Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky
Tak u nás je opět takový pařák ,že to snad není ani normální.
Ten maliník se dá koupit i v lékárně? ale asi jo,budu ho taky pít bylinné čaje já můžu
odpoledne jedem na výlet ten můj si koupil lodičku a motůrek tak se půjdem projet ,snad mě nikde nevyklopí ![]()
tak pa pa
tak..tady je dalsi clanek o tom…
http://www.ordinace.cz/…ehotenstvi//
Mario at se rozhodnes jak se rozhodnes musis si pak rikat, ze to bylo to nejlepsi rozhodnuti a ze se nic nestane a ono to dobre dopadne ![]()
Já bych taky řekla, že ten maliník od 36 tt a nebo od 34tt, taky opravdu nevím. Budeme si to muset asi někde najít ![]()
Mario- my ti nemůžeme napsat, leť! aby kdyby něco to nebylo na nás
Musíš sama i když je to těžké. Já jsme letadlem ještě nikdy neletěla, tak ani nevím, jaké tma prostředí je. Já ti oprvdu poradit nemůžu. ![]()
ja vim........ale asi poletim…a budu doufat, ze vse bude v poradku.
ne, nepoletim…nemuzu to udelat.....neco se stane a budu se proklinat do konce zivota.....a jsou to dalsi penize..za to pak muzu koupit maly neco hezkyho. Ale bude to strasny dalsi dva mesice
![]()
Ahoj všechny vás zdravím a děkuju moc za podporu, potrvá to léta než se to spraví… ![]()
Napsali jste toho hodně, teď jsem teprv dočetla… ![]()
Přihlásila sem se nanovo a teď čekám až mi to přijde na mail ať sem nemusím jako anonym.
Začínala jsem na váze 85kg výška 168cm.
Malý má váhu 1668g, podle ultrazvuku za posled.2týdny moc nevyrostl. Tak jsem z toho smutná, snad v tom nebude další háček.
Kontrolu mám v úterý 24.7.
Dnes mi konečně dovezla firma, u kt.sem objednávala přes net, peřinky do kočárku(z jedný strany jakoby deka z druhý bavlna) a taky zimnou zavinovačku do autosedačky od AMITEX a je fakt supr, doporučuju!
jinak trencle žehlím prozatím taky, ale je mi jasný, že s dětma se vše změní. Šíleně mně bolí kostrč, nemůžu dlouho sedět, nohy zatím neotékaj, chladivý gely a nožky nahoru by měli pomoct.
Mari já bych už neletěla…
TeĎ jsem dorazila domů, všechno zabarikáduju, zas je venku HIC! a to včera psali na netu, že se už ochladí.Tak snad zítra..
Masáž hráze(a bolest s ni spojená)určitě bude odměněna u porodu , min.určitě ovlyvní velikost nástřihu, takže zapojte do toho své drahé polovičky a vydržet!:-) iggi
Mario to musi byt des…
teda ja bych osobne taky neletela ani si nejdu zaplavat a nic radsi neriskuju, ale to je taky vekem a pocatecnim velkym strachem, musis se rozhodnout sama, ale az se rozhodnes tak si musis rikat, ze to je to NEJ rozhodnuti cos udelala a rikat si jen ty dobre veci a tu druhou moznost jen a jen hanit ![]()
no iggi ochlazeni hlasili ale na 32 stupnu
primo rikali, ze uz bude pouze jen…
ja mam pusteny vetrak a da se to ![]()
Tak jsem vyfotila ten svůj vlebřuch podle rozměrů ![]()

to tmavý kolem pupku, je ta prasklina ![]()

jeee Leni, ty uz mas pupicek…to je krasny…
…
jinak si davam jeste cas do zitrka…treba budu mit jinou naladu a nebudu to videt tak cerne…alespon jsem uz prestala brecet. Tak se pak Mybe budu presvedcovat, ze je to to NEJ a snad to pomuze
…
Ted mi totiz jeste doslo, ze bych rovnou vzala manzelovi pozvani z cizinecky policie, aby to poslal co nejdrive na amba:,–(u..minule totiz rvali, ze to poslal pozde a ze na to maji jen mesic atd…a kdyz bych to poslala postou, tak nez mu to dorazi, budou rvat zase ![]()
holky, díky. Ale, mybe, hubeňour fakt nejsem.
Nahoře jsem dost štíhlá někdy až moc, ale zadek, boky, kejty,
škoda mluvit, na fotkách to vypadá lépe ![]()
ja teda zadny boky fakt nevidim…
..jsi fakt hezky hubenounka…