mimi, povleceni na postylku, rucniky, decky atd., tak ted to jenom musim naskladat do supliku ![]()
vcera jsme byli celej den u bazenu a dneska rano jsem nejaka hotova … nemuzu se probrat a nejradsi bych sla zpatky do postele
. v poledne mam kontrolu, tak se musim vybicovat ![]()
zatim se mejte .. ![]()
Ahojky holky,tak já taky hlásím návrat z dovolené,byli jsme v Bechyni,krásný až na to počasí,michalka moc nekopala,tet už jsme doma tak lehce sem tam kopne.Dovezla jsem si pěkný kašel a teplotu naštěstí mám jen 37,3 tak snad to bude dobrý.
Ve čtvretek jdu na kontrolu tak snad nám udělá i uzv.
Mějte se pěkně Petra Lovosice
Ahoj holky ![]()
tak kontrola dobra, dalsi 6. 8. znovu premeroval a mozna bude porod drive, uvidime… jak uz ste tu psaly ono tech terminu je asi vzdycky vic
to, ze si prdolka leha napric je pry zatim jeste v poho, tak jsem rada ![]()
adys teda s tema chladivyma gelovyma vlozkama asi muzem jenom zavidet, schvalne se zkusim zeptat v lekarne, ale myslim, ze tu nic takoveho neni.
Do porodnice mam nakoupeny vlozky i jednorazovy katata po jednom baliku, myslim, ze tam budou mit a kdyz ne tak si necham dalsi den prinest, snad to jedno baleni na den vystaci
v poradne nam teda rikali, ze si nemame brat ani nocni kosile, ale myslim, ze se budu citit lepe ve vlastnim, tak si tam beru tri kosile, naky teply ponozky a dokonce mi kamaradka rikala, ze litovala, ze tam nema kojici polstar, tak s tim uvidim jak to bude a kdyztak si ho taky necham prinest, zatim ho vyuzivam na spani a musim si ho jen a jen pochvalovat.
A jak to mate s nocnim chozenim na wc? ja kdyz jdu 3× tak jsem velmi spokojena vetsinou je to tak 5× i vic, no je to asi priprava na nocni vstavani ![]()
tak se mejte krasne ![]()
Ahojte
Mybe, tak to je fajn, ze je vsechno ok…no ja stejne porad neodhadnu, kde se zrovna maly nachazi…tak uvidime v patek co nam reknou na ultrazvuku!
Nocni kosili na rozepinani mam koupenou zatim jen jednu delsi, tak se chci podivat po nejake kratsi s rozepinanim ted ve slevach.
A na zachod.....to mam stesti…cele tehotenstvi chodim jen 1× behem noci…zato pres den asi tisickrat ![]()
Jinak Adys to teda taky zavidim…jeste jsem se na ty vlozky co jsem koupila nekoukala, ale zadne chladive zazraky od nich necekam ![]()
Petro, brzo se uzdrav! To chce hlavne poradne vylezet ![]()
Hezky vecer…bezim s pejskem.
Barca
tak u nas KO taky dobry …
… merim pres pupik presne podle planu, pribrala jsem 0.5kg, tlak normalni, takze se ani dr. moc neznepokojovala s tou cukrovkou. rikala, ze si mysli, ze se to zvladne lehci dietou, ale ze samozrejme nemam hladovet ![]()
dalsi KO mam 24.7., to bude jeste tahle ‚povrchni‘. rovnou me uz objednali na dalsi KO 7.8., to mi budou delat stery a pak tu dalsi se pry uz budeme bavit o porodu
![]()
no a tento tyden ve stredu jeste jdu na utz. mam pocit, ze pujdu jeste na jeden uplne ke konci, ale uvidime. jinak dr. odhadla, ze momentalne je mimco hlavickou dolu
. zada ma na leve strane meho bricha a nohy napric doprava. je fakt, ze vsechny kopance citim na te prave strane a kdyz si lehnu na pravy bok, tak to je jeden kopanec za druhym … ![]()
taky mi rekla, ze kdyz si lehnu a trochu si nahmatnu bricho, tak vzdycky na jedne strane se to brisko zda byt tvrdsi a podle toho ona pozna, ze tam jsou zada
, tak kdybyste si to chtela nektera vyzkouset a prozkoumat ![]()
jo.. jeste k te porodnici .. ja jsem fakt pouzivala jen ty jejich kosile. je pravda, ze jsem tam byla jen ty 2 dny, ale vubec se mi nechtelo vytahovat tu moji. jinak se mi osvedcily kosile rozepinaci, spise nez ty vylozene kojici
.
a dobry je mit nejaky gumovy/plazovy pantofle … jednak do sprchy a jednak, kdyz se stane nehoda, tak se snaze umyjou .. ![]()
nocni navstevy WC … tak jak kdy … kdyby bylo na me, tak jdu tak 2× za noc .. kdyz ma ale Adam ‚svoji‘ noc, ze se hodne budi (coz ted bohudik dlouho nebylo), tak muzu jit treba i kazdou hodinu … , ale to chodim tak i pres den … ![]()
tak zatim ![]()
holky,
vsimly jste si, ze je tady asi od vikendu jeste jedna diskuze s terminem v zari 07? myslim, ze se sem ty tehulky prestehovaly z jineho fora, kde mely nejake problemy ![]()
Barco ,
zkusila jsem tvuj metrik … staci, kdyz tam vynechas to url v zavorkach na konci
a vlastne muzes vynechat i to uvodni, zacit zkratka tim prvnim ![]()
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 33+2/ KO 19.7) Katka +11 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 32+5) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 31+6) Tomašek +8kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 31+4/ KO 18.7./UTZ 4.7.) Chlapeček +11 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 31+3/ KO 24.7.) Filip, Anna +7 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 31+1/ KO 6.8.) Hedvika, Brun o +13 kg
Lucka ( Plzeň/ TP 10.9. /31+1) Holčička
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 31+0/ KO 24.7., UTZ 13.7. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 30+6/ KO 20.7./ UTZ 11.7.) Překvapení +12 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 30+6/KO 24.7., 7.8.) Chlapeček +5,5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 30+6/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /30+6/KO 10.7.) Překvapení +10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 30+1/KO 12.7. ) Překvapení +10,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 30+0/ KO 10.7.) Překvapení +5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 30+0)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 29+5/ KO 17.7./ UTZ 11.7.) Adam, Sabrin + 7 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 29+4/ UTZ 11.7.) Šimon +7 kg
Amisek ( 1981/168 cm 95 kg/Praha/ TP 21.9./ 29+4/KO 18.7. UTZ 17.7.) Natálka,Matěj + 3 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 29+3) Michaela +4 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 29+3/KO 27.6. ) Překvapení
LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 29+3) Dianka +2 Kg
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 29+2) Holčička
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 28+5/ dvojčátka ) +10 kg
Kammka 28+4 Holčička
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 28+4)
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 28+4/ KO 23.7./ UTZ 20.7.) Šimon +5 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 32+3) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 30+6) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 30+6) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 28+2) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 30+2) naposledy se ozvala 5.4
Náš host
Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 33+4) Ládík
Dobré ránko!
Hlásím se po delší době. Manžel měl minulý týden dovolenou tak jsem neměla na net čas. Všem gratuluji k dobrým kontrolám.
Holky já jsem úplně psychicky v prd…
Zase jsme měli šílený týden. V pondělí nám konečně donesli všechny chybějící díly na ten bazén, tak jsme ho konečně postavili a začali napouštět. No a jak se napouštěl tak jsem si všimla že v té plachtě je díra asi 3 cm dlouhá. Vypadalo to jako kdyby to někdo udělal žiletkou. Takže jsme zase jeli do té firmy.. Jako reklamaci nám to neuznali ( prý jsme si to mohli udělat sami) No a nová plachta stála 1400,.-. Manžel tam už udělal pořádný kravál a nakonec nám dali aspoň zadarmo podvodní lepidlo. Takže se to zalepilo, konečně jsme ho napustili a začalo pršet…
![]()
Pak se nám zkazil na autě centrál, oprava 1000,–. No a ve středu jsme dovezli domů štěňátko a od té doby jsem se nevyspala
. Máme ho doma a na noc ho zavíráme do přepravky. Přes den je pes v pohodě ( může být klidně zavřený i 2 hodiny v kuse a vůbec mu to nevadí a spinká) ale jak ho zavřeme večer tak začne výt a vyje klidně i 4 hodiny vkuse. První 2 noci jsme si říkali že je mu smutno po ostatních štěňatech, ale už to trvá týden a je to pořád stejné. Takové šílené štěně jsme ještě neměli. Včera v noci jsem to už nevydržela a vzala si ho k sobě ( spím s ním v obýváku na zemi). do 23 hod. mi pořád kousal deku a chtěl si hrát a docela se unavil tak jsem ho zkusila zavřít a on si v pohodě lehnul a usnul. Já jsem usla kolem půlnoci no a Ax se vzbudil o půl 1 tak jsem s ním šla ven ať se vyčůra a dala ho zpátky do přepravky. Tam vyl asi do 3. Já jsem usla kolem 4 a manžel vstával do práce 4:15 pes se vzbudil a od té doby mi tu zase vyl
Každý nám říká že to aspoň máme trénink na bezesné noci s mimčem, ale představa že bych teďkom porodila a měla ten brekot stereo tak už asi visím.
![]()
No a jako by toho nebylo dost tak mě Miša nakazil chřipajznou. Naštěstí horečky nemám moc vysoké ( jenom kolem 37,9) ale mám šílenou rýmu a bolí mě v krku. Dneska jsem dokonce přestala mluvit
Nevím jak to vydržím než se miláček vrátí z práce.
Tak jsem si postěžovala
![]()
Musím běžet štěně mi začalo kousat gauč
. Ještě se pokusím ozvat
Mono prosim prepises mi kontrolu na 6. 8.? dekuji - psala jsem vcera ![]()
jinak mi od vcerejska nejak tvrdne brisko, ale to tvrdnuti je nekdy tema pohybama, pomuze kdyz si lehnu, tak aspon doctu knizku navic kdyz je taaaak krasny pocasi ![]()
adys vy urcite mate v porodnici nejaky fajn kosile, tady myslim nabizi jen ty andelicky, tak proto si radsi vezmu sve
ale je fakt, ze ja bych nejradsi i prdolku oblikla do vlastniho, no tech par dnu (doufa ze jen par dnu) to vydrzime ![]()
tak pekne utery preju vsem ![]()
dobré ráno těhulky,
Adys, fotečka asi nebude…
Jak jsem psala, že máme novej foťák a starej počítač, kterej s ním nekomunikuje a že asi budeme muset koupit novej PC, tak jsme i udělali, ale ono to pořád nejde a nikdo si s tím neví rady
takže prozatím máme všechny fotky ve foťáku, ještěže se jich tam vejde spousta.
U nás v porodnici jsou takový ty klasický košile na rozepínání ve předu až do půlky, žádný andělíčci, takže já si určitě nebudu brát svoje.
Mybe, taky mi teď občas tvrdne bříško, ale až poslední dobou, tak vždcky piju Magnezku a asi se uchlácholím, protože je to za chvíli dobrý ![]()
MonaP, tak to štěně ti teda vůbec nezávidím, to je docela síla, je nějaký extra hyperaktivní
No, snad se uklidní, aby ses taky ty vyspala!
A s tím bazénem to máte teda pech, ale teď už je to dobrý a vyčkat jen na pěkné počasí ![]()
Adys, všimla jsem si, že tu je ještě jedna diskuze, jsou to holky ze serveru Poradny.
Tak já jdu zítra na utz, tak jsem strašně zvědavá, kolik nám ten brouček povyrostl a konečně mimi po třech měsícíh uvidím…
Tak já se jdu plácnout taky ještě do postele a číst knihu.
Zatím papá