Poradna duly
Jana Čurdová
ja tu jsem
, ale hlava mi nejak nebere
, jako kdybych byla po opici
, tak se radeji zdrzuji komentaru ![]()
To jo, dneska tady nikdo není. Asi všichni odpočívají.
Já si ten maliník musím ještě koupit. Ale ty jsi o týdne napřed, tak ho vyzkoušej a já začnu později ![]()
áďa už zase nějak dlouho spí, budu se tam muset jít podívat. Pak nechce usínat večer. Byl zvyklý usínat kolem půl 9 a včera ještě po půl 10 tam v postýlce protestoval
A to já už bych chtěla dávno spát ![]()
Ahoj holky,
to je fajn, ze jste tady!
Tak ja jsem chvili cetla nahlas a maly zacal kopat…tak se mu to asi libi ![]()
Tak porad premyslim, co nam rekne ten doktor pristi tyden ohledne prohlidky…doufam, ze nas vezme na prohlidku jeste koncem srpna…ach jo… ![]()
Jinak monitoring si pry muzeme zaplatit a jit na nej drive.....ale nemam predstavu ani kolik stoji, tak i na to se zeptame pristi tyden…
Ja jsem dneska rano prospala skoro dve hodky…pres noc je to zatim se spanim ok…tak cca od pulnoci do pul sedme, pak snidane, vyprovodit chlapika, prochazka s pejskem…a pak se jdu vetsinou jeste natahnout…takze vlastne spim cca 8 hodin…to jde…
Adys a jake mate dneska pocasi? U nas jako obvykle slunecno, horko a klimatizace.....
Ciao ciao
Barca
Barco,
zatim je zatazeno, ale je teplo .. ma byt asi 27 stupnu, uz ted je vlhkost 75%
.
odpoledne se mame jit koupat, ale nevim nevim, jestli nevyleze slunicko, tak si radeji pujdu lehnout do postele, i kdyz bude horko …
klima to jisti ![]()
Ta vlhkost vam fakt dava zabrat… ![]()
Ja bych se sla taky koupat, ale nemam moc kam…tady tem venkovnim koupalistim moc neduveruju a navic se mi nechce jit sama tehule…tak si asi dam vanu…myslite, ze se muze pouzivat hydromasazni vana v tretim trimestru? Nejak jsem se na to nikde neptala, ale ted bych se do tech bublinek docela rada nalozila… ![]()
ja bych rekla, ze muze .. pokud si nedas horkou vodu … my ji taky mame, ale pouzivame velice zridka …
nejak neni cas … ![]()
Taky ji pouzivame malo…a to jsme si rikali, jak to bude romanticke…no doufam, ze nam Tomik nebude strkat prsticky do trysek ![]()
Jinak uz asi dva dny zase bojuju s tim palenim zahy…tak jim mandle, ale nejak to nezabira…
Asi si pujdu jeste na chvilku zdrimnout…
Ciao ciao
Barca
Ahoj kočky,
tak jsme s mamkou v tom vedru zvládly ve Valdštejnské jízdárně výstavu Zrzavého a pak jsme pěšky přes Kampu šly na Staromák, kde v domě u kamenného zvonu je výstava Štýrského. Musím říct, že Štýrský mne oslovil více. Už asi před 2 roky tam byla výstava Toyen, se kterou oni byli „dvojka“, takže některé věci mi byly dost povědomé. Ale to vedro a několikahodinové chození po městě mne utahalo
A musím se pochválit - mamka si dala zmrzlinový pohár, ale já se udržela a nedala si nic sladkého ![]()
No, k večeři jsem udělala květákový mozeček, brambory upečené v troubě a okurkový salát. Tak čekám, až brouček dorazí domu a všechno to sní
A já se natáhnu na zem (neb pohovku stále nemáme) a budu odpočívat ![]()
Peťo z Lovosic - no, to je blbá zpráva. Ale moje 2 kámošky taky rodily císařem a vše bylo OK. Obě plně kojily a rychle se zotavily. Prostě ted můžeš jen spoléhat na štěstí a když to nevyjde, tak to dopadne dobře i císařem a budeš mít krásnou holčičku.
Hezký večer. P.
Ahojky těhulky,
dávám fotečku našeho kočárku i s podnájemníčkama
Museli jsme vyzkoušet, jestli je festovní ![]()
PetroL, neboj, nakonec je to jedno jestli rodíš normálně nebo císařem, hlavně že bude všechno v pořádku ![]()
A kdepak máme fotečky tvých výtvorů?
Ahojky
tak nějak o té mojí poslední dovolené nestíhám. Maty zítra jede na tábor, tak balíme, jezdíme občas na výlet a hlavně se rochníme na koupálku. Pokusím se hodit do galerky fotku, vypadám na ni jak vyvrhnutej vorvaň, tak ne že mě budete někdo zachraňovat, abych nezdechla suchem.
![]()
Voche,
nahodou vypadas moc dobre
… no co, ze mas prsa a brisko .. jses tehotna, tak co
. nohy mas hubeny, ruce taky … slusi ti to i na sousi
… a ne jako ja, ktera jsem obalena od hlavy az k patam
lem, i kdyz nejsem tehu ![]()
ahoj břicháčkové ![]()
hraju si s PC
a né a né mi tam naskočit fotka, jak jste si ji tam daly? Děkuju za rady pro laika ![]()
Joula
Ahoj holky,
tak dneska jsem tady od brzkeho rana…
Milacek odletel do Rima a tak uz jsem vzbuzena popijim kapucino a papkam loupaky…dala jsem prat tech 20 latkovych plenek co mi mamca koupila…doufam, ze vice jich potrebovat nebudeme.
Dneska bude zase parak, tak alespon rychle uschnou.
No uz to vidim, ze se sousedi budou zase ptat jestli se uz maly narodil… ![]()
Fotka se dava do podpisu, aby se objevila tady?
Musim to zkusit treba budu uspesnejsi nez s tim metrikem ![]()
Luci, hezky kocarek…tak uz ho mate vyzkouseny … mi jsme tam dali jen nasi Tinu…ale libilo se ji tam ![]()
Petro, jsi mela vcera kulturni den…zavidim jak kulturu tak maminku blizko…ja s ni vcera mohla tak akorat mluvit pres skype, ale jsem vdecna i za to…
Hezky patek!
Barca