Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky…
KatkoH, vitam te tu
......ale psala si, ze si 32+0..nejsi uz 33+0? Ja jen, ze mas termin den po me a ja jsem dneska 33+1…
Kato, to je dobre, ze flek mizi..mam radost ![]()
Luci, nevim proc, ale mam te porad zafixovanou jako brunetku a ted jak si sem dala ty fotky ze svatby, tak jsem na to cucela, co je to tam za holku...... ![]()
Voche, ta tvoje tchyne by fakt zaslouzila.....to snad uz neni mozny, jak je az drza.....
Zuzi, hezky se setri a vydrz do zari…
.....
Maruško
, tak to sis pod mým jménem zafixovala někoho jinýho
Já jsem stále blond
, ikdyž ne tolik jako na svatebních fotkách, ale pořád.
Hodím aktuališe fotoš
Holky,
díky moc za přivítání.
Moni,
díky za doplnění do seznámku
Káťo,
dívám se, že máš dva klučiny. Já jsem si vždy přála holčičku, ale teď jsem se úplně přesměrovala na kluky a asi bych chtěla chlapečka. Možná je to tím, že mi hodně lidí říká, že to bude kluk a zatím máme vybrané jméno jenom pro kluka a také se víc dívám po klučičích věcech. Nevím, jestli si to namlouvám nebo je to těhu předtucha .
Maria,
máš pravdu, jsem to truhlík je to 33+0 ![]()
Moni,
prosím o opravu 33+0 ![]()
Zuzi,
já jsem přímo z Letovic a v Boskovicích budu rodit. Byly jsme se tam s manžílkem podívat před měsícem na přednášce a porodní vypadá pěkně a udržovaně. Celkově jsem slyšela, že porodnictví a gynekologie v Boskovicích je na dobré úrovni. A je to blízko a štrachat se někam jinam. Horší to mají holky z velkých měst, kde je větší výběr. Já beru to co je.
Ha, to jsem se ptala KatkoH já, odkud jsi ![]()
Já jsem chodila v Letovicích do školy, ještě se nakonec budeme znát ![]()
Luci,
super .. diky moc.
mrknu na to a uvidime. zase tak urgentni to neni, rikala jsem si, ze bych zkusila neco vytvorit sama, kdybych se eventuelne nudila … ![]()
jo .. na te fotce s kocickou (nebo je to kocour?) ti to moc slusi … taky jsem si te predstavovala trosku jinak, i kdyz blondatou ![]()
jo .. a Voche … prd na tchyni
, sice to otravuje zivot, ale co nadelas … nekterym lidem proste neni pomoci ![]()
je to tvoje rodina a tvoje deti, tak si do toho nenechej kecat
. nenech si zkazit naladu ![]()
Adys, děkuju za pochvalu
A je to kocourek Mobišek, máme houž pět let a jsme moc zvědaví, co bude říkat na miminko, je to takovej náš závisláček. Udělali jsme z něj kocourka domácí, ven vůbec nechodí…
Luci…hezka fotecka
......nevim, vzdycky jsem si myslela, ze jsi brunetka…i kdyz nekolikrat jsem videla fotky v galerce, kde jsi blondynka!!!, ale presto te mam zafixovanou jako hnedovlasku
......ted uz budu mit jasno
.
KatkoH, treba je to predtucha…ja si asi do ctvrtyho mesice myslela, ze mam v brisku kluka…pak se to najednou otocilo a mela jsem pocit, ze tam je holka, ale kazdy mi rikal, ze to bude kluk…i prodavacka v Recku, kterou neznam…
......no…a presto mi pred 14ti dny rekli, ze to je holka, takze klidne nejakou predtuchu muzes mit ![]()
Luci,
promiň, já mám 100% těhu demenci. Hlavně, že mám na papírku napsané Luci, no jo ![]()
Já nepocházím přímo z Letovic, ale manžel a bydlíme zde necelý rok. Jsem z Velkých Opatovic, jestli ti to něco říká. Jestli někdy jezdíš přes Letovice na Svitavy, jak je benzínka Shell, tak přímo za ní je velký žlutý dům s namalovanýma kachlovýma kamnama, tak tam bydlím. Manžel vyrábí ty kachlíky na kamínka a krby. A ty jsi přesně odkud, jestli to není tajemství?
Jo, ještě, pěkná číča.
Maruško,
mé sousedce každý říkal, že to bude kluk a hele ona je to holka a sama se mi svěřila, že si myslí, že to bude holka. Tak možná něco existuje, uvidíme v září ![]()
Katko_H - jak jsi napsala Letovice, žlutý dům s kachlovejma kamínkama, to je ten co kouká za Shelkou????????????? To k vám někdy dojedu, já chci kachláky do kuchyně ale nejsou na účtu ty mrchy kulatý.
To mám docela prekérku, což´? Koukala a slintala jsem nad nima, když jsme jeli okolo z Vyškova.
Myslíte, že když tu babiznu někde drobátko přiškrtím, že mě osvoboděj?????????????????????´Jsem těhule, to bych mohla bejt braná jako chráněnej druh. Je o hlavu menší, tak by stačilo možná jen drobátko zvednout a zaklepat.
![]()
Ahojte,
jen tak v rychlosti, pisu z milackova notebooku a doufam ze to nespadne driv nez to dopisu…
Mimco se mi neuklidnilo, ale rikam si ze to vydrzim do ctvrtecni kontroly, snad bude vse v poradku. Trochu me to sice nervuje, ale lepsi porad pohyb nez aby se nehybalo vubec. Ted mi ani nic jineho nez to vydrzet nezbyva, jsme s milackem na chate u Jindrichova Hradce a do Brna jedu ve ctvrtek rano.
Jinak vitam dalsi tehulku Katku, mame termin skoro stejne ![]()
Voche, s tou tchyni ti to nezavidim, ale u me je to podobny v tom, ze dalsi podobny jmeno chce muj milej… On je Jindrich, jeho tata taky, jeho syn taky, skoro vsichni pejskove jsou Harrycci a on ted chce pro zmenu Henriho (nejradsi by dalsiho Jindricha, ale to jsem kategoricky odmitla). Tak jsem zvedava jak to dopadne (chacha, asi tak ze to na just bude holka).
Ostatni jsem zapomnela, drzte se vsecny!
Hanucha