Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
24.7.07 12:26

Ahojte,
koncecne se ochladilo i tady na jihu Moravy, huraa!
Adys, vcera jsem na to zapomnela, ty reality na webu, nejlepsi jsou:
www.netrealit.cz
www.reals.cz
S realitkama mam jen same spatne zkusenosti a az budu prodavat byt a kupovat novej, tak se jim budu snazit na sto honu vyhnout. :evil: :evil:
Alino, kde ty holcicky prosim tebe mas???!! Dyk mas to brisko malinky…
Jinak Kammka se ptala jak spani a jedeni, tak ja zatim celkem v pohode, na zachod litam max 2×, ale jsou i noci kdy nejdu vubec! Jidlo do sebe taky narvu docela dost, i kdyz obcas je mi tezko. Ale ja mam na svoji vysku strasne kratky nohy a dlouhe telo, tak mam kam ten zaludek dat i s miminkem :D Ale to vedro mi dobre nedela, to je fakt, hlavne jak mam nizky tlak, tak se porad dopuju kafem sbych vubec fungovala. Asi proto to moje dite je porad tak aktivni 8)
Zbytek jsem zase zapomnela, tak snad jindy :wink:
Mejte se hezky a at vas miminka moc nestouchaji pod zebra jako to moje cele dopoledne :D :lol:
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
24.7.07 12:34

Ahoj holky,

tak jsem ráno v půl šesté vstala a šla na ty cukrovkový testy. Hodnoty nebyly OK, tak mne rovnou poslali ke gynekologovy. A ten mne rovnou poslal do rizikové poradny do porodnice. Takže jsem jela do porodnice, tam jsem se musela zaregistrovat a zítra jdu do poradny. Tak jsem z toho nějaká přešlá - furt jsem si říkala, že mi nic není a ted vlastně nevím, co mi je. Resp. jaká jsou rizika pro mimčo :cry: No, snad se to zítra všechno dozvím.

Ted jsem se naobědvala a chce se mi šíleně spát (spala jsem asi jen 3 hod v noci). Ale má nám přijít chlápek na připojení internetu (tak už nebudu závislá na připojení firemním notebookem) mezi 12 - 15 hod, tak se bojím jít lehnout, že bych přeslechla zvonek :?

Pozítří přijede na návštěvu mamka - moc se těším, že jí ukážu všechny ty věcičky na mimčo. Od soboty to všechno leží zabalené v pokoji a ještě jsem se tím „nekochala“ :lol:

Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.7.07 13:07

Ahoj šikulky,
Adys já vím ještě o bydleni.cz, realspektrum.cz, grandreality.cz, ale nejvíc navštěvované sreality.cz samozřejmě:-)
Leni zavinovačka super, já mám stejně barevnou, jen na zimu od Emitex,doporučuju…kvalita
Alino, bříško máš dokonalý,vůbec bych to netipovala na dvojčátka, a hlavně závidím, že vypadáš pořád pěkně štíhle,krom bříška samozř…
Jinak dnes na KO mi doktor konečně sdělil, že malý je v pořádku, má 1800g, k porodu nebude mít víc než 3kg(řekl) a jsem 32tt+6 a další KO 7.8.
Začínám vyřizovat mateřskou…
Dnes jsem potkala na schodech v naší poliklinice, Ríšu Genzera, nechápu co dělal v naší čtvrti, ale je to moooc pěknej kluk, nevypadá tak nemožně a oplácaně jak v tv, a moc sympatickej kukuč! Jsem jeho fanda, je to zkrátka kus!!! :wink:
Bohužel, musím zahájit kampaň proti firmě eCipísek, objednávali jsme u nich víc věcí, v balíku nám chyběla peřinka s polštářkem, tak jsme tam hned volali, ve firmě nikdo nebyl všichni na dovolené, napsali jsme mail, až po týdnu se nám ozval přímo majitel, prý to není možné, že tam něco chybělo, dělaj to už 8let a nikdy se jim to nestalo a každá zásilka se 2×kontroluje, cha cha. Takže nás vlastně okradli a ještě říká, že lžeme. Tak mu pomůžem trošku na webu s „dobrou reklamou“ hajzel jeden!! Dám to vědět všude, ať u nich už nikdo nenakupuje, nebyl ochotnej ani zkontrolovat sklad a zjistit zda jim to nepřebývá, jednoduše, nám to poslali, a cestou se to vypařilo.
Takže bacha nesolidní firma eCipísek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.7.07 13:12

Ahoj holky :-)
tak hlasim, ze i na jihu cech se ochladilo, je prijemne dychatelne a okna muzou byt otevrena i pres den, parada

holky s tema umrtima to je mi lito, ale nesmite na to ted moc myslet, i kdyz jasne, rika se to lehce, ale myslete na prdolky v briskach a na pekne veci, ktere nas vsechny cekaji :-)

Amisku preju at se pejsek uzdravi a je to dobre, ja mam taky fenku, jsme spolu 10 let a zacina trochu chatrat, nezvlada uz pohyb jako driv a jsem z toho nekdy smutna, ale urcite nas ceka jeste par peknych let a vas taky :-)

Alino moc ti to slusi :-) a taky mi neprijde, ze mas na dve holcicky obr brisko, kolik pres nej mas?

taska do porodnice - tak temer mam sbaleno, jen jeste nejake drobnosti, ktere pri nejhorsim priveze muz. V porodce bysme meli dostat jak vlozky tak i katata, ale stejne jsem si po jednom baliku v lekarne koupila, vlozky - Samu Hartman, katata - Tena trenyrkoidni prijdou mi fajn :-)

kojopolstar - mam uz asi dva mesice a nedam na nej dopustit, je super na spani, cteni, odpocivani a pry i na kojeni, ale to si jeste chvilku pockam :lol:
Spani je stale horsi a horsi a dneska jsem mirne s polstarem zainprovizovala - stocila jsem ho do kruhu, tak ze v nem byla dira, pred nej dala dva velky polstare za nej perinu a brisko dala do ty diry a po vic jak pulroce mela pocit, ze zas lezim na brichu - i kdyz se ani kouskem nedotykalo postele, bylo to skvely a bajecny, ale jen do chvile, kdy mi zaclo desne tvrdnout brisko, takze sem zalitovala, ale co, uz jen mesic a neco, tak to zvladnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.7.07 13:16

Mono jeste prosim do seznamku +14 kg dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
24.7.07 13:59

Ahoj holky,
tak také gratuluji k té 200 :dance:

Dned jsem byla na KO, vše dopadlo dobře, doktorka měla z mého těhotenství radost. Koukala na výsledky posledního UTZ a říkala, že miminko bude hubeňour a že má pěkně dlouhé nohy a bude to modelka s dlouhýma noha (ale to nikdo neví, třeba to bude model s dlouhýma nohama). Ale i ta váha miminka se jí líbila, že to krásně odpovídá týdnu těhotenství. A dokonce má moje doktorka ve středu těhotenskou ambulanci u Apolináře, tak až se tam budu příští týden objednávat, tak se tam pokusím dohodnout, abych mohla chodit k ní. To by se mi líbilo, když by mě mohla sledovat až do konce :)
Jinak další KO mám 10.8. a to mi bude dělat stěry na streptokoka. Tak prosím Monu o změnu do seznámku. Děkuji :)

Kojící polštář nemám a ani ho pořizovat nebudu.

LUCI, děkuji za chválu Davídka :D

Leni, tu fotku zkusím ještě oříznout, ale mám pocit, že jsem to dřív zkoušela a pak mi nešla vložit vůbec. No zkusím si s tím ještě pohrát. A ta rychlozavinovačka je moc hezká. Já budu mít rychlozavinovačku půjčenou od kamarádky a ta je s medvídkama :)

Amisku, drřím palečky, aby se z toho fenečka dostala a ta prášky jí zabraly

Petrax77, tak ať Ti to zítra v poradně dobře dopadne a nic to není. Pak dej vědět, co jsi se dozvěděla

Iggi, to je síla, že si něco přes net objednáš a oni Ti to nedodají všechno. Jsou to pěkní lumpové, že jim není hamba. Já jsem si takhle objednala před 2 měsíci omyvatelnou přebalovací podložku a do dnes mi vůbec nic nepřišlo a ani nejsou schopní mi napsat, proč to neposlali. A to objednávku potvrdili. Už jsem to 2× urgovala

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
24.7.07 14:14

ahoj holky :-)

diky moc za ty odkazy na inzerovani nemovitosti .. my prave taky nechceme pres realitku, proto se ptam :-) … ledaze byste nekdo mel zajem o koupi chalupy v zapadnich cechach :wink: :wink: :wink:

PetroX,
tak to je mi lito, ze ti hodnoty nedopadly dobre … ale uvidis, co ti reknou. oni se predevsim chteji chranit, aby pripadne neco nezanedbali.
pokud je to ‚jenom‘ ta tehu cukrovka, tak ty rizika jsou nasledujici:
pro miminko: mimi dostava moc cukru a proto moc roste. po porodu je vetsi pravdepodobnost, ze mimi bude mit zloutenku a nizkou hladinu cukru v krvi a problemy s dychanim. proto se musi ty hladiny cukru u mamy snizit. zacina se dietou a kdyz dieta nefunguje, tak se na:,–(i prasky a kdyz ani ty nezaberou, tak pak se picha inzulin.
no a pro maminku je riziko uz jen to, kdyz je mimco veliky … je pak komplikovanejsi porod ..
ale neboj .. vsechno se to da zvladnout :-) . ja jsem si s tim prosla u adi .. :-)

jeste se ozvu pozdeji nebo spis az u vas vecer .. ted rano ve 3/4 na 9 mam kontrolu a pak musime dojet s adou nakoupit :-) . jsem zvedava, co mi dneska reknou, protoze ja rano na nasi vaze zase mela nejaky to kilco dole 8O … tak jen doufam, ze se nam vaha trochu poblaznila .. :-)

zatim se mejte.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.7.07 14:35

AHOJKY!!!!!
Konečně se manža rozhoupal a počítač funguje :dance: Snad mu to vydrží a zase nezkolabuje (počítač :lol: ).
Doufám, že jste všechny v pořádku!!!! Netuším, co se tady děje a ani nevím, jestli to stihnu zpětně přečíst, takže za moje případné výpadky se předem omlouvám!!!!!
Jinak se máme celkem fajn, až na to, že se mi pod kolenem udělal takový červený flek velký tak 5×3cm a nechce zmizet. Mám ho tam už týden. K doktorovi jdu ve čtvrtek, tak mu to ukážu a uvidím, co řekne.
Ptala jsem se na to souseda, co je doktor a ten mi řekl, že je to od štípnutí komára, ale mě to pořád přijde takový divný, že to ani po týdnu nesvětlá… Jsem na nervy o to víc, protože před 14dny jsem měla klíště, ale to zase bylo na druhý noze na jiným místě, ale jak jsem četla, tak u boreliózy se právě takový nějaký flek může udělat na jiném místě po těle než bylo klíště přisátý. Ale kdyby to byla borelioza, tak by ten flek měl mít bílý střed, ale to zase nemá, má sytě červený, právě jako po štípnutí komárem! Já už fakt nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
24.7.07 16:41

Ahojky…
Alino, taky se pridavam k holkam…mas super brisko a neni uplne obrovsky..segra mela ve 30tt uplne stejny a to tam mela jen jedno mimco :wink:
Petro, a do jaky poradny teda ted chodis?? Budu ti drzet palce!!!!!!!
Katko, doufam, ze to je opravdu jen stipanec od komara…
Zuzi, super zpravy z ko :P …gratuluju!
Adys, drzim palce na ko…
Amisku, taky preji, aby se pejsek uzdravil a leky pomohly…
Dneska uz neni konecne takovy vedro…zitra odjizdim k segre, o vikendu je tam pout, tak si zase budu uzivat malyho synovecka a trenovat koupani a oblikani :lol: .....

zatim papa a mejte se krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.7.07 17:07

teda na to ale koukám 8O myslím ty internetový obchody no je fakt že já z netu objednávám jen z obchodů které znám od známých sama a nebo autosedačku jsem raděj přidala 200,– a vzala to přímo ze stránek CHicca a 17.7. jsem večer s manžou posílala objednávku a 19.7. jsem ji ráno měla doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
24.7.07 18:02

Ahojky,

tak jsem se právě vrátila z cvičení. Uff už je to nějaká dřina :roll: halvně změna pozic, jsem jak lachtan na suchu :oops:

Předtím jsem byla s Alinou na obídku. Taky si myslím, že tak vleký bříško nemá, ale jinak je pořád hubeňour.

Katko- tak to snad potom klíštěti nebude. Ale reakce prý může být do 20 dnů a opravdu ten flek může cestovat. Aspoň to nám tvrdila Dr. na pohotovosti, když jsme tam byli s Áďou.

Spaní- spím celkem dobře, jen už kolikrát nevím, jak si lehnout. Ale na záchod zatím vstávám jen 1× někdy vůbec. Občas tedy mám problém, že se kolem 5 vzbudím a už neusnu.

Žáha mě taky naštěstí nepálí. A normálního jídla až zas tolik nesním, ale když začnu plácat, tak už bych to snědla dost. :roll:

Tak když jsem u toho jídla, jdu si udělat večeři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
24.7.07 18:04

Tak nám dneska zapojili domu internet a pak jsem se šla natáhnout. Krásné skoro 2 hodinky spánku :lol:

Adys - díky za info. Už jsem taky trošku optimističtější - uvidím, co mi řekne doktor. A 2 měsíce dietky určitě zvládnu!!! Když já si tak přeji, aby naše mimčo bylo malé, tak lehce přes 3 kg :lol:

Mario86 - zítra jdu do rizikové poradny v porodnici v Thomayerovyě němocnici.

Viděla jsem dnes předpověd počasí - do pátku má být úplně super (alespoň pro těhu) - max 25 stupňů :P :P

Kojící polštář - tak jsem ho dneska objednala. Doufám, že přijde brzo, abych ho využila ještě na spaní před narozením mimča.

Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
24.7.07 18:23

tak vy vecerite a my obedvame :-)

no ja si moc do nosu davat nemuzu, i kdyz mam chute a nejradsi bych taky splacala vsechno mozny, ale nejde to :-) . nastesti zaha me nepali, jediny co me obcas trapi jsou krece do nohou. nejlepe v 5 rano a pak uz nemuzu usnout a v 6 je vzhuru ada, takze toho rano moc nenaspim. :-)

KO byla v pohode, zase takova rychlovka. priste mi budou delat stery na streptokoka a za dalsi 2 tydny si pry budeme povidat s pi dr. o porodu :lol: . no a potom uz chodim kazdy tyden :-)

jinak nase vaha je asi nejaka poblaznena, protoze rano jsem mela snad o dalsi 3kg min, ale u dr. na vaze jen o nejaky pulkilco, takze jsem zpatky na celkovych 5kg. dr. to nijak neresila, ja si myslim, ze je to tou dietou. mimco roste jak ma, takze v pohode :-)

a pro seznamek .. dalsi KO 7.8., 23.8. a UTZ 8.8. a pry pak budu mit jeste jeden, pokud se to stihne do porodu ;-)

koukam na metrik .. hmm.. tak dneska to mame za 50 :lol:

zatim se mejte …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.7.07 08:12

Dobré ráno,

dneska první :lol:

Po dlouhé době jsemse dneska docela vyspala, na záchod jsem šla jenom třikrát, takže dobrý…

Za chvíli pojedu za mami, má dovolenou, tak ji pojedu ukrátit dopoledne a sobě taky, asi vyrazíme po obchodech. Navařeno mám, tak se můžu zdržet.

Tak všem přeju pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
25.7.07 09:15

Těhulky

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 35+3/ KO 2.8.) Katka +12 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 34+6) Natálka +8 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 30.8. / 34+6/ KO 14.8,22.8.,28.8.) Překvapení +15 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 34+0) Tomašek +10 kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 33+1/ KO 22.8.) Chlapeček +13,5 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 33+4/ KO 24.7.) Filip, Anna +7 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 33+2/ KO 6.8.) Hedvika, Bruno +14 kg
Lucka ( Plzeň/ TP 10.9. /32+3) Holčička 

Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 33+1/ KO 10.8, UTZ 13.7. ) Překvapení +9,5 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 33+0/KO 7.8. 23.8, UTZ 8.8.) Chlapeček +5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 33+0/ KO 26.7.) Holčička +8 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /33+0/KO 24.7., UTZ 17.7.) Překvapení +12 kg
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 33+0/ KO 7.8.) + 7 Kg
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 32+5) František, Agátka + 10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 32+2/KO 2.8. ) Překvapení +12,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 32+1/ KO 10.7.) Holčička +5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 32+1)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 31+6/ KO 17.7./ UTZ 11.7.) Adam, Sabrin + 7 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 31+5/ KO 2.8.,UTZ 11.7.) Šimon +10 kg
Amisek ( 1981/168 cm 95 kg/Praha/ TP 21.9./ 31+4/KO 18.7. UTZ 17.7.) Natálka,Matěj + 3 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 31+4/ KO 26.7) Michaela +7 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 31+4. ) Překvapení 

LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 31+4/KO 8.8.) Dianka +3,5 Kg
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 31+3) Holčička 

Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 30+6/ dvojčátka) Anika,Karin +12,5 kg
Kammka 30+4 Holčička 

Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 30+5)
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 30+5/ KO 23.7./ UTZ 20.7.) Šimon +5 kg

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 2 roky
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 4 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 34+3) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 32+6) naposledy se ozvala 18.2.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 30+2) naposledy se ozvala 4.4.

Náš host

Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 35+5) Ládík 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí