Poradna duly
Jana Čurdová
Těhulky
http://www.gify.nou.cz/…bory/504.gif
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 35+5/ KO 2.8.) Katka +12 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 35+1) Natálka +8 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 30.8. / 35+1/ KO 14.8,22.8.,28.8.) Překvapení +15 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 34+2) Tomašek + 10 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 33+6/ KO 24.7.) Filip, Anna +7 kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 33+4/ KO 22.8.) Chlapeček +13,5 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 33+4/ KO 6.8.) Hedvika, Bruno +14 kg
Lucka ( Plzeň/ TP 10.9. /32+4) Holčička
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 33+3/ KO 10.8, UTZ 13.7. ) Překvapení +9,5 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 33+2/KO 7.8. 23.8, UTZ 8.8.) Chlapeček +5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 33+2/ KO 26.7.) Holčička +8 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /33+2/KO 7.8., UTZ 31.7.) Překvapení +13,5 kg
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 33+2/ KO 7.8.) + 7 Kg
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 33+0) František, Agátka + 10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 32+4/KO 2.8. ) Překvapení +12,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 32+3/ KO 10.7.) Holčička +5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 32+2)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 32+1/ KO 17.7./ UTZ 11.7.) Adam, Sabrin + 7 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 32+0/ KO 2.8.,UTZ 11.7.) Šimon +10 kg
Amisek ( 1981/168 cm 95 kg/Praha/ TP 21.9./ 31+6/KO 18.7. UTZ 17.7.) Natálka,Matěj + 3 kg
Petra.lovosice ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 31+6/ KO 9.8.) Michaela +8 kg
LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 31+6/KO 8.8.) Dianka +3,5 Kg
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 31+1/ dvojčátka) Anika,Karin +12,5 kg
Kammka 31+1 Holčička
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 30+6)
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 31+0/ KO 23.7./ UTZ 20.7.) Šimon +5 kg
Maminky
http://www.gify.nou.cz/…ubory/43.gif
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 2 roky
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 4 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
http://www.gify.nou.cz/…bory/po3.gif
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 34+5) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 33+1) naposledy se ozvala 18.2.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 30+4) naposledy se ozvala 4.4.
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 31+5) Holčička naposledy se ozvala 21.5.
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 31+6. ) Překvapení naposledy se ozvala 4.6.
Náš host
http://www.gify.nou.cz/…ubory/o4.gif
Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 36+0) Ládík ¨
8 měsíc začíná 31+1tt / 9 měsíc začíná 35+4tt
Dobré ránko!
Včera jsem měla náladu na prd. Bylo mi nějak divně tak jsem skoro celý den ležela. Večer jsme jeli na sraz z kluka s tuning klubu se domlouvat kvůli té sobotě tak jsem se tam trošku rozptýlila. Ještě si dělali ze mně srandu jestli jim do soboty vydržím anebo se bude tuning sraz přesouvat na parkoviště před nemocnici.
Tak jsem jim slíbila že do soboty určitě vydržím i kdyby mě měli zašít.
No a skoro celou noc jsem zase nespala měla jsem poslíčky a bylo mi hodně blbě ( chtělo se mi zvracet). Teď mi zase začínájí MS bolesti tak nevím jestli nakonec nepojedu na šití
Já prostě do neděle vydržím!!!!!! Musím jít uklízet a v 11 jedu s Mišou na oční tak jsem zvědavá jak tam dopadneme. Odpoledne mají přijet známí na grilovačku tak se asi na net dostanu až zítra. Tak se mějte hezky a užijte si víkend!
Ahoj Mono,
tak drzim palecky at vydrzite! ![]()
Poslicci musi byt teda sila…ja je jeste nemela…jen tvrdnuti briska a to paleni zahy dneska uz zase…je mi nejak „blivno“…tak se asi pujdu projit s pejskem treba to rozchodime.
Krasny vikend!
Barca a Tomik
34+5
ahojky holky tak jsem vám dala do galerky ušitý ten spací pytel,je to ze zbytku látky,ta barva je tam trochu rozmazaná,je šitý tak před měsícem na tom kojo polštáři budu asi dnes pracovat včera jsem neměla náladu,tak vám ho pak taky vyfotím.
děkuji za podporu,včera jsem opravdu neměla náladu,bylo mi s toho smutno,v pondělí vám povím víc jak to dopadlo,doufám že víc doktorů víc názoru jako to bylo i u vás ostatních,pa pa
Ahojte těhulky
V noci jsem měla nějaký bolesti či co, protože jsem dělala au au (ze spaní) a něco si pamatuju že mě bolelo břicho, ale spala jsem tvrdě že mě to nevzbudilo úplně, no Karel mi říkal že noc dneska se mnou hrůza a prej jsem dokonce i chrápala přitom teda jako já nechrápu
a jak tu píše MonaP tak si pamatuju že než jsem usnula myslela jsem že budu blinkat, bylo mi děsně zle, se až divím že jsem usnula.
Ahoj,
tak včera večer byly asi nějaké erubce. Taky mi bylo dost divně. Strašně mě táhlo břichom a všude píchalo. Dneska je to už lepší, ale pořád se cítím tak divně.
mončo- to opravdu vypadá, že už to brzy bude. Tak snad ještě přes ten víkend vydržíš ![]()
PetroL- jsi šikula, že si to takhle umíš ušít. To já jsem poleno. ![]()
Holky, jak je to s kokosovou matrací a monitorem dechu? Prý pod ní nejde dát, že s epka špatně šíří vlny. ![]()
Tak jsme se vratily z prochazky, no slunicko uz pekne pece, tak jsem dala susit pliny ![]()
Petro, ten vak je fakt moc pekny…tento vikend udelam nejake foto vecicek do porodnice, pokojiku a briska…vak mame koupeny z HM…nastesti nestal moc…kdyz tak vlozim taky fotku.
Ja taky nejsem moc sikovna na siti…ale zkracovani zaclon jsem udelala rucne a docela to je ok…nastesti je nikdo zblizka nezkouma ![]()
Leni, s tou matrackou nevim…monitor dechu Nany uz mame doma, ale matraci jeste ne…kupuje nam ji Francescuv bracha a jeste proste nedorazila, tak doufam, ze to stihne do porodu ![]()
Jak je to s kokosovou matraci nevim, budeme mit nejakou antialergickou, ze ktere se da stahnout ta horni vrstva a vyprat…uvazovali jsme o latexove, ale tady ji prodavaji od 100 Euro vyse a to nam prislo prilis drahe na to, ze ji vyuzijeme jen par let…
tak doufam, ze s ni bude monitor dechu fungovat.....
Ciao ciao
Barca
Ahoj holky,
včera jsem vůbec neměla čas na PC, jen jsem Vás stihla přečíst. Měla jsem doma sestru s dětmi, tak bylo o zábavu postaráno. Odpoledne mi zase přijela kamarádka a večer jsem se dala do žehlení věciček, abych to už měla konečně hotové. Dnes jsem vyžehlila poslední várku a už mi chybí jen vyprat a vyžehlit plenky
Dám do galerky fotku věciček pro mimi. Tím, že mám všechny věci po Dádovi, tak to vypadá, jako kdyby jsme měli mít kluka
Ale říkám si, že holčička může být také v modrém a růžové věcičky můžu vždy po narození dokoupit ![]()
LUCI, pěkný kočárek
A co je to za dětičky? Vypadá to na sourozence. My jsme včera kočárek otestovaly už i venku, ségra má dvouletého kluka, tak jsme ho tam po:,–(ily a šly jsme k Mekáči na kuřecí salátek a ledovou kávu, mňam ![]()
Voche, náhodou Ti to na té fotce moc sluší ![]()
Moni, koukej se ještě držet
Ale vypadá to, že tady asi budeme mít brzy první miminko a jak už někdo psal, tak Ti ho budeme závidět ![]()
Petro.l, ten spací pytel se Ti povedl, jsi opravdu šikovná. Teď jsme ještě zvědavá na ten kojící polštář
Jinak držím palce, ať v pondělí islišíš od doktorů jen dobré zprávy.
LadyDí a Leni, snad je Vám už dobře
Leni, já jsme o té kokosové matraci také slyšela, že není vhodná k monitoru dechu, že tím jak je tvrdá, tak špatně snímá dech dítěte. Ale ověřené to nemám, tak Ti moc neporadím.
Jo a můj manžel bude v neděli skákat s padákem, tak doufám, že to ve zdraví přežije a nebude ze mne vdova
Již jednou skákal, to bylo před rokem a byl to tandem. Teď bude ale skákat sám, jen s doprovodem ![]()
Mějte se hezky a pěkný víkend ![]()
Ahoj…
Tak na čtvrteční Ko…malá má 2100g..........ale já se otvírám, Tak musím ležet a ležet…což mě teda neba.
Beru magnezko a stve me, ze Dr. ma dovolenou. Takze na Ko jdu az 22.8…coz je za mesic skoro. jsem dopadla jak nektere z vas. Asi si zajedu za 14dni do porodnice radsi......
Ahojte,
teda ti dokroti si z nas delaji srandu…
To jako kvuli jejich dovolenym se mame asi zblaznit strachy a jeste takovou dobu co?
Radiku, lez a jeste nerod! Ale snad to bude ok, nekdo se proste otevira driv.
PetroL, to si snad delaji srandu ze se mala otoci tak na 50 %? Jak to vedi, to se divali kolik tam mas prostou? To moje dite se stale otaci tam a nazpatek a ja mam hruzu z cisare, strasne bych chtela rodit prirozene
Doufam ze se to povede, samozrejme i tobe.
Vcera jsme byli s milackem na houbach, miluju ruzovky a nasli jsme jich cely kos, mnam… Ted je mamka smazi k veceri.
Jinak se taky hlasim k tem, kterym bylo dnes v noci zle. Mne se dokonce zdalo, ze jsem zacala mit bolesti a museli me odvyzt do Nachodä do porodky (jsem ted u nasich). Tak jsem dneska sla koupit jeste par veci co mi chybi do tasky do porodnice, tak uz mi chybi jen ta taska.
To s tim monitorem dechu doufam neni pravda?!
Ja mam kokosouvou matraci a monitor budu mit pujcenej, to prece jit musi ne? Ach jo, proc mi tohle nikdo nerekl driv.
Tak ja jdu na ty houby, jeste se mrknu do galerky co jste to tam daly. Mejte se hezky a lepsi spani nez vcera preju!
Hanucha
ahoj těhulky,
tak mám dneska nějak náladu pod psa. Nic mě nebaví, celý den se něčím cpu a prostě se nudím. Mám do pondělí udělat spoustu věcí do práce a původně jsem si myslela, že to dodělám dnes. A prd…
Brouček odjel na víkend s kamarádem na kola a já jela k našim, protože se mi nechtělo být sama doma.
Peťo z L. - teda, ten pytel je fakt moc pěkný
To já neumím ani zašít ponožky, nanejvíš zvládnu přišít knoflík
To kdybys prozradila dřív, že něco takového umíš, tak jsem si u tebe jeden objednala ![]()
Radko - co to slyším??? Vždyť má malá ještě spoustu času - koukej jí domluvit, ať si zůstane hezky v břiše!
Chrápání - holky, já taky v noci chrápu
Ale nedávno jsem někde v nějakém časopise četla, že v těhotenství je to poměrně časté. Tak doufám, že po porodu to přejde (no, to budu asi tak utahaná, že budu spát jak zabitá, kdykoliv to půjde a na chrápání nebude sil
)
Vochechule - moc ti to sluší
- vážně. A ta modrá voda a modré plavky…hmmm, závidím ti. Já jsem možná vážila trochu míň než ty před těhu, ale moje lýtka, stehna a ruce jsou teď takové tukové hroudy (no, stehna byly i před těhu) a všude jsou mi vidět dolíčky. Ty si to hold neseš hlavně v prsou a ted v bříšku. Ale jsi kočka
(neee abyste si myslely, že chci Voche sbalit
)
Ráno jsem se dívala na diskusi holek z července. Už rodily od půlky června, takže nám to za 2 týdny asi taky začne - co Mončo, Leni ![]()
Tak pěkný víkend.
A ještě jsem zapomněla:
Tak to už je opravdu vše ![]()
Ahoj tehulky, omlouvam se za nezvany vstup, ale mam pro vas zpravu od Ilony (adys). Bohuzel ne moc pozitivni. Poslala mi sms:
Jsem v nemocnici od 1 rano. Mam silne bolesti, vypada to na ledvinove kameny. Boli to jak prase. Mimco je ok.
Tak aspon ze miminko je v poradku, delali ji UTZ a chlapecek ma kolem 2,5kg. Dam vam vedet, jestli se dozvim neco noveho.
Zanet z Unornatek 07
Ahojky
Zanet - pozdravuj Adys, ať ji to rozeženou a držím všechny palečky ať jsou v pořádku. Pokud mám prcek už 2,5 kg tak to je super. Já jsem i na BC a tam už máme Martínka a váži prďolka 1,5 kg. Je mu něco maličko přez týden a už začíná přibírat.
Jejda Adys, tak snad to bude brzy v pohodě. Žanet, pozdravuj ji ![]()