Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
12.7.07 14:48

jj … minimalne 10 :-)

dneska si prcek taky ‚vyskakuje‘ … nejsem na to moc zvykla, vetsinou to byly jemne kopance, ale dneska tam snad meta kozelce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.7.07 14:48

Luci, a kde si je objednavala? Nevim, jestli si ji mam objednat pres net, nebo radeji koupit v obchode, abych si ji mohla vyzkouset…netusim ted, jaky mam cislo a kdyz se prsa jeste zvetsi.....radeji bych si to asi vyzkousela......nevim.
ted jsem odeslala objednavku na kocarek…jestli to dopadne dobre a bude to na sklade, tak by mohl dorazit pristi tyden :P …hlavne se modlim, aby poslali tu barvu co chci…psala jsem to do poznamky, tak snad…
radiku, mam porad stejny prijmeni…v Recku se nechavaji manzelkam jmeno porad po otci…takze si budu muset zazadat o zmenu prijmeni tady v CR, jenze dneska rano me malem kleplo…vypada to, ze je asi nejaka chyba na reckym oddacim listu, takze jestli se to potvrdi, budu muset letet do Recka podepsat novy oddaci list a vsechno zase od zacatku..preklad do cestiny a tak........fakt jsem z toho uz na nervy…to je tak, kdyz chlap necte dokumenty!!!! :evil: …a ja zase tomu nerozumim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.7.07 14:52

Ale prisly mi jeste dneska karticky - oznameni, ze jsme se vzali, tak mam radost :)
vcera jsem uz byla takova unavena z mimca.....cely den snad nespalo..to se mi stalo poprve…porad me necim dloubal pod prsama…kopalo, mlelo se…no za cely den jsem toho mela plny zuby..jinak mi to nevadi, jsem naopak rada, ale vcera toho bylo moc…v deset hodin jsem uz premlouvala, at hezky spinka atd.....ve tri hodiny jsem sla na wc, dosedla na misu a zase zacalo kopat… :lol: ..byla jsem mirne na mrtvici…dneska je to zase jako normalne v jiny dny…sice kope hodne, ale neni to takovy extrem jako vcera.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
12.7.07 14:55

Mario ,
to jsou trable s temi dokumenty co? my jsme meli na oddacim listu spatne dokonce datum … ne datum svatby, ale datum vystaveni. ja si toho taky nevsimla, az pak prekladatelka to opravila :-)

zatim se s vami loucim … mam po snidani ;-) , tak vyrazime na nakupy .. Ada ma pristi tyden narozky, nemam jeste ani jeden darek a taky potrebuju koupit nejaky veci na jeho party … preje si tema Thomas … ty vlacky :-) , tak jedeme neco sehnat .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.7.07 14:59

No tak to jste me teda uklidnily, Forest Habr ze je lepsi nez treba Adam Prineskarladomu… Nejhorsi na tom je, ze my jsme oba lesnici :D :roll: Tady se mi v praci vsichni chlamou 8)
Jinak o tech kojopodprdach jsme se vcera zrovna bavili na kurzu a PA rikala ze nema cenu kupovat driv nez ve 37 tydnu. Pac do te doby jsou zebra roztazeny, takze nevis, jaky obvod koupit, pak jak miminko sestoupi, tak mame vyrazit na nakup. Maximalne pro nedockave ze koupit obvod jako pred tehu. A pres web bych si asi netroufla, rikaly holky ze jim nesedla ani stejna velikost od ruznych vyrobcu. No a velikost kosicku pry v tom 37 tydnu plus dve vlozky nebo mit tam misto na dlan.
Jinak odkazy na kojopodprdy mam napr:
http://www.emanuela.cz/…kojici-zeny/
http://www.clematis.sk/
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.7.07 15:04

adys..me zase prekladatelka prelozila spatne jmeno jeho matky za svobodna…ale snad to tak nevadi…ono z ty alfabety se to nekdy blbe preklada.....v rectine se taky pisu jinak…a manzel taky…on je Archili, ale v rectine to pisou jako Artsili.....no..snad se to vyresi. Musela bych tam jinak pristi tyden letet.
hanucho diky za odkazy.....
jinak OPET resim porodnice.....porad jsem byla rozhodnuta pro Motol, pak teda, ze to vydrzim tech par dnu ve Vinohradsky, kam chodim a kde mam gynekolozku…dneska jsem si zase blbec cetla prispevky o ty porodnici a zase vaham.....jenze zase..konecne si tak nejak rozumim s doktorkou a zase si delat problemy....... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.7.07 16:19

Ahojky holky,
díky všem za podporu ,doufam že mimčo ještě naky tyden v bříšku vydrží,dneska sem byla na kontrole u svy mudr a ta my naměřila cípek o neco delší než my naměřili v nemocnici.a taky me doktorka uklidnovala že ona mela ve 30týdnu o polovinu kratší než ja a vydrželo ji to až do termínu.

Joulo
tak to naše mimča važej stejne me navažili v 29+3 1300g a taky sem se bala že je to malo ale byla sem uklidnena že je to naprosto v normě.Pry ted mimčo přibíva až do 36tydne 250-300g/tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.7.07 16:46

Nemám strach kupovat kojopodprdu přes nett…
V obchodě ve Vesně jsem si vyzkoušela jakou potřebuju, i bych si ji tam koupila, kdyby nestála 700 Kč 8O Takže sem si objednala z www.emanuela.cz dvě podprdy, každá za 270 Kč, což je super i s poštovným za ně dám 630 Kč. Nechce se mi do podprd investovat šílený prachy, když je budu nosit třeba jen chvilku a kdyby ne, tak není problém si vždycky dokoupit, že jo.
A co se týče velikosti ta prodavačka mi poradila, jak mám objednat. Takže před těhu jsem měla 75B, teď mám 85B, takže jsem objednala 80B, protože ty košíčky jsou opravdu o hodně větší, než u 75B, je tam rozdíl 10cm. A řešily jsme to s holkama maminkama sousedkama, myslím, že to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.7.07 16:56

to je pravda..taky nechci davat za tuhle podprdu sileny penize…nejradeji bych porad nosila normalni, protoze k tem kojicim mam nejaky odpor…ale co se da delat…je to pak urcite prijemnejsi a praktictejsi.
Amisku to je dobre, ze ti namerila tvoje dr. delsi cipek…
mimco se urcite po tom vsem umoudrilo a bude chtit byt jeste nejakou dobu v brisku..vzdyt mu tam nic nechybi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.7.07 17:01

Maria, tak to jsme na tom stejně, mě se taky zrovna dvakrát ty kojopodprdy nelíběj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.7.07 17:20

Ahojky

koukám, že jsou dnes v drbání podprdy. Já už mám objednáno, spíš mi paní psala i sms že je dovezli. Dodací lhůta měsíc fakt super, ale jinou v potřebné velikosti 85 I jsem nesehnala a jednu si nechám proplatit od pojišťovny (připlácej 1000,0) a budu doufat, že se mi prsa moc nenalejou a budou mi stačit. Větší koše už se prostě nedělaj.
Jinak test na cukrovku dopadl nad očekávání dobře, až prej moc co říkala mudra, tak se nemusím nijak žinýrovat. :P :P :P :P :P Ještě za týden velký UTZ a 10.8. to v práci snad už konečně budu moct zabalit. Chvílema se už moooooooc těším.

Mějte se krásně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.7.07 17:28

Voche, tak už taky budeš doma, to je dobře :wink: A k výsledkům cukrovky gratuluju :wink: 85 je v pohodě rozměr, jen mě trochu poplašilo to I :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.7.07 17:32

Voche ja jsem se uz taky tesila, az odejdu z prace…sice jsem vcera byla takova, ze jsem se nudila a bylo mi samotny smutno, ale beru to jako prvni den a dneska uz je zase lip.....
Luci, nastesti je to na par mesicu.....tak se to da vydrzet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.7.07 18:28

Luci - to I je fakt strašidelný. Mě té 80 bohatě stačilo D, ale 125 nahoře prostě nikam jinam nenarvu. Mám takový Maxi - kozy. Strašně z toho ale bolej záda. No a manža si samo libuje :oops: :oops: :oops: :oops: , až na to, že občas prohlásí, že ty ruce už má na to malý. :? :cry: 8O
Já se domů tak nějak těším - netěším. Při mém způsobu života, celej den běhat mezi zákazníkama, jezdit autem, dohadovat různý akce............. je mi jasný, že mi z toho bude brzo hrabat. Proto taky plánuju zůstat doma jen 1 rok. Jednak bych asi blbla a pak v ekonomice jsou hrozně rychlý skoky a to bych pak zase všechno těžko doháněla v práci. A to, že nebudou peníze je taky podstatný. Rozdíl v příjmech bude skoro 20 tisíc pro celou rodinu a to je při hypotéce dost podstatný. Ale mám už v důchodu mamku, bydlej od nás 3 minuty chůze, takže to nebude snad tak hrozný. Od Matýska jsem šla do práce v jeho 11 měsících a nijak ho to asi nepoznamenalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
12.7.07 18:36

Voche ,
kam na ty prsa chodis :lol: :lol: .. na fotkach vypadas tak nejak v norme … :-) a ne na I kosi©ky :lol:

no a jak si to tu ctu, tak jsem zabrousila na stranky s podprdama tady u nas … a predstav si, ze na tlusty americanky delaji i kosicky K :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí