Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
28.7.07 02:00

Tak s Ilonou uz to vypada lip, dikybohu. Poslala mi dalsi dve sms:

Tak kameny se nepotvrdili. Ted cekam na sono. Uz je mi ale trochu lip.

A pozdeji…
Tak to vypada, ze se to uklidnuje a pomaha Tylenol. Sono nakonec zrusili a zitra mozna pujdu dom.

Vyrizuju ji vase pozdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.7.07 08:24

Ahojky,

Tak Adys, snad vás dneska pustí. Ale aspoň že se to už zlepšilo. Žanet, děkujeme za informace.

Holky včera jsem byla vytočená jak … A prcek v břiše mi dával najevo, že se mu to nelíbí :roll: Pěkně v noci kopal. Aleš byl včera byl na pohřbu toho kámoše a pak že jdou do hospody (ve 3 hodiny odpoledne) a přišel domů až před 12 večer :twisted: Já nemám ráda opilý lidi (to tě Hanucho obdivuji, jak jsi to brala ty minule. to já neumím). Tak jsem bublala jen v posteli a proklínala ho. :roll: Je teda naučenej, že když přijde z hospody, spí v obýváku, protože já nebudu čuchat ty jeho alkoholické výpary :evil: ale jsem nas..... ještě teď, fakt jsem v tomdle hrozná, ale prostě opilý lidi nemusím. Myslím, že až přijde z práce bude tichá domácnost :oops:

Tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
28.7.07 08:55

Ahojky,
Adys, to bude určitě dobrý!!! Drž se! Moc pozdravuju!!!!

Ve čtvrtek jsem byla na těch odběrech, výsledky budou příští týden! Doktor ale nechtěl na nic čekat a napsal mi antibiotika :cry: takže poctivě papkám…
Uklidňuju se tím, že teď by se měli dělat stěry před porodem na různý ty breberky, tak kdybych je měla, tak to alespoň zahubím všechno najednou :wink:

Leni, já taky nesnáším opilý lidi :evil: Máš naprostou pravdu, že ty výpary jsou nechutný a pokud manža někdy přijde trochu pinklej :poblion: , tak jak ho vidím, jsem automaticky nasr..... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.7.07 10:04

ahojky těhulky

Adys: drž se!!

Dala jsem Vám do galerky spoustu foteček a taky ten ušitej kojo polštář,je tam i to povlečení do postýlky taky šité a nějaká výbavička,doufám že to ta holka bude jinak budu muset koupit duhu a přebarvit to na fialovo :lol:

Mám dotaz od nového roku jestli vláda schválí že si budete moc vybrat délku mateřské ,kolik asi budete doma ,říkaly že když 2 roky tak berete 11.400,–kč
3 roky-7.800,–kč
4 roky-3.800,–Kč
nejvíhodněji vychází bejt doma 2-3roky
já přemíšlela o těch 2rokách a chci druhé mimi,tak do toho vlítnout

jaký je váš názor na tu délku mateřské??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.7.07 11:09

No jestli to tak pujde udelat............rict si,ze doma budu dva roky a pak vlitnout do druheho tehu. Jen,aby to pak nesebrali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.7.07 12:45

PetroL- já má v plánu být doma do 3 let. Ve dvou letech nevím, kam by prcka vzali, když budou natřískané školky, jesle a navíc myslím, že ve dvou letech dítě není moc zralé být pryč od mámy, ale je ta jak u kterého. Některý josu v pohodě, ale některé by mělo dost velký problém a to dopředu neodhadneš. Je to jen můj názor, tak mě za to neukamenujte :lol: Ale ty máš v plánu hned druhý, tak to není tvůj případ. Jestli jsem to dobře pochopila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.7.07 13:45

Ahoj holky,

Adys, moc držím palce, ať jste ok :! :! :!

Petro.l., koukala jsem do galerky a ten kojo polštář vypadá také pěkně :)
Jinak na délku mateřské mám stejný názor, jako Lenka. 3 roky jsou tak akorát. Pokud bych plánovala další děti (což už do našeho jednoho pokoje nehrozí), tak bych asi uvažovala podobně jako Ty .

Radko, to je mi líto, že se otvíráš, hezky lež a ať u Tebe malá vydrží co nejdéle. Ale snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
28.7.07 13:53

Ahoj holky :-)

adys a katko drzte se, doufam, ze to bude dobre :-)

lenko taky myslim, ze 3 roky jsou nejlepsi rozhodnuti, nevis jakej prcek bude jak te bude potrebovat a navic kdyz se to vypocte celkove, tak 3 roky jsou nejvyhodnejsi:
4 roky - celkove 182 400
3 roky - 280 800
2 roky - 273 600
navic muzes uz ten treti rok vyuzivat napar hodin tydne skolku a pomalu se zas zaclenovat do procesu :-) nebo si poridit dalsiho prcka, tak to aspon vidim ja, rada bych teda pracovala uz tak za pul roku,ale minimalne, no clovek si to muze planovat jak chce, ale stejne to bude jinak :lol:

Jinak uz mame i kocarek http://www.babyportal.cz/…la-vzor-2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
28.7.07 18:01

Ahojki! Právě jsme se vrátili s toho tuningu. Bylo úžasně!!! Ráno jsem nestihala myli jsme ještě auto a dělali poslední úpravy. Seznam už dělat nebudu udělám až zítra :wink: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.7.07 18:21

Ahojky holky,
Zdravim Vas z nemocnicniho luzka.
Jsem totiz bohuzel uz druhy den v nemocnici :cry: :cry:
Kvuli mirnemu spineni a tvrdnuti bricha me sem soupli…na neurcito. Nejdriv se rikalo, ze jen na par dni, a pokud se zklidni deloha (ktera je vic drazdena dvojcatkami), tak me pusti domu. Ted uz jiny doktor rekl, ze tak mesic bych si mela polezet. MESIC!!! Zatim si to neumim predstavit, ale pry na vsechno se da zvyknout. Ted uz asi 2 hodinky mam tady net, tak je to lepsi, da se s jeho pomoci dobre bojovat s nudou.

Tak ted jenom vydrzet chvili lezet, na porodje to jeste fakt brzo (31 tt). A to jsme se chystali vcera jet na vikend do Vidne, a jen pro klid duse jsem se sla zeptat na malinkate spineni. Dr. rekla, ze bych pravdepodobne porodila cestou, a ze jsem udelala dobre, ze jsem se strachovala.

Koukam, ze Adys je take v nemocnici, tak drzim palce.
Zuzko, seskoky padakem tvemu mazlu zavidim, je to super a vrele vsem milovnikam adrenalinovych zazitku (coz ja urcite jsem, nebo aspon jsem byla, uvidime, zda ta zodpovednost za dve deti me nezmirni) doporucuji.
Ja mam za sebou 3 seskoky, dva solo, a pred rokem i tandemovy. Na solo jsem vic hrda, ale ten tandemovy se da lip uzit-prekladas zodpovednost na zkuseneho instruktora, a uzivas si v roli bezmocneho batohu u nej na brise :D . Jsou to prijemne vzpominky, uplny opak te nude, co zazivam poslednich 30 hodin lezeni v nemocnici.
Jdu si vas docist, a kouknout na sikovnou svadlenku do galerky, pak se mozna jeste ozvu.
Mejte se vsichni pekne a uzivejte si rozumejsiho pocasi.

Alina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
28.7.07 19:13

Ahoj,
Alino, vydrž, držím palečky, aby se vše srovnalo a pustili Tě brzy domů. Opatruj ty své princezny.

Adys, snad už to bude dobré a bolesti přejdou a budeš moci být brzy doma. Pozdravuji moc. Ještě musím pogratulovat k takovému macíku 2,5 kg to už moc pěkná váha, super.

Radko, jen pořádně lež a nech se obskakovat, ať se může mimi pěkně dopéct.

Tedy holky co se to děje, to je snad tím počasím, či co. Držte se.

Petro L. ty jsi šikulka, už se těším na nějaké další výtvory. :wink:

Ještě k té mateřské, mne by zajímalo, kdo bude platit soc. a zdrav. pojištění za ženu na mateřské, pokud se po těch dvou vybraných letech nepodaří nastoupit do zaměstnání. Chápu, že nebude dostávat mateřskou, ale zajímalo by mne, jak je ošetřeno toto.

Krásný den a už žádné nemocnice.

JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.7.07 20:04

Adys, Alino - holky, držte se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mateřská - zatím nevím. Taky si říkám, že ve 2 letech mi malého do školky nevezmou. Takže to vidím min. na 3 roky. Ale také bychom chtěli chtěli 2. dítě. Říkáme si, aby byly tak 2 roky od sebe. No, uvidíme, jak to budeme zvládat. Plánů máme spoustu :lol:

Manžel z hospody - to naštěstí nezmám. Co jsme spolu, tak se opil pořádně jen 2× a to ještě nebylo v mé přítomnosti (naposledy ted v červenci, to jsem si pro něj musela dojet asi 100 km druhý den :lol: ), ale vše v poho. Jinak když jde občas s kamarádama, tak si dá 2 piva a nic naštěstí cítit neíní. Občas si dáme vínko, ale jen tak decentně, to je pak Brouček hrozně mazlivý :oops:

Tak pa zase zítra. ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.7.07 20:32

Ahojte holky

Osobně jsem pro 3 roky mateřské, myslím že je to akorát a osobně stejně pak plánuju další mimi, takžesnad se zadaří včas a nebude to práce jako s tím prvním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.7.07 20:56

Ahojte,
Alino a Adys, taky na vas budu myslet aby bylo vse v poradku. Jsme se baly o Moncu a nakonec bude mit prvni mimi Alina… :wink: Nene, jen at si tam berusky jeste chvili zustanou, musis jim domluvit.
Dneska jsem byla na tech brisnich tancich a byla tam maminka s petitydennim robatkem, ktere se ale narodilo prave o pet tydnu driv, takze dnes ma kolem 3 kilo. Neco jako se nam (doufam) narodi, uz se fakt tesim i kdyz me to zarovn trochu desi. V pondeli vyrazim dokoupit posledni vecicky, pac me to jeji liceni porodu v 34 tydnu lehce znervoznilo. Clovek si rika co ma jeste casu a ono asi zase tak moc ne :? :)
Materska - ja asi pujdu do tech dvou let, mozna uz po jednom roce na castecny uvazek. Uvidime jaky miminko bude, ale snad se domluvime s milym, ze se o peci o nej podelime, mame oba pracovni dobu jakou si zvolime sami a hodne prace muzeme delat z domu, tak snad to nejak pujde.
No a ten alkohol a muj milacek, ja jsem si na to proste zvykla, uz jsme spolu osm let a ja vim, ze on se nezmeni. Sice ho vzdycky ten vecer nenavidim, ale kdyz rano vidim jak je uplne out a bezmocnej, tak mi to neda a beham mu pro rybi salat a varim polivku a mam z toho skodolibou radost… Nastesti je to tak jednou za tri mesice, tak se to da prezit.
Tak hezkou sobotu vecer aj nedeli. Zitra jedu poprve sama autem do Brna - 160 km, tak na me myslete, snad to preziju.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.7.07 21:04

ahoj holky :-)

tak uz jsme z nemocnice doma, sice tu bolest jeste porad citim, ale neni to tak hrozny.

jeste se ozvu pozdeji a vylicim co a jak …

Alino, Radiku a Monco ,
drzte se! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí