Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky…
vzdycky si rikam, komu vsemu odepsat a pak to nakonec zapomenu..ale Alino, gratuluju k holkam…dve princezny, to je krasny
.....a s tim pozvanim…taky je to hotovy behem jednoho dne..s tim neni problem…pak je to zdlouhavy, nez to dorazi do Recka a manzel to musi poslat jeste do Athen na ceskou amba:,–(u a kdyz to treba posle mesic pred cestou, tak strasne nadavaji, ze na to maji „kratkou dobu“…a s tou platebni kartou..nejdriv po nas chteli vypis z uctu…ted uz taky chteji jen kartu, ale vzdycky nezapomenou poznamenat „hlavne at tam mate tu pozadovanou castku......“…a nez aby byl nejaky problem a manzela mi sem kvuli penezum nepustili, tak radsi ty penize tam opravdu jsou.
V noci jsem vubec nespala…bojim se totiz bourky
......nejak se mi posledni dny to tehotenstvi uz tak nelibi…kazdy jeji pohyb mi krivy palce u nohou a nejak me „pali“ cely bricho.....jak kdybych mela namozeny okolni organy, nebo co.....
Radiku, asi to vazne byly poslicci…me jdou tyhle bolesti spis do zad…a nejsou zatim moc silny. Tak snad uz je to ok.
Tak..jdu se podivat na fotecky…
jinak jsme dneska koupili korbicku, tak mam radost…
…a rovnou fusak.
Zatim papa a davejte na sebe a mimca pozor!!!
Ahoj holky,
no je to makačka přečíst všechny vaše příspěvky
A vždycky si říkám, komu všemu chci reagovat a než se prokoušu nakonec, tak to vše zapomenu ![]()
Alino - gratuluji k holčičkám a ta jména jsou opravdu moc pěkná ![]()
JJ - k těm vložkám a kalhotkám. Šla jsem do lékárny a tam mi doporučili jednorázové kalhotky a poporodní vložky Huggies. Dokonce měli nějaké výhodné balení vložek do podprsenky + 2 balíky vložek + kalhotky. Tak jsem to koupila. Ale pak jsem šla do DM drogerie a tam měli od tý jejich značky tohle všechno taky a asi o 1/3 levnější. Takže jsem to koupila i tam (kamarádka říkala, že vložek si mám připravit fakt hodně balíků…). A měli tam i jednorázové kalhotky.
My jsme se v sobotu s přítelem sebrali a udělali velké nákupy. Takže už jsem poměrně klidná, neboť na mimi máme skoro vše připraveno (tedy zakoupeno či objednáno a zatím v igelitkách na hromadě
). Koupili jsme:
Jinak vedra mne taky ničí. Nic moc nevydržím, otékám, v noci nemůžu spát, několikrát za noc křeče (ne jen v lýtkách a nártech, ted už i ve stehnech) - no, ještě 2 měsíce
Na jednu stranu bych si přála, aby se mimčo už narodilo, ale je to samozřejmě blbost - musí se ještě obalovat sádlíčkem v bříšku
Ale jak jsme v sobotu nakoupili všechny ty věcičky, tak už začínám být hodně nedočkavá
![]()
Mějte se krásně a přeji hezký zbytek neděle. Musím se ted sebrat a běžet pro chleba, neb jsme právě v mrazáku našli jen 2 rohlíky (což pro mého broučka k večeři nestačí
).
MonaP poprosím o změnu v seznámku, mám nahoře 3,5kg a příští KO 8.8. ![]()
PetroL ,
dort byl letos kupovanej, sice to neni ono, protoze ja ty jejich sladky kremy nemam rada, ale nejak jsem to uz nestihala to peceni.
jinak normalne pecu, ale ted toho bylo fakt dost. jeste dneska jsem cela znavena, takze jsem ani nevarila a vzala deti na obed do restaurace
. odpoledne jdeme ke kamaradce, zustaneme i na veceri, tak pro dnesek mam vystarano
.
Petro77 ,
hned je clovek klidnejsi, kdyz uz to ma vsechno pohromade, co?
ted uz muzes jenom doladovat, kochat se a netrpelive cekat na mimco ![]()
ale zajimalo by me, co vsechno musis mit pripraveno, ze se ti to veslo na 3 stranky A4
.. ty me desis ![]()
JJ ,
s tema kalhotkama a vlozkama ti moc neporadim … kalhotky jsme dostali v nemocnici, takove jakoby sitovane, natahovaci, moc sexy
a vlozky ze zacatku taky … uz jsem to tady popisovala, velke s chladicim mechanismem
… ale pamatuju si, ze mely normalne vespod folii, aby neprosakovaly a pak doma jsem pouzivala taky ty normalni … par dnu v maxi
velikosti a pak normalni .. ![]()
no jo … deti obe spi
, tak mne nezbyva nic jineho, nez jit taky odpocivat
…
tak zatim …
ahoj, omlouvam se, ze sem lezu, ale koukam, ze tu jsou dve tehulky „od nas“. Alino, Vochechule , , prosim vas, jakou mate pripravenou alternativu, kdyby hradecka porodnice mela stop stav? jestli se teda muzu zeptat
. posledni dobou je ve fakultce dost narvano, a ja mam blbou zkusenost uz pred dvema lety, ze jsme po porodu musely lezet prvni den na gynde, nez se uvolnily pokoje na sestinedeli, a letos je tech porodu jeste mnohem vic, navic je zavreny vrchlabi a taky sem jezdi cim dal vic mamin z pardubic
… trochu mam strach, ze bude zrovna stop stav - a kam jet potom? mate neco vytipovanyho?
Pěkný večer ![]()
tak už jsme se vrátili z chaty a celé kléto už asi budeme v Praze. Děsí mě představa, že někam pojedu, příjde to na mě a budu rodit někde mimo Prahu
Na chatě bylo hezky a hrozně rychle to tam uteklo.
Snažila jsem se Vás dočítal, ale měla jsem teda co dělat, nějak jste se rozpovídaly, ale tp je moc dobře ![]()
Teď jsem vlezla na váhu a zjistila jsem, že mám nahoře již 10,5kg
Ještě se zvážím zítra ráno, to bývá přesnější a pak teprve poprosím Monu o změnu v seznámku.
Jinak jste toho tolik napovídaly, že si už ani vše nepamatuji, tak budu reagovat jen na něco a pomalu se zase zapojím do diskuse ![]()
Mario, gratuluji Ti k princezně a dobrým výsledkům. Je to síla, že Tě doktoři takhle vynervovali, ale důležité je, že je to v pořádku ![]()
Alino Tobě zase gratuluji ke dvoum princeznám a jsou i hezky veliké
Tak se drž, ať vydržíš co nejdéle. Ale určitě to bude v pohodě. Švagrová rodila dvojčátka v 37tt a byli i krásně veliké 2600g a 2400g. Teď už mají přes 3kg a mají se k světu.
JJ, když jsem rodila skoro před 4 lety u Apolináře, tak tam vložky dávali automaticky, tak doufám, že to tak bude i tentokrát. Ale nějaké úplně obyčejné si raději s sebou koupím.
Jaké budete holky používat jednorázové plenky? Já budu kupovat asi Rossmann babydream. te´d je dokonce prý ještě vylepšili, tak jsem na ně zvědavá. A také jsem hodně slyšela chválu na fialové Tesco.
Tak to je zatím vše, přeji všem pěkný večer a dobrou noc
Petrax77: Tak na tuto barvu jsem taky koukala,jestli si byla na pha10-a kupovala to tam dětský svět: tak já k tomu kočáru brala i autosedačku a fusak do tohoto typu kočárku,my jsme nakonec vybraly takovou neutrální barvu,nevím jestli jses dívala do galerky tam ho mám.
Jinak si myslím že za ty peníze je super
Jinak jsem si dnes zabalila tašku do porodnice
,aby měla moje dušička klidné spaní pa pa,
jo a marii,i když je ten dort kupovaný je moc pěkný a barevný
AHoj těhulky,
Alino, to je super, že budete mít dvě holčičky
A těch tvých 12,5 kg na dvojčatové těhu je úplné prd. Moje sestřenice už má nahoře 27 kg, taky čeká dvojčata, rodit má příští týden.
A břiško máš hezký, taky bych neřekla, že tam jsou dva mimísci ![]()
Adys, ten dort je pěknej
A jak si Adámek užil oslavu?
Ahoj Zuzi, tak vítej zpátky ![]()
Holky, já jsem si koupila poporodní vložky v lékárně, stály 27 Kč/balení
A jednorázové kalhoty jsem koupila v DM drogerii, mám kuponky se slevama do DM. Jestli máte DM poblíž, tak se taky zaregistrujte, pošlou vám knížečku se slevovýma kuponkama, docela se vypla.. ![]()
ahoj zuzi !
vitej zpatky, tak jste si to krasne uzili ![]()
PetroL ,
ty jses teda aktivni .. uz mas zabaleno i do porodnice .. ja porad o tom jenom premyslim .. ![]()
holky, kdo jeste uz mate pripravenou tasku .. teda snad krome Monci, s tim se pocita .. ![]()
ale jo … Ada si oslavu uzil … hlavne, ze dostal darky a byly vsechny pro nej
. uz se mi ptal denne, kdyze bude ta party a pak kdyz vsichni prisli, tak jestli muze rozbalit ty darky, jestli jsou pro nej
. smudla jeden …
nejvetsi radost mel ze stavebnice s piratama a takovou piratskou pevnosti a pak z raketoplanu Discovery na dalkove ovladani
. muj synovec byl totiz minuly tyden v Houstonu na nejakem skoleni a tohle mu privezl. taky privezl par balicku jidla pro astronauty, tak jsme to tu ochutnali, ale teda nic moc. teda jidlo .. byla to zmrzlina, jahody a jeste neco .. oni to zmrazi a jakoby vysusi a tak je to strasne lehoucke a pry to chutna jako original .. no, rekla bych, ze do originalu to ma hodne daleko
. ale je to zajimave ..
jo .. jeste jsem vam chtela rict, ze jsem vcera taky vlezla na vahu a ejhle .. mela jsem o 2kg min nez na minule kontrole
, tak nevim, jestli je to tou dietou nebo jestli to znamena blizici se porod
, protoze s adou jsem taky zacala ubyvat na vaze asi tak 3 tydny pred porodem
. ale ja jeste nechci …
takze jsem zvedava, co mi v utery reknou ![]()
a znova moje mini serie ![]()
chtela jsem se zeptat .. nemate zkusenosti s inzerovanim nemovitosti na netu? a jestli ano, tak ktere stranky se vam zdaji nejlepsi ? ![]()
diky moc ..
, uz prcham …
Ahojky
tak na Bouzově bylo NÁDHERNĚ. Až teda na tu strašidelnou hospodu, kam jsme zalezli na oběd. V jídelním lístku celestýnská a žampionová poléka INSTANTNÍ
bych kuchaře asi vyhodila.
Takovejch pohádek a filmů co se tam točilo.
Adeli - já doufám, že bude Hradec volnej, jinak tam pojedu až na poslední chvílu a to tě už nevyhoděj. Maximálně fakt budu čekat na gyndě, až propustěj ráno maminy. Jinak pak snad jen Pardubky a Trutnov. Ten je prej taky dobrej, ale kamarádka tam rodila v únoru císařem a dvakrát teda nadšená taky nebyla. Ten samej problém, natřískáno. Jenže já po problémech s porodem Matýska prostě chci rodit ve velké nemocnici, kde je zázemí. Rodila jsem v Opočně a bylo těch problému s náma na tak pidi nemocnici celkem dost. Jo a ta stopka tam je poslední dobou tak jeden den v týdnu. Nic moc příjemnýho.
![]()
Ještě jsem tady jednou ![]()
děkuji za přivítání ![]()
Koukala jsem do galerky a musím ti Alino pochválit bříško, je hezké a je tak akorát ![]()
Adys, ten Ádi dort je nádherný, ten by se líbil Davídkovi. Má rád mašinku Tomáše
A je zvláštní, že místo přibírání teď hubneš
Tak snad to nebude nic znamenat a žádný porod ase ještě konat nebude. Ani za tři týdny, ať tam prcek kouká vydržet až do konce ![]()
Hodím do galerky mojí fotku a foto kočárku. Jen to mám špatně osvětlené a ten kočárek má ve skutečnosti krásnou jasnou zelenkavou barvičku a tady to tak vůbec nevypadá ![]()
Tašku do porodnice ještě zbalenou nemám, ale už nad tím uvažuji. Zítra si chci koupit sportovní tašku a pomalu to do ní začnu skládat.
LUCI, no vidíš, mě by ani nenapadlo, ty vložky kupovat v lékárně
Zítra se na ně hned zeptám
Vochechule, tak to jste si určitě udělali hezký výlet
to s tou hospodou je síla, to jsem ještě neviděla, aby někde podávali instantní polévku ![]()
Zatim pa
Ahoj,
tak dnes si hraju na sůvu.
Petrax, díky za info o těch vložkách, musím se už připravit. Ty jsi tedy udělala pěkný nákup, to je paráda, že jsi všechno takhle sehnala. Gratuluji.
Hanu, tak manža nevyfotil, ale na netu jsem sehnala fotku, snad bude alespoň trochu k poznání.
Zuzi, krásný kočárek, také jsem o něm uvažovala, mimi to v něm bude moc slušet. Jinak já si musím vzít do porodnice prakticky vše, včetně těch vložek a síťovaných kalhotek. Také mám mít plíny pro mimi, jelikož dostaneme jen látkové a ještě jich prý mají málo.
Adys, tedy Adam měl opravdu nádherný dort. Hlavně, že se mu dárky líbily.
Tak už se mi konečne začíná chtít spát.
Dobrou.
JJ