Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
25.7.07 14:03

Radiku, taky koukám vždycky na ty dny. a podle dnů to je už jen chvilku, ale když kouknu na týdny, tak se mi to zdá ještě daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
25.7.07 15:22

Ahojte,
tyjo Moni, koukam ze budeme mit brzy prvni miminko… ale jeste to chvili vydrz :wink:
Petro, zase dalsi dukaz ze doktori si porad neco vymysli… To je dobre ze to takhle dopadlo.
Luci a Marusko, celkem zavidim ty miminka co mate moznost videt a treba i chovat, ja mam porad strach ze to bude tezky se to naucit s takovym mrnouskem zachazet.
Vcera jsme jeli odpoledne s milackem na poradu do Valasskych Klobouk a celou vcestu zpatky jsem ridila (ve 3-5 v noci) a uplne v pohode :D :D Tak snad se naucim se nebat, ten muj chlap se tam strasne opil (to on umi, nevi kdy ma dost, vetsinou konci az kdyz se vsechno vypije a nikdo s tim nic neudela) a tak mi nemel kdo davat pokyny na ceste, musela jsem trefit az domu sama… zajela jsem si jen asi 10 km. Tak se mu tady od rana smeju, jak je mu blbe, samozrejme ze jsem mu to rikala, ale on nene, rano vstanu v sedm a nic mi nebude :lol: :lol: :lol: Prdlajs, v devet prisel opravar, takze vylezl z postele jako aby to nevypadalo, snedl rybi salat, dva jogurty a vypil litr mlika a pak zase zalezl a vstaval ve dve. A porad skuhra jak je mu zle, jeste jsem ho vyhnala umyt auto, pac ho stacil pozvracet, nastesti jen zvenku. Dobre mu tak :lol: 8)
Tak jsem se musela podelit o moji skodolibou radost, no ale vcera jsem moc humoru nemela, ta jejich debata nebrala konce a me bolely zada a miminko sebou porad mlelo a kopalo me do zeber, takze jsem nemohla poradne sedet a v aute to same. :?
Zitra jedem k nasim, takze se s vami asi loucim, mozna se ozvu behem patku, ale v sobotu jdu na kurz brisnich tancu pro tehulky, jsem zvedava jaky to bude.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.7.07 15:24

Ahoj,

petrax77, tak to jsou skvělé zprávy, muselo se Ti ulevit :D :D

petra.lovosice, to jsi šikovná, ži si to ušiješ sama. Jsem zvědavá na fotku

LUCI, také gratuluji ke dvojčátkům, jsou krásně veliká. Hezky se zítra pokochej :D :D

kat-ko, budu Ti moc držet palce, ať ten flek nic neznamená

Leni, buď ráda, že že to Áďa bez Tebe tak hezky zvládá :wink:

Za chvíli jedeme vyzvednout manžela do práce a pak jedeme navštívit jeho babičku. Tak se mějte hezky a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.7.07 17:36

Ahojte holky,

tak si vas tady docitam…vzdycky kdyz jsem chtela neco napsat mi do toho neco prislo…tak snad ted…

Luci…blahopreju sestrenici k dvojcatkum a jeste k tomu kluk a holka to je super! Urcite posli nejake fotky az budes mit… :wink:

Holky, musim si vam postezovat…predvcerejskem jsem mela krizi…jak jinak nez z italskeho zdravotnictvi…tak jsem byla na kontrole u sve gynekolozky a ta mi oznamila, ze jede na dovolenou od 1. srpna a prijede zacatkem zari…pry si mam zajistit jednu prohlidku u gynekologa z nemocnice, kde chci rodit…tak jsem si ji zajistila privatne, ale stejne i ten jede na dovolenou (nastesti jen na cca 2 tydny). Poradna tady neexistuje…jen monitoring, ale ten az od 40 tydne kvuli prenaseni!
Takze me prohledne gynekolog pristi stredu a pak? Doufam, ze me bude chtit videt alespon koncem srpna…
Ma gynekolozka mi predepsala jeste posledni krevni a mocove testy a tampon…a pry s jakymkoli problemem mam jet do porodnice…ale mam ji poslat kazdy tyden sms jestli jsem uz porodila… :roll:
Mam si merit pravidelne tlak a hlidat si vahu a nepretezovat se… :?
Takze pokud bych si nezajistila tu prohlidku pristi tyden, tak jsem posledni mesic bez gynekologickeho vysetreni… :oops:
Jo jeste jdu na vysetreni kvuli epiduralu primo do nemocnice…taky pristi tyden.....
Ach jo citim se dost sama.....vy budete chodit co tyden do poradny a ja do porodnice dorazim asi az na ten porod.....

Nezlobte se, ze si vam tady tak stezuju, ale jsem tady z toho docela mimo… :roll:

Hezky vecer vsem!

Ciao ciao

Barca a Tomik
34+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
25.7.07 18:04

Barčo- tak jsme na tom podobně. Já byla u své Dr. minulý týdne a mám přijít až za 5 týdnů, teda 22.8. Což je taky dost síla. Když tady ostatní čtu, jak chodí po 14 dnech nebo týdnu. :?
Na monitor se prý u nás v nemocnici chodí od ukončeného 38 tt. No já to asi udělám tak že příští týdne nebo za 14 dní dojdu k záskoku za tu naši Dr. Snad mě vezme.
Snad ti to rychle uteče, a nebudeš mít žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.7.07 18:18

Diky Leni,

i ja doufam, ze se s tim jinym gynekologem domluvime jeste na prohlidce v 38-39 tydnu, ale zalezi jestli bude v Milane.
Tady proste v srpnu nikdo neni..... :?

Nebo je to normalni, ze se posledni mesic nedelaji zadna vysetreni a jen panikarime? Ja jen, ze jsem v knizkach cetla, ze se chodi co tyden a navic u nas v Ceske rep. jsou ty poradny.....

Pristi tyden pujdu do lekarny nakoupit pro mimco…dali nam seznam, tak v lekarne reknu at mi doporuci co koupit…
Budete nektera kupovat :,-(u na pupik nez odpadne? Tady se prodava v Chicco, ale ja se zeptam v lekarne…mozna bude stacit gaza a sitka a alkohol…uvidime.
Zitra budu prat posledni male vecicky a dam je uz do tasky do porodnice…a zacnu pomalinku chystat, i kdyz je jeste cas je lepsi ji mit pripravenou… :wink:

Pijete uz nektera ten malinik? Asi zacnu pristi tyden…to zacneme 36 tyden…

Hezky vecer!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
25.7.07 18:25

Barčo- maliník ještě nempiju, asi taky počkám do toho 36tt.
a na pupík jsem používala jen vatové tampónky a líh?? Teď pořádně nevím, co v té lahvičce bylo. Ale řekla mi to Dr. přio propouštění. O žádné speciální :,-(ě ani nevím. :wink:

Jdeme večeřet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.7.07 18:59

Dobrou chut!

Uz mi taky milacek volal, ze jede…tak ja se jdu sprchnout a pripravit vecu na balkon…ted tam prijemne fouka vitr a navic mame spustenou roletu, tak je tam prijemne :P

Myslim, ze v te :,-(e na pupik je vsechno co nam prodaji i v lekarne, tak se zeptam pristi tyden tam…ty chicco budou urcite drahe…

Hezky vecer!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.7.07 19:03

Holky, tak jsem si odfotila bříško a nemůžu ho uploadnout :nevim: nevim jako proč…chjo.

Tak já jdu žehlit, miláček seká trávu, jsme si to dneska rozdělili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
25.7.07 19:15

Ahoj holky,

díky za podporu :lol:

Peťo z Lovosic - to jsem zvědavá na tvoje ušití. Koukej pak poslat fotečku :lol: Mě už dneska přišel mail, že mi kojící polšťář odeslali, tak ho čekám každým dnem.

Mončo - vydrž! Víš, jak bychom ti ostatní záviděly? My se budeme tahat s těžkýma břichama a ty se budeš chlubit miminkem. Tak to teda ne - hezky počkej ještě měsíc :P

Holky, ještě jeden zážitek z dnešní návštěvy rizikové poradny. Seděla jsem v kabince, která je vlastně v ordinaci sestřiček a je jen oddělená závěsem. Někdo zaklepal - sestra otevřela a slyšela jsem paní, že jí praskla voda. Sestra řekla - tak se posaďte v čekárně a počkejte. Asi za 5 min pro ni šla. Začla ji vyzpovídávat. Voda jí prý nejdříve tekla trošičku čůrkem po stehnu a pak jí prý luplo v břiše a vyteklo více. Ta paní mohla být tak v 34 či 35.tt. Protože zrovna zítra měla jít na první prohlídku do poradny porodnice (a v Thomayerce se registruje a chodí na první poradnu mezi 33. a 35 tt). Kontrakce už taky měla, ale neslyšela jsem, po kolika minutách. Pak jsem šla do ordinace k Dr. Jí si tam sestry nechaly. Já byla u Dr. tak 10 min, celou dobu ona čekala u sester. Když jsem vyšla, tak se chudák se skřiveným obličejem kroutila v kontrakci.

No uf. Překvapilo mne, že vůbec nespěchali. Že jí nedali k Dr. přede mnou… No, to je asi ta má naivní představa, že když se to rozběhne, tak to jde rychle. A ono spíše ne.

Tak to byl zážitek z dnešního dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.7.07 19:19

teda radíku to máš obr bříško ,fakt dost velké

jsem byla pro ty látky a vybrala jsem :lol:

Jediný co se mi stalo je že mě hrozně začalo bolet v kříži jak jsem pořád stála,myslela jsem že se nedoplazím domů.

Zítra jdu na ko,tak jsem zvědavá na uzv,budu na něj tlačit aby mi taky konečně řekl váhu mimíska :twisted: ,jinak odtud prostě neodejdu :wink:

taky mám v plánu si jít zítra koupit kojo podprdu,tak uvidím jak se mi bude chtít,
mějte se pěkně pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.7.07 19:41

Holkýýý, tak se mi to povedlo, fotky jsou v galerce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.7.07 20:25

luci taky supr pupík :potlesk: a nemáš ho ani popraskaný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.7.07 20:37

Petro děkuju :wink: Mám ho dost popraskaný, ale na pravé straně, tak sem se fotila zleva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.7.07 20:50

ahojte brichandy :lol:

dneska se hlasim se zpozdenim. rano jsem tu docela kmitala, protoze jsme tu meli tu ‚panskou‘ jizdu a tak jsem nemela cas :-). party se vyvedla, vsichni byli spokojeni a ja jsem ted hotova, takze jenom v rychlosti …

Radiku, Luci ,
moc hezka briska … opravdu :-)

Barus ,
to na klidu moc neprida, co? ja bych si taky myslela, ze ke konci se chodi casteji … :?
a na ten pupicek si myslim bohate staci vatove tamponky a lih. my taky nic jinyho nemeli. podle me vsechny tyhle :,-(y a kity jsou akorat tak reklama a zdimani penez ;-)

PetroX ,
na to, ze nekomu praskla voda ve 34tt a vypada to na porod, tak bych taky asi kmitala a nenechala tam tu chuderu sedet … asi jak kde clovek narazi na sestricky. doufam, ze to dobre dopadlo :-)
super, ze testy dopadly dobre .. aspon se muzes ted poradne najist… ;-)

Hanu ,
teda dobrej zazitek s milackem … :lol: … nam se stalo jednou, to je uz hodne dlouho .. chodila jsem na stredni skolu .. soused nad nami, kluk asi o 3 roky starsi nez ja, poradal party .. no a druhej den prisel k nam umejt okna :lol: … ale nevim, co bych udelala, kdyby to byl muj muzskej .. asi bych mu to dala poradne sezrat :-)

no nic .. mejte se krasne.. jdu sebou placnout na gauc .. jsem fakt utahana. jeste dam fotky do galerky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí