Poradna duly
Jana Čurdová
Díky za rady - asi to poslíci byly. První přešly asi po 20 min, dopoledne se to objevilo ještě jednou, ale tak na 5 min.
Holky, já se dneska šíleně flákám
Vůbec nic nedělám ![]()
Daanda - tak to bydlíme kousek od sebe. Já bydlím v Horních Měcholupech (nebo spíš v Petrovicích). ![]()
Adys - těch 5 kg ti závidím
To mne čeká pak tvrdý režim. Ale doufám, že kojení a dlouhé procházky mi pomohou ![]()
Ahoj holky,
tak já už dnes konečně peru poslední várku prádla a to jsou plenky. Peru jich 30, snad to bude stačit. Ale ještě jich mám asi 30 v zásobě, ale nechce se mi to zbytečně prát a žehlit.
Tašku do porodnice ještě zbalenou nemám, ale řekla jsem si, že jí dnes už zabalím. Tak se k tomu snad dokopu. Už 3 kamarádky mi řekly, že mám břicho pěkně dole, tak doufám, že se to ještě nechystá na porod.
A CS jsem měla před týdnem 3.
Adys, to je dobře, že už je Ti dobře ![]()
PetroX, tak to vypadá, že to asi opravdu byli poslíčci
Katko, tak to jsou dobré zprávy, že ti krev dopadla dobře a flek mizí
Tak už jen dobaštit antibiotika a měla by jsi být v pohodě ![]()
LadyDí, to s tím miminkem je smutné ![]()
JJ, hezky si užijte UTZ(teda spíš manžel) a přines jen ssamé dobré zprávy. Poslední dobou, je to tady nějaké divoké ![]()
Mějte se hezky a držte se!!!
Zdravím všechny těhulky,
už si vás tady čtu pěkných pár měsíců a doufám, že mě neberete za „šmíráka“ a tak jsem si dnes řekla, že bych se mohla konečně přihlásit a připojit se do diskuse těhu problémů a radostí.
Co o sobě napsat? Jmenuji se Katka a je mi 27 let. S manžílkem čekáme první mimiško. Už od dubna jsem doma, protože jsem zvracela v autobuse, fuj
a v práci toho bylo na mě dost. Tak jsem si řekla, že si jen tak na měsíc odpodinu pěkně doma a dopadlo to tak, že si už užívám čtyři měsice „prázdnin“.
Mono - myslím ty dáváš dohromady seznamek, doufám, že se nepletu. Prosím, připíšeš mě tam také? 1980/170cm/67kg/Blanensko/TP18.9./32+0/KO14.8./ PŘEKVAPENÍ + 11 kg
Daanda - já jsem byla na KO mynulý týden a doktor mi řekl to samé, mimi sestupuje a navíc mi tvrdne bříško. No jo, tak už vím jaký je ten pocit tvrdnutí. Říkal, že musím vydržet aspoň měsíc. Dost mě vystrašil. Mám také odpočívat a polehávat. Abych byla klidná, tak jsem druhý den byla v porodnici na vyšetření a tam mi doktorka řekla, že se jí to nezdá tak nízko a vše odpovídá těhu týdnu. Tak mě vcelku uklidnila. Jen se mi smála, že mám větší bříško a že to ze mě budou dolovat ![]()
Jinak s přípravami jsem na tom stejně. Do porodnice vše mám, jen to dát do tašky, ale mimi oblečky mám vyprané už aspoň dva měsíce. No jo, ten kdo je doma, tak má čas.
Zatím pá,
Katka
Ahojky Katko_H (máš stejné iniciály jako já
). To je fajn, že jsi našla odvahu a připojila ses
![]()
Ještě jsem si vzpoměla, bolí vás některou v podbříšku? Ne, poslíčci. Já nemohu skoro chodit a když se mám překulit na druhý bok tak skučím jako stará žebračka. Doktorka mi vysvětlila, že je to tím jak bříško je větší, tak tlačí na stydkou kost. Je to hrůza, jsem tak schopná dát nádobí do myčky, vyprat a něco málo nachystat na jídlo. Ještě že jsou ty hodné maminky, které přijedou vyžehlit a uklidit, jsem to ale ostuda ![]()
Pápá
Jo, jo, mě to taky bolí! Hlavně v noci, když chodím na záchod, jsem rozespalá a rychle se zvednu. Někdy i přes den a to pak chodím tak nějak divně předkloněná, protože mám pocit, že pak je to trošku lepší ![]()
Ahoj Katko,
díky za přivítání. Jak koukám, tak ty jsi už zasloužilá mamina. Já nevím, do čeho jdu, ale snad s psychickou pomocí manžílka to zvládneme.
Holky,
tady na této adrese jsem se dočetla o návrhu na nový příspěvek. Podle mě, co tam píší, tak těch 11 400 nedostane jen tak někdo.
Hodně mamin z mého okolí říká, že si také nedovedou představit odejít od děťátka ve dvou letech. Já bych je relativně měla kam dát, k mé tchyni, ale nechci. Chci mít přehled a radovat se z vývoje mimišáčka. A zase tak špatně na tom nejsme. A za další chceme mít druhé mimi. Takže je mi líto, že se nejspíš nevrátím do mé práce, protože byla šitá přesně na mě. A kdo ví co bude za pár let. Manžel vždy říká, Kačenko, já se divím, že to řešíš.
http://www.finexpert.cz/default.aspx?…
Káťo, máš pravdu, zasloužilá mamina skoro jsem, ikdyž mi ještě nebylo třicet, občas si tak opravdu připadám. Hlavně teď s pupkem, když už pomalu sotva lezu a do toho se ty dva rošťáci začnou rvát
![]()
Neboj, zvládnete to v pohodě
A hlavně si to opravdu užívej, protože to neskutečně rychle uteče, vím, o čem mluvím, minule jsem kvůli tomu bulela, jak jsou už kluci velký. Práce tady bude někde pořád, ale děti vyrostou a odejdou
Chjo, mě přepad zase nějakej sentiment…
Ahoj holky,
tak sem to tady pár dní flákala, ale teď sem si řekla, že už musím nakouknout
Úplně mě pohltilo předělávání foteček ve Photoshopu, takže sem se včera celý den bavila, pak třeba hodím nějaký výtvor ![]()
Zuzi! Už i ty strašíš předčasným porodem? Holka, nech toho, to nevadí, že je bříško dole, no ale radši si tu tašku nachystej, já už ji mám taky ![]()
A to CS, už máš trojku, jo? Já mám furt 0…
Na další poradnu jdu přesně za 14 dní, tak jsem zvědavá, jestli se to už nějak pohne, to mi budou dělat i první monitor…, to se těším
Holky, já úplně koukám, kolik se teď ke konci těhu k nám přidává těhulek. To by člověk ani neřekl, kolik lidí čte diskuzi, aniž by do ní přispívalo, že ![]()
Takže vítám novou těhulku Katku
, ať se ti tu s námi líbí ![]()
Katko, to je paráda, že ten flek mizí
, takže teď se už jenom v klidu čekat na mimiska… ![]()
Adys, dneska kolem deváté ráno jsem si na tebe vzpomněla, jestli náhodou nemašíruješ ![]()
KatkoH, píšeš, že jsi z Blanenska…, to k sobě máme asi kousek
Rodit budeš v Boskovicích?
Luci ,
ne ne …
, byla jsem v 7 vaseho casu a pak v 1/2 11. vaseho
![]()
jo .. chtela jsem se zeptat, v tom photoshopu jdou delat i prani? ja jsem si tu zkousela delat oznameni o narozeni, nasla jsem i hezky ramecky a vubec celkovy oznameni, ale bud bych si musela fotky natisknout sama nebo si je objednat pres net a ani jedno se mi nechce. tak nevim .. ![]()
KatkoH ,
taky te vitam
… at se ti u nas libi a mimiskovi u tebe v brisku taky jeste nejakou dobu ![]()
pred chvilkou jsme se vratili z nakupu, rano jsem byla jeste na krvi a ted jsem se nacpala obedu. ani nebudu rikat, co jsem do sebe vsechno natlacila
, nic moc dieta teda
.
no ale aspon jsem si koupila malej balik tech nejmensich plenek, abych jako taky neco mela, kdyby nahodou
.. tady vsechny strasite
, ale tasku zabalenou nemam ![]()
Adys, tak sem se malinko sekla s čase, ale aspoň vidíš, že si na tebe vzpomenu ![]()
Jo, uděláš v tom Photoshopu cokoliv, jen mít představivost a vhodné obrázky…
Luci, jsem rada, ze na me myslis
.
Da se to stahnout nekde na netu? Zatim jsem nasla jenom samou drahotu.. jeste zkusim stahnout neco na zkousku a uvidime. ![]()
Ahojky, hlásí se ostuda.
![]()
už zase nestíhám. Zase jsem po dovolené v práci a MAKO JAKO PAKO. Dostala jsem do auta toho svojeho nástupa a jsem z něj na prášek. Jak mohlo někoho vzít člověka, kterej nezná sortiment, neví kterým čudlíkem se pouští počítač, jak se fotí s mobilem na takovouhle práci mi nějak hlava nebere. Snad umí alespoň řídit auto, aby mi tu moji Berušku hnedle neotlouk.
![]()
Vůbec nestíhám, co všechno řešíte. Já mám věcičky na mímo pořád v tašce ve skříni, tchýně prohlásila, že potřebuje manžu doma na zahradě (vrtaj se tam v nose)
takže až zůstanu doma po 10.8. doma, tak budu brousit a lakovat postýlku. Nebo už zvažuju začít si hrát na histerku jako ona a donutit manžu, ať taky občas hejbne zadkem u nás doma. Chvílema už nadávám a bohužel jsem si i otevřela svoji hubatou hlavu, že jsem pro něj kuchařka, uklizečka, sponzor a matrace. To se drobátko zaseknul a divil, kde se to ve mě vzalo.
![]()
Jo a ještě tchýně začala vysírat, proč se jako malej nebude jmenovat po otci, že se to u nich v rodině dědí. Karla 4 doma opravdu nechci, a manža taky nechce aby se prcek jmenoval po něm. Že prej je Šimon moc dlouhé jméno. Pokud dobře počítám tak Karel má těch písmenek nějak stejně.
Taky některá doma tohle musíte řešit????????????? Mě to přijde celkem drzost, hlavně že měla baba plnou hubu keců, že ONA chtěla vnučku. Stejně není schopná na špunta nic koupit, prej si můžu milostivě přebrat na půdě věci po jejích synech. Je tomu 20 - 30 let, ale určitě to prej stačí.
Omlouvám se, že si sem stěžuju, ale sem neleze a trošku jsem si potřebovala ulevit.
Jinak vítám novou těhulku - nebo těhulky, fakt nestíhám a držím ALINĚ pěsti, ať jsou s holkama v pořádku.
Ještě pro seznámek - už + 6 kg
![]()