Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
23.7.07 17:03

Já jdu ke kadeřnici příští pondělí, už se taky moc těším. :lol:

Zuzi- a zkoušela jsi to aspoň v nějakém prográmku oříznout, aby tam okolo nebylo tolik trávy? Těsně nad hlavou a pod koleny a ze stran taky. To yb se pak aspoň zvětšil Davídek :wink:

Hanu- taky si myslím, že do té šedé se hodí všechny barvy oblečení. Ale zase abych všechno kupovala, černý, šedý. Už mi to je blbý :lol:

Teď sem přčebírala oblečení, co mám doma koupené a co mám po Adámkovi. A zjistila jsem, že Adam nosil hrozný věci :oops: Ještě jsem na začátku neznala mimibazar :wink: A anvíc toho po něm moc nemám. Tak ještě budu muset něco dokoupit.
Jak jsem to tak prohlížela, přišlo mi strašně divný, že bude prcek nosit stejný věci Adámek. Jsem asi nějaká divná, ne :oops: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.7.07 17:35

Ahoj…
Lenko, hlasuju pro tu prvni sedacku :P
Hanucho, je mi to lito s tvou kolegyni :?
jinak Zuzi a Lenko mate krasny fotecky kluku… :P
Dneska si pripadam, jak magor…jezdim po byte s prazdnym kocarem a pokazdy, kdyz kolem nej prochazim, tak na nej sislam :oops: :oops: …je to normalni?
O tesco plinach jsem taky slysela samou chvalu…uz mam doma 4 baliky. A zvlhceny ubrousky…jedny mam od nivea a dalsi od baby love z dm.
Jinak teda..jak to tak ctu…jeste nemam nic vypranyho a o tasce do porodky jsem ani nepremyslela…me pak prijde, ze uz se to teda blizi a pritom mam jeste osm tydnu, coz je docela dlouha doba…ale je pravda, ze clovek nikdy nevi…ted skoro kazda tehule rodi tak o dva tydny driv. Me by to ani nevadilo rodit driv, ale na druhou stranu…kazdy chlap by mel videt, jaky to je :lol: …a manzel prileti az 17.9., coz je presne na prvni termin, tak nevim nevim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.7.07 17:37

Ahoj holky :D
tak já jdu napomoc s tou 200 :P

Jasmin je pěkně drzá po návratu z tábora :twisted: , ale furt si ji i tak ňufňám, už se mi děsně stýskalo. Doma nic nového, trochu jsem přeorganizovala pokojíček a ložnici a mám stokrát větší nepořádek než předtím.

Tašku do porodnice jsem měla ssebou už do těch Jánek, holt překotný předčasný porod už jsem měla no a ta představa navádění manžela kde co je po telefonu … raději vše chystám.

No už mě volá dítko … tak se zatím mějte

Ahoj Joula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.7.07 17:41

Ahoj holky,

taky chci koupit ty Tesco plenky fialové. Četla jsem na ně dobré reference a cena je prý příznivá.

To je zvláštní, že v některé porodnici dávají vše (vložky, plýnky apod.) a v některé nic. No, aspoň budu mít menší tašku. Jinak sestra nám v porodnici doporučovala, abychom si vzali menší tašku k porodu, protože tam není dost místa na uzamčení všech věcí, a ostatní věci buď at pak doveze tatínek, nebo je máme v autě. Takže k porodu si chci vzít jen to nezbytné, ostatní bude připraveno v autě.

Tak jsem uklidila celý byt, vyžehlila 2 pračky - a jsem celá upocená, ulepená, brrr :lol:

Lenko - já bych byla pro tu šedo-černou autosedačku. Sice konzervativní a smutnější, ale zase do ní budeš dávat veselý dítě :lol:

Maruško - s tím šišláním to je v pohodě. Já v sobotu vytáhla rychlozavinovačku a představovala si, že je v ní už mimčo.Přítel se mi pěkně smál. Ale přiznal, že se už taky nemůže dočkat :lol:

Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.7.07 17:48

tak ja taky prispivam … a taky hlasuju :-)

ale pro tu druhou sedacku … sice tmava, konzervativni barva, ale PRAKTICKA ;-) … prijde mi, ze tu svetlou bych musela porad prat :-) .. navic to muzes vzdycky ozivit ruzne barevnymi deckami, prikryvkami, oblecenim atd… neboj .. to bude v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 17:58

jj přesně, kvůli té špíně asi půjdu radši do té šedé. a navíc musím brát v úvahu naši černě chlupatou psici, co jezdí taky v autě. Takže asi opravdu vyhraje ta šedivá, mají ji nazvanou penguin :lol:
Sice mají ještě ůplně černou, ale černá a špína taky k sobě moc nejdou :wink:

Joulo- už jsem nad tím přemýšlela předtím. To byla Jasmin takhle malá na táboře. To už se dá jezdit takhle brzy? 8O

Maruško- tebe postrašili předčasným porodem a ještě ani nemáš zbalenou tašku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.7.07 17:58

Holky, plánujete koupit KOJÍCÍ POLŠTÁŘ ?

Já o tom docela uvažuji: www.kojicipolstar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 17:59

Péťo- já ho neměla a ani mi nějak nechyběl. Ale dost mamin se ho chválí a používají ho už teď při těhu, že se jim s ním dobře spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.7.07 18:08

ja kojici polstar mela a budu pouzivat znova … nam se docela vyplatil a byl sikovnej .. , ale podle tech obrazku se tady prodava trosku jinej .. nebo to aspon tak vypada. neni moc videt .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.7.07 18:12

tohle se prodava u nas .. asi je to stejny … :-)

http://img.photobucket.com/…25474reg.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.7.07 18:15

kojici polstar ma segra…a pouziva ho jen na spani a moooc ho chvali…ja ho kupovat ale nebudu.
Lenko, to me vystrasíl jen ten doktor, ktery nameril maly miminko…a rikal to kvuli tomu, kdyby nahodou prestala fungovat placenta, ale doktorka me pak ubezpecila, ze je vse v poradku a nic o predcasnym porodu nerikala.Ani se mi snad jeste nezkracuje cipek…proto nic nemam…jen vlozky do kojici podprsenky (kterou taky nemam) a normalni vlozky…to je vsechno…ale hezky ulozeny ve skrini :P …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 18:20

Maruško- vložky do podprdy já zase ještě nemám :wink: Ale jinak mám taky všechno někde pěkně uklizený ve skříni. A na tašku to ještě nevypadá :oops:

Tak jsem právě překecala manžu, že půjdem večer na pizzu. Když tady to naše dítko není, aspoń toho využijeme. Bůh ví, kdy se pak někam podívám.
Tak se ještě snažte. Už to musí být jen pár příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 18:22

Jo a dneska jsem si objednala tuto rychlozavinovačku.

http://img4.mimibazar.cz/…b6736678.jpg

V barvě světle modrá/bílá a ještě rovnou fleesovou deku. Ta bude tmavě modrá/světle modrá. Pak jsme objednala teda tu autosedačku-šedivá. No nevím, kdo to bude sponzorovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.7.07 18:24

No tak jsem se zdárně probojovala na 200. Hurááá, jsem ale měla nechat něko jiného. Minule jsem to byla taky já :oops:

Tak nám holky přeju pohodový zbytek těhu a hlavně bezproblémové porody :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.7.07 18:26

no vidis, jak se ti to hezky povedlo … a hezky si to vecer uzijte a napapkejte se .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí