Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
nakukuji sem asi po 100 letech, docela nějak nestíhám, omlouvám se…A ani se nechytám…
Pořád lítám kolem Vítka, v květnu měl dva roky a momentálně hooodně vzdoruje, nejčastější slovo je u nás jakýkoli zápor. A taky s ním musím být pořád venku, doma je na zblbnutí.
Jinak pupík utěšeně roste, mimísek se krásně hejbá a začíná kopkat dost silně, má dny, kdy o něm téměř nevím a z toho se hemží pořád.
Minulý týden jsme ještě byli na dovolené v Chorvatsku, autem v Rovinji an Istrii. Bylo to moc fajn, vše jsem zvládla naprosto v pohodě, cítím se pořád netěhotně, v podstatě musím říct, že mi těhotestnví velmi svědčí a měla bych být v tomhle stavu neustále:)
No u moře se muž vzorně staral nejen o mě, ale i o Vítka, takže to fakt byl relax. Jediné nervíky byly na zpáteční cestě s Vítkem, neb jsme se narozdíl od cesty tam vraceli přes den-naspal všeho všudy jen 45 minut a zbytek víceméně prudil, k tomu se v parnu na rakouské dálnici stálo na místě asi hodinu v koloně-to krize dostoupila vrcholu a měla jsem chu´t vystoupit:) Naštěstí jsme před dovčou zainvestovali do přenosného DVD do auta a tak v nouzi nejvyšší jel celý Krteček i Rákosníček od Vídně až domů:)
Doufám, že se máte všechny fajn, bez problémů. My pohlaví stále nevíme a necháme si překvápko až k porodu:)
Dnes jsem vytáhla zavakuované věcičky po Vítkovi a chytsám se v tom nejbližší dny přehrabovat, přeberu to a co jsem u Vítka nepoužila (především věci po sobě) věnuju na charitu, udělám seznam, co dokoupit a začnu prát i žehlit. Taky chci do konce srpna postupně vygruntovat do hloubky celej byt, neb na to pak rok nebude ani pomyšlení-myslím hlacvně skříně vytřít, vyházet zbytečnosti a tak:) *
Jen co jsem zachytila AMISKU-je to blbé, ale zase na druhou stranu už ty nejkritičtější týdny máš za sebou, i když mimi je ještě nezralé, už ho zachrání v pohodě…tak se snaž fakt ležet, nic nedělej a zkus vydržet co nejdýl! Budu držet palce! *
Tak kluci moji vylezli z vany, pádím za nimi, hezký večer všem!
Krista+Vítek+kulíšek
Kristain … ahoooj
,
videla jsem tvuj komentar v ‚zahranicnim denicku‘, odepsala jsem ti, at se ukazes
, nevim, jestli jsi to videla
, ale aspon te muzeme vymazat z cerne listiny
.
hlavne, ze je vsechno v poradku a mimisek se ma dobre .. ![]()
holky … my jedeme k bazenu … tak si uzivejte vecera .. mejte se krasne…
zitra si povime zazitky z utz ![]()
Hezky vecer!
Amisku, tak to me mrzi, ale urcite to dobre dopadne jen hezky v klidu odpocivej!
Adys, prijemny den u bazenu…tady se nam nejak zatahuje…vypada to na bourku…a ja bezim delat veceri…ted jsem totiz s mamcou povidala na Skype skoro hodinu! Jeste,ze Skype existuje… ![]()
I moje mamca prijede…a neobjednavame letenku predem…musi si vzit v praci volno a tak kdyby prijela na termin porodu a mimco se narodilo az pozdeji, tak by to byla skoda, protoze by zase musela brzo odjet…ma tady byt v planu cca 2 tydny…no mozna bychom mohli koupit letenku tak cca tyden po terminu…uvidime co nam reknou v patek na ultrazvuku…pak prijede i tchyne…no snad nedostanu postporodni depresi z ni ![]()
Kristain, tak to je dobre, ze si uzivas tehulkovstvi. Jen obdivuju, ze si nenechate rict jestli to bude chlapecek nebo holcicka…Ja jsem strasne zvedava!
Ciao ciao
Barca (bez metriku
)
Adys, užij si koupání
pa
Ahoj Kristain, dlouho jsi tu nebyla. To sem ráda, že se ti dobře daří a že ti těhotenství tak svědčí
Já bych teda byla ráda, kdybych už to miminko měla, ale to asi všechny, že ![]()
Barčo, jo Skype je fajn. Akorát, že, co máme ten nový PC, tak mi jde jen psát a ne povídat, nemůžu přijít na to proč, sem fakt talent na ty počítače ![]()
Ahojda
tak včéra jsem byla na Ko.........Malá roste podle normy:-) Má 1580g.......
Akorát mi bere trochu více železa…tak musím jíst samé bifteky říkal Dr.
Jinak váhu mám už + 8kg. Za poslední měsíc +3kg. Hustý.....:-)
Příští Ko mám 26.7.....už chodím po 14dnech.
A 27.7 nastupuju mateřskou!!!!:-)
Luci kdy nastupuješ ty? Taky jdeš z neschopenky viď?
Amísku..držím palce! Určo tam mimčo zůstane!!!!!!
Amisku, drž se, neboj dobře to dopadne, já jsem také před svátky lehce zakrvácela a musela do nemocnice, naštěstí si mě tam nenechali, ale nahnáno jsem měla. Určitě to bylo částečně i tím horkým, dusným a bouřkovým počasím. Na někoho to působí dost nedobře. Pokud Tě pustili z nemocnice, tak už je to určitě lepší, ale lež a nic nedělej, hodně to pomůže. Snaž se vydržet alespoň do toho 34tt, to už by měly být plíce plně vyvinuté, ale i kdyby se to přišlo dřív, tak mimi bude určitě v naprostém pořádku. Držím moc a moc palečky.
Tak, dnešní kontrola dopadla celkem dobře, sice mám CS2, ale prý to není tak hrozné. Mám brát hodně hořčíku a odpočívat. Po této kontrole se krvácení naštěstí nedostavilo, tak jsem si udělala radost a koupila mimi nádhernou špěnělskou deku. Také jsem si raději už koupila jednu kojeneckou podprsenku, doufám, že jsem vybrala správnou velikost. Je od Anity a pěkně lehce se dá ovládat.
Chci se zeptat, uvažujete některá o polohovacích válečcích pro mimi? Dobré jsou prý ty od Sassy, mimi je tam pěkně zaklíněné a samo se nepřetočí a navíc má podložku pod hlavu, aby se pěkně tvarovala. Co vy na to?
Adys, tak co jaké bylo koupání v bazénu, také bych si dala říct. Tady to na koupání není ani náhodou.
Kristain, obdivuji to Tvé cestování. Je prima, že těhu tak dobře zvládáš. Mě stačí hodinová jízda autem a mám toho dost.
Krásný den všem.
JJ
Amisku taky drzim pesticky at je to dobre a jak tu psaly holky odpocivej, myslet jen na pekne veci, hlad brisko a rikej prckoj at jeste vydrzi ![]()
Mne prdolka dal dneska pekne zabrat, z polohy napric stanoval - bricho se mi zmenilo v zakulacenou spicku a ja myslela, ze me roztrhne, dostala jsem z toho mirnou zimnici, ale odpoledne se to zlepsilo, tak doufam, ze to bude dobre.
kristain o zaporu u deti jsem ted slysela vtipnou story: znamych kluk na vse odpovidal ne, tak mu rekli at rekne ne… byl z toho pry vykuleny a dokonce to i zabralo ![]()
Ahoj Radiku, konečně taky něco přibíráš ![]()
Já jdu zítra na utz, ale na kontrolu k dr. jdu až příští pátek, což je 20.7., tak si myslím, že mi řekne, kdy nastoupím na mateřskou. Ale asi jako ty, že.
Mybe, ty máš teda nějaký cestovatelský miminko
Já teda taky dost cítím pohyby, ale takovýhle kotrmelce mi tam nedělá.
LUCi asi to bude peknej dablik
hodila jsem do galerky co jsem dnes zachytila. Nekde sem cetla, ze by dlohodobym uzivanim magnezka mohlo mit mimco ochable svalstvo, no ja ho beru od unora a mela jsem strach, ale ted uz nemam ![]()
Ježíííš Mybe, to je krásný! To mě teda fakt bříško nedělá takovýhle přelivy!
Ale je to tááák správný ![]()
hihi dekuju LUCi no nekdy je to narocny, je to takovy stah a trebas kdyz to zacne delat v obchode hledam kde bych si sedla, ale jak jsem psala - jsem rada
ono je to jako kdyz ti lide preji abys mela hodne ditko, no ja bych radsi aby to byl rebel a umel se v zivote pro:,–(it coz znamena, ze to pro nas rodice bude dost narocne, ale vzdor je k posunu dopredu treba, ze ![]()
Mybe, jestli naše dítko zdědí povahové rysy mého muže a namýchalo se tam něco ze mě z období puberty, tak taky potěš koště ![]()
Já byla jako dítě úplné zlato, celou základku samé jedničky,ale prvákem na SŠ to začalo a bylo to se mnou hrozné, záškoláctví, flákání, diskotéky atd…, padlo mi 18 a zas to zmizelo, jak to přišlo
Ale naši si užili…, fakt je že ikdyž jsem byla hodně velký záškolák, tak známky jsem vždy měla dobré, až na ty z chování, tam to bylo dost špatné …
No a můj manžel byl zase jako dítě strašnej hyperaktiva, celou základku problémy, problémy a problémy, rodiče mu nechtěli chodit ani na rodičáky… a na střední se srovnal a maturu udělal bez problémů…
no jo … uz jsme zpatky doma. vyplavcili jsme se dobre .. ale ada byl unavenej, takze si sam rekl, ze chce jit domu
. stejne se zatahlo a zene se bourka, hrima a je tma, tak se neco strhne … je treba, aby se procistil vzduch, i kdyz tady to neni po bource pravidlem ![]()
mybe ,
teda to je fakt serie …
, ja sice taky citim, jak mi tam nadskakuje nebo se pretaci, ale abych to takhle zaznamenala, to teda ne
.. holt tam mam jeste dalsi vrstvy tuku a pres ty to neni videt ![]()
i kdyz dneska jsem si vsimla, ze mam bricho taky trochu nasisato .. trosinku vic vypouleny tam, jak rikala dr., ze jsou zada ![]()
jdu klohnit neco k veceri, vy uz asi spite … tak zase zitra ![]()
Dobré ranko,
Adys, za chvíli budeš podnikat noční cestu na WC
![]()
Já jsem už po snídani a chvílu budu koukat tady, pak si asi ještě ducnu a ve dvanáct vyražíme na utz.