Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
23.7.07 15:14

jo jo .. jeste 2 stranky … ja uz se tesila, ze se dneska probudim a bude to za ‚vodou‘ …

teda Monco … to jses odvaha, pustit si horor … ja uz se pomalu nedivam ani na normalni detektivky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.7.07 15:16

Leni, také si užívej volna a do ničeho se nežeň. Hezky odpočívej. Za dva měsíce se už nezastavíš :wink:
Já čekám, že se Dáda každou chvíli vzbudí a pak vyrazíme někam ven. Zrovna dvakrát se mi do toho horka nechce, ale asi se vydáme k Mekáči na zmrzku a na klouzačku (udělali tam novou, tak je na ní Dáda natěšený)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.7.07 15:17

Já horory už delší dobu nemusím a už vůbec ne, kdybych byla sama doma :oops: Raději se podívám na nějakou komedii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.7.07 15:22

Adys taky závidím to počasí. My tady máme 31C ve stímu a doma mám 30C.
Holky ten film je hooodně přitažený za vlasy. Jmenuje se to Nezvratný osud 3 a jelikož jsem viděla oba předchozí díly a brácha mi včera přivezl tu 3 tak jí prostě vidět musím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 15:23

Já horory taky nee. Bych se pak doma bála. Mně stačí, když si začnu představovat, jak mi někdo leží pod postelí apod. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 15:24

Jéé, Zuzi, hezká fotečka Davídka, takhle vypadá úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.7.07 15:28

Leni, děkuji :) ještě na tom pracuji, musím to trochu zvětšit, aby tam byl pořádně vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 15:29

Tak ještě já :lol:

Na BC musí další holčina do nemocnice. Má asi preklamsii, nebo jak se to píše :?

a ještě potřebuji radu. Dala jsem se tedy taky do nakkupování, když se od toho PC nemůžu pořád vykopat :lol:
Poraďte, kterou barvu?
http://www.spuntik.cz/…7ff_col3.gif /> bojím se aby na ni nebyla moc vidět špína. A jestli není moc křiklavá :roll:
nebo tuto
http://www.spuntik.cz/…7ff_col5.gif /> trochu konzervativní, to já můžu. Ale aby zase nebyla moc smutná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.7.07 15:32

Ach jo, mě se to nějak nedaří zvětšit :(

Leni já hlasuji pro tu první, jsou to úžasné barvy. Mě se poslední dobou líbí pro miminko veselé barvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.7.07 15:33

Leni mě se líbí ta první. Já mám takové barvy ráda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.7.07 15:55

Leni, mě se taky líbí ta první :wink:

Já jsem ty vlhčené ubrousky taky kupovala v DM drogerii.

Za chvíli mi přijede švagrovka a kamoška,objednala jsem si je na stříhání domů, to jsou výhody :lol: Tak mažu ještě narychlo poklidit koupelnu, ať je v cajku. Ikdyž sem ji uklízela v pátek, ale my máme furt v koupelně čunfurt…nesnáším omatlaný baterie a to je snad denně.

Navíc kocour se teď chodí chladit do koupelny, takže si lehne do umyvadla a chrní tam celý odpoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.7.07 15:59

LUCI, tak to Ti to bude určitě slušet, když budeš čerstvě ostříhaná. Já bych to už pomalu také potřebovala trochu zkrátit.
Kocourek je chytrej, že se chodí chladit do umyvadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.7.07 16:04

Tady je jedna aktuální fotka Davídka, dala jsem jí do metříku, ale nejde mi to zvětšit a nevím, proč :(

http://rodina.cz/…cn5887_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.7.07 16:09

Taky jdu rychle prispivat ke dvoustovce.
Takze hlasuju pro zmenu pro druhou sedacku :D :wink: Zivy bude dite…
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.7.07 16:27

Zuzi, Davídkovi to moc sluší, je pěkně oháknutej :wink:
Já se taky už tak moc těším, až si budu strojit toho mýho broučka nebo berušku ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí