Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2733
10.7.07 19:06

Ahoj holky,
nakukuji sem asi po 100 letech, docela nějak nestíhám, omlouvám se…A ani se nechytám…

Pořád lítám kolem Vítka, v květnu měl dva roky a momentálně hooodně vzdoruje, nejčastější slovo je u nás jakýkoli zápor. A taky s ním musím být pořád venku, doma je na zblbnutí.

Jinak pupík utěšeně roste, mimísek se krásně hejbá a začíná kopkat dost silně, má dny, kdy o něm téměř nevím a z toho se hemží pořád.
Minulý týden jsme ještě byli na dovolené v Chorvatsku, autem v Rovinji an Istrii. Bylo to moc fajn, vše jsem zvládla naprosto v pohodě, cítím se pořád netěhotně, v podstatě musím říct, že mi těhotestnví velmi svědčí a měla bych být v tomhle stavu neustále:)
No u moře se muž vzorně staral nejen o mě, ale i o Vítka, takže to fakt byl relax. Jediné nervíky byly na zpáteční cestě s Vítkem, neb jsme se narozdíl od cesty tam vraceli přes den-naspal všeho všudy jen 45 minut a zbytek víceméně prudil, k tomu se v parnu na rakouské dálnici stálo na místě asi hodinu v koloně-to krize dostoupila vrcholu a měla jsem chu´t vystoupit:) Naštěstí jsme před dovčou zainvestovali do přenosného DVD do auta a tak v nouzi nejvyšší jel celý Krteček i Rákosníček od Vídně až domů:)

Doufám, že se máte všechny fajn, bez problémů. My pohlaví stále nevíme a necháme si překvápko až k porodu:)

Dnes jsem vytáhla zavakuované věcičky po Vítkovi a chytsám se v tom nejbližší dny přehrabovat, přeberu to a co jsem u Vítka nepoužila (především věci po sobě) věnuju na charitu, udělám seznam, co dokoupit a začnu prát i žehlit. Taky chci do konce srpna postupně vygruntovat do hloubky celej byt, neb na to pak rok nebude ani pomyšlení-myslím hlacvně skříně vytřít, vyházet zbytečnosti a tak:) *

Jen co jsem zachytila AMISKU-je to blbé, ale zase na druhou stranu už ty nejkritičtější týdny máš za sebou, i když mimi je ještě nezralé, už ho zachrání v pohodě…tak se snaž fakt ležet, nic nedělej a zkus vydržet co nejdýl! Budu držet palce! *

Tak kluci moji vylezli z vany, pádím za nimi, hezký večer všem!
Krista+Vítek+kulíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.7.07 19:13

Kristain … ahoooj :-) ,

videla jsem tvuj komentar v ‚zahranicnim denicku‘, odepsala jsem ti, at se ukazes :-), nevim, jestli jsi to videla :-) , ale aspon te muzeme vymazat z cerne listiny :lol: :lol: .
hlavne, ze je vsechno v poradku a mimisek se ma dobre .. :-)

holky … my jedeme k bazenu … tak si uzivejte vecera .. mejte se krasne…

zitra si povime zazitky z utz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
10.7.07 19:23

Hezky vecer!

Amisku, tak to me mrzi, ale urcite to dobre dopadne jen hezky v klidu odpocivej!

Adys, prijemny den u bazenu…tady se nam nejak zatahuje…vypada to na bourku…a ja bezim delat veceri…ted jsem totiz s mamcou povidala na Skype skoro hodinu! Jeste,ze Skype existuje… :wink:
I moje mamca prijede…a neobjednavame letenku predem…musi si vzit v praci volno a tak kdyby prijela na termin porodu a mimco se narodilo az pozdeji, tak by to byla skoda, protoze by zase musela brzo odjet…ma tady byt v planu cca 2 tydny…no mozna bychom mohli koupit letenku tak cca tyden po terminu…uvidime co nam reknou v patek na ultrazvuku…pak prijede i tchyne…no snad nedostanu postporodni depresi z ni :wink:

Kristain, tak to je dobre, ze si uzivas tehulkovstvi. Jen obdivuju, ze si nenechate rict jestli to bude chlapecek nebo holcicka…Ja jsem strasne zvedava!

Ciao ciao

Barca (bez metriku 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.7.07 19:28

Adys, užij si koupání :lol: pa

Ahoj Kristain, dlouho jsi tu nebyla. To sem ráda, že se ti dobře daří a že ti těhotenství tak svědčí :lol: Já bych teda byla ráda, kdybych už to miminko měla, ale to asi všechny, že :lol:

Barčo, jo Skype je fajn. Akorát, že, co máme ten nový PC, tak mi jde jen psát a ne povídat, nemůžu přijít na to proč, sem fakt talent na ty počítače :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
10.7.07 19:53

Ahojda
tak včéra jsem byla na Ko.........Malá roste podle normy:-) Má 1580g.......
Akorát mi bere trochu více železa…tak musím jíst samé bifteky říkal Dr.
Jinak váhu mám už + 8kg. Za poslední měsíc +3kg. Hustý.....:-)

Příští Ko mám 26.7.....už chodím po 14dnech.
A 27.7 nastupuju mateřskou!!!!:-)
Luci kdy nastupuješ ty? Taky jdeš z neschopenky viď?

Amísku..držím palce! Určo tam mimčo zůstane!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
10.7.07 19:55

Amisku, drž se, neboj dobře to dopadne, já jsem také před svátky lehce zakrvácela a musela do nemocnice, naštěstí si mě tam nenechali, ale nahnáno jsem měla. Určitě to bylo částečně i tím horkým, dusným a bouřkovým počasím. Na někoho to působí dost nedobře. Pokud Tě pustili z nemocnice, tak už je to určitě lepší, ale lež a nic nedělej, hodně to pomůže. Snaž se vydržet alespoň do toho 34tt, to už by měly být plíce plně vyvinuté, ale i kdyby se to přišlo dřív, tak mimi bude určitě v naprostém pořádku. Držím moc a moc palečky.

Tak, dnešní kontrola dopadla celkem dobře, sice mám CS2, ale prý to není tak hrozné. Mám brát hodně hořčíku a odpočívat. Po této kontrole se krvácení naštěstí nedostavilo, tak jsem si udělala radost a koupila mimi nádhernou špěnělskou deku. Také jsem si raději už koupila jednu kojeneckou podprsenku, doufám, že jsem vybrala správnou velikost. Je od Anity a pěkně lehce se dá ovládat.

Chci se zeptat, uvažujete některá o polohovacích válečcích pro mimi? Dobré jsou prý ty od Sassy, mimi je tam pěkně zaklíněné a samo se nepřetočí a navíc má podložku pod hlavu, aby se pěkně tvarovala. Co vy na to?

Adys, tak co jaké bylo koupání v bazénu, také bych si dala říct. Tady to na koupání není ani náhodou.

Kristain, obdivuji to Tvé cestování. Je prima, že těhu tak dobře zvládáš. Mě stačí hodinová jízda autem a mám toho dost.

Krásný den všem.
JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.7.07 20:05

Amisku taky drzim pesticky at je to dobre a jak tu psaly holky odpocivej, myslet jen na pekne veci, hlad brisko a rikej prckoj at jeste vydrzi :-)

Mne prdolka dal dneska pekne zabrat, z polohy napric stanoval - bricho se mi zmenilo v zakulacenou spicku a ja myslela, ze me roztrhne, dostala jsem z toho mirnou zimnici, ale odpoledne se to zlepsilo, tak doufam, ze to bude dobre.

kristain o zaporu u deti jsem ted slysela vtipnou story: znamych kluk na vse odpovidal ne, tak mu rekli at rekne ne… byl z toho pry vykuleny a dokonce to i zabralo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.7.07 20:09

Ahoj Radiku, konečně taky něco přibíráš :wink:
Já jdu zítra na utz, ale na kontrolu k dr. jdu až příští pátek, což je 20.7., tak si myslím, že mi řekne, kdy nastoupím na mateřskou. Ale asi jako ty, že.

Mybe, ty máš teda nějaký cestovatelský miminko :lol: Já teda taky dost cítím pohyby, ale takovýhle kotrmelce mi tam nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.7.07 20:11

Jo a Radiku gratuluju k dobré kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.7.07 20:53

LUCi asi to bude peknej dablik :lol: hodila jsem do galerky co jsem dnes zachytila. Nekde sem cetla, ze by dlohodobym uzivanim magnezka mohlo mit mimco ochable svalstvo, no ja ho beru od unora a mela jsem strach, ale ted uz nemam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.7.07 21:07

Ježíííš Mybe, to je krásný! To mě teda fakt bříško nedělá takovýhle přelivy!
Ale je to tááák správný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.7.07 21:24

hihi dekuju LUCi no nekdy je to narocny, je to takovy stah a trebas kdyz to zacne delat v obchode hledam kde bych si sedla, ale jak jsem psala - jsem rada :-) ono je to jako kdyz ti lide preji abys mela hodne ditko, no ja bych radsi aby to byl rebel a umel se v zivote pro:,–(it coz znamena, ze to pro nas rodice bude dost narocne, ale vzdor je k posunu dopredu treba, ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.7.07 21:48

Mybe, jestli naše dítko zdědí povahové rysy mého muže a namýchalo se tam něco ze mě z období puberty, tak taky potěš koště :lol:

Já byla jako dítě úplné zlato, celou základku samé jedničky,ale prvákem na SŠ to začalo a bylo to se mnou hrozné, záškoláctví, flákání, diskotéky atd…, padlo mi 18 a zas to zmizelo, jak to přišlo :lol: Ale naši si užili…, fakt je že ikdyž jsem byla hodně velký záškolák, tak známky jsem vždy měla dobré, až na ty z chování, tam to bylo dost špatné …

No a můj manžel byl zase jako dítě strašnej hyperaktiva, celou základku problémy, problémy a problémy, rodiče mu nechtěli chodit ani na rodičáky… a na střední se srovnal a maturu udělal bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.7.07 22:06

no jo … uz jsme zpatky doma. vyplavcili jsme se dobre .. ale ada byl unavenej, takze si sam rekl, ze chce jit domu :-) . stejne se zatahlo a zene se bourka, hrima a je tma, tak se neco strhne … je treba, aby se procistil vzduch, i kdyz tady to neni po bource pravidlem :?

mybe ,
teda to je fakt serie … :lol: :lol: :lol: , ja sice taky citim, jak mi tam nadskakuje nebo se pretaci, ale abych to takhle zaznamenala, to teda ne :-) .. holt tam mam jeste dalsi vrstvy tuku a pres ty to neni videt :-)
i kdyz dneska jsem si vsimla, ze mam bricho taky trochu nasisato .. trosinku vic vypouleny tam, jak rikala dr., ze jsou zada :-)

jdu klohnit neco k veceri, vy uz asi spite … tak zase zitra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.7.07 08:02

Dobré ranko,

Adys, za chvíli budeš podnikat noční cestu na WC :lol: :lol: :lol:

Já jsem už po snídani a chvílu budu koukat tady, pak si asi ještě ducnu a ve dvanáct vyražíme na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí