Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
kde jste dnesky všechny???? ![]()
Já čekám, že mi každou chvíli přivezou dítko z chaty. Prcek v břiše opět škytá
Včera na cvičení rpoškytal celou relaxaci, nevím, proč tak pořád hltá tu vodu ![]()
Ahojky,
tak jsem se vrátila z rizikový poradny - a závěr je, že jsem zcela OK
![]()
nevím, co ten druhý doktor plašil. Hodnoty cukru mám sice limitní, ale jsou stále OK, zkontroloval UTZ mimčo - vše je taky OK, takže mi pan Dr. sdělil, že mne rád poznal, ale v péči rizikovek si mne nenechá ![]()
Jsem šťastná jako blecha.
Tak pěkný den, dneska už fakt musím udělat něco do práce, tak se nesmím rozptylovat ![]()
Ahojki!
Od rána mi blbne net. Je to strašně pomalé
Včera jsem měla celý den MS bolesti, bolely me záda už jsem si myslela že do večera skončím v porodnici. No a večer mě to přešlo spinkala jsem jak miminko, takže jsem pořád 2 v 1
Ještě jsem včera rychle složila postýlku, nachystala milačkovi věci pro malou do porodnice, dožehlila a uklizela ať tu mají chlapi pořádek. Tak a teď se v:,–(ím že budu přenášet
.
Peťo gratuluji ke kontrole ![]()
Mončo- teda, to abychom každé den čekali zprávu, o tvém porodu, když už takhle moc poslíčkuješ
Tak nám hlavně nezepoň dát vědět.
Aby jsme se mohli ujmout taky seznámku.
Leni neboj určitě bych dala vědět. Ale tento týden ještě rodit nehodlám musím vydržet aspoň do neděle
. V sobotu jedeme na tuning sraz a tam prostě musím být
A jak jsem se dočetla tak poslíčci můžou být i 8 týdnu před porodem( to by mně asi piclo)
![]()
Ahoj děvčata, že bysme tu měly brzy první miminko?? ještě chvilinku vydržte ![]()
Dnes jsem se rozhodla ten kojo polštář budeme šít ,našla jsem na internetu míry ,tet si zajdu pro látku ,sice by se to dalo ušít i z nějaké obyč ale koupím na to potištěný flanel nestojí moc 90kč m, ale bude to příjemnější ,a dovnitř nedám ty polyuretanové kuličky protože jsou pohyblivé ,ale dám tam ten tlustší vatelín a prošiju ho,bude držet tvar,ten stojí 32 m,až odkojím tak se na tom polštářku budu relaxovat u tv,je to šité do podkovy a výjde to mnohem levněji,tak až se dílko dotvoří tak vám to nafotím
no jsem z toho tak natěšená ,a taky mi to zkrátí tu nudu ![]()
Tak pa pa
Ahojky,
Petro, gratuluju!!!! To je super, ze nemusis chodit do rizikovky
![]()
Monco, preju, aby si do nedele vydrzela…ale mas pravdu, nekdo ma poslicky brzo a nakonec se mimco narodi v terminu… ![]()
Lenko, uz ti privezli ditko?
Holky, jdu se pochlubit…
Dneska ráno porodila moje sestřenice. Rodila císařem dvojčátka v 38tt. Mají holčičku Anitku a chlapečka Tadeáška, oba dva jsou úplně stejní, 2,8 kg a 48cm
Zítra se na ně jedu podívat
![]()
Tak zítra ráno mažu na krev a odpo k doktorovi na kontrolu. Flek mám pořád stejný!!! Tak jen doufám, že to borelióza nebude
Prý ji můžou přenášet nejen klíšťata, ale i komaři, ovádi a jiný krev sající hmyz
Kdyžtak by mi museli hned na:,–(it antibiotika
Zítra o tom podiskutuju s doktorem, tak snad budu chytřejší…
Katko, drzim moc palce…fakt!!!!!!!!!!!!!
Luci a gratuluju k dvojcatkam…
......
Ahoj všem,
Petro tak to se ti ulevilo, taky jsem měla jednu hodnotu zvýšenou, už jsem zjišťovala vše o cukrovce a nakonec jsme úplně v pořádku, nic nám není a prcek nebude přerostlej, ale max do 3kg
Jsem ráda, že vám to dopadlo stejně, tak si užívejte klídku…
Adys naše váha je taky nějaká poblázněná, ty čísla stoupaj podezřele rychle
už mám 8kg nahoře, závidím!
dietu bych nezvládla…
Moni s tebou to bude asi vzrušující!..
Luci mají skvělou váhu a výšku asi proto, že vydrželi u maminky v bříšku skoro do konce, fakt ideální!Přeju hodně zdravíčka a ať jim šmakuje ![]()
Kačko držím palce, ještě, že jsme už ve finále a jde to rychle řešit, vím, že máš obavy, ale neboj uvidíš, že to bude něj.ekzém, tfuj tfuj!napiš
Maruško- JJ, Áďa už je doma, ale šel rovnou o postýlky spinkat. Tak ještě chvilka klidu.
Ale ani nebyl nadšenej, že mě vidí
Tak asi tam byl spokojenej, ale to je dobře ![]()
Katko- tak ať to ta borelioza halvně není, takový komplikace nakonec, to ti nepřeju ![]()
Luci- taky moc gratulujeme. Mají pěkné míry.