Poradna duly
Jana Čurdová
LUCi tak to si me uklidnila
ja to tvrdnuti do ted moc nemela… a co ctes?
Mono s tim bazenem si urcite jeste uzijete, koukala jsem na predpoved a po pulce cervence ma byt zas pres 30, tak preju at je uz vsechno v pohode ![]()
Ahojky děvčata,musím si postěžovat,jsem dnes ráno pěkně vstala že budu mít klídek a pohodičku,a sousedka mi dovezla dvě bedny okurek na zavaření,to jsem teda strašně odvázaná ,prý že si je ten můj objednal,tak mi je veze.
no a ten můj zrovna není doma ,tak sem se aspon vyřvala do telefonu,kde mi sdělil že mi to zapoměl říct,no nenaštvalo by vás to??
kdyby jedna bedna ,ale dvě taková hromada…
Tak až uslišíte ve zprávách že družka zabila svého druha tak to bylo u nás ![]()
No nic jdu stím něco dělat,jsem zvědavá jak to z toho hrnce budu rvát,to budu asi zavařovat po pěti
Tak pa pa Petra Lovosice
Ahoj spolutěhulky ![]()
Tak jsem taky zpět z dovolené v Jánských lázních. Počasí děsné, ale zábava byla. Mimoušek to zatím zvládá, zato Jasminka má pěkný kašel ![]()
Kočárek - Maria86 - dokážu se krásně vžít do tvé situace - já ho měla sice vybraný, ale dodací lhůta cca 2měsíce. No a už je v obchodě
tak jsem si dost oddechla.
Jak vás pomali dočítám, koukám, že už začínají výměny tel. čísel - můžu se přidat
Jelikož se u mě očekává předčasný porod tak asi některá s TP ke konci září ![]()
Zítra jdu odpoledne na ten velký UT, tak uvidíme jak na tom mimoušek je s váhou atd.
Mějte se zatím hezky, já pádím s malou do lékárny pro „medicínku“ ![]()
teda Monco .. ty mas zazitky … zrovna ty, mas to za par …
mela by sis to ted co nejvic uzivat … ale snad se to brzo uklidni … koukam, ze mate opravdu bazen za vsechny penize, co? ![]()
Luci ,
si nemysli, ze mame nejaky super kosile v porodnici … klasika … zapinani vzadu
, jsou takovy svetle zeleny s kostickama
. ale ono na tech par dnu je to jedno. navic, zrovna ty prvni 2 dny se fakt krvaci hodne, takze jsem nechtela spinit tu svoji ![]()
skoda, ze nebude vceli fotecka .. jsem se tesila ![]()
Petro ,
tak milacka taky pekne zaprahni do zavarovani a mas to … na vrazdu to urcite neni ![]()
Joulo ,
tak se poradne vylez a vykuryruj … ![]()
jinak seznamek vsech cisel ma myslim Lenka. sice je ted pryc, ale posli ji SZ, ona si to tam doda .. ![]()
Ahoj…
joulo, uz jsem to vyresila…vybrala jsem kocar a asi ho zitra nekde koupim…kouknu se po netu, kde ho prodavaji za slusnou cenu…dneska jsem poslala fotky manzelovi na email, tak souhlasil a taky se mu libi…hrozne se mi ulevilo
…
dopoledne jsem byla na ko…vaha stale +5 kg…vysetrila me a rekla, at na utz prijdu pristi tyden - 17.7.(mela jsem jit jeste dneska po ko)…a ze me pry chce radeji i pristi tyden videt…tak nevim, jestli se ji neco nezdalo? Je pravda, ze v prukazce mi vsude psala u tech zkratek 0, dneska uz tam mam 1-2…
MonaP, ty si teda mela tyden
![]()
adys, to je fajn, ze se to zvladne lehci dietou ![]()
dneska jsem naposled v praci
…dr. mi napsala pn, tak je to dobry…asi se budu ze zacatku nudit, ale rychle si na to zvyknu..jak se znam
…
zatim papapa
Ahojte tehulky,
tak jsem se vratila z kurzu a z prochazky po centru…no prochazka nic moc, vsude plno lidi i v autobuse, kde me ze zacatku nepustil nikdo sednout tak to bylo docela unavne…priste pojedu spise brzo rano…
Dneska jsme se v kurzu na porodni sal nedostaly…maji celkem 3 a vsechny byly plne… ![]()
Jen jsem se dozvedela, ze neni mozno pouzit behem porodu sprchu…ach jo…no jo stary porodni saly, pry pro pristi dite uz to bude mozne… ![]()
A navic je narizeno primarem monitorovani behem celeho porodu…pry se s tim da trochu chodit i kdyz mas kolem sebe ty hadicky…
Nicmene kdyz se jde na zachod to se muze sundat… ![]()
Adys diky za radu s tim metrikem, tak ja to zkousim…
MonoP…chudatko s tim stenatkem…musi si zvyknout, ale par tydnu pred porodem to musi byt sila…nam by vyt nemohlo…nasi sousedi si stezovali i kdyz Tina jen lehce stekala, kdyz byla sama doma…no nastesti ji to cca po mesici preslo…a ted je z ni pomerne flegmaticky pes, ktery ted spi na divanu ![]()
Mario a mas doma internet? Preju prijemny posledni pracovni den!
Mejte se krasne!
Barca
Barco ,
nevim … mne to funguje ![]()
zkus zkopirovat ten odkaz dole, jen jeste to prvni img dej do hranatych zavorek z obou stran …
img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;101/st/20070902/k/d75c/preg.png
my jsme ted dojeli s adou nakoupit a jsem hotova … ve stinu asi 33C, vlhkost ‚jenom‘ 60% a ja myslela, ze nedojdu od auta do kramu
. strasne blbe se mi v tomhle pocasi dejcha … ![]()
po obede se jdeme nastesti koupat a od zitra uz ma byt zase trochu chladneji …
jo.. a kdo jdete zitra na utz (Luci, Joula, Petra) .. at se vam mimiskove hezky ukazou ![]()
Barco,
to prvni img je jenom v zavorkach, bez toho lomitka … ![]()
Jeste jednou…kopiruje se to do podpisu, ze?
Jinak tady je spise dusno…vcera vecer byla takova pomerne silna bourkova prehanka…tak jsem rada, ze se to leto zatim dobre zvlada…predpovedi byly horsi…
Ciao ciao