Poradna duly
Jana Čurdová
Adys, to mi dneska poslal manža z práce, když jde o hambatý, tak to je zatraceně rychlej
, ale jinak mi má posílat dobrej 15 fotek, na který čekám
Teď šel do hospody se sousedama a až příjde, tak půjdeme holit ![]()
Máme i sprchovej kout, ale já jsem vanař, máme rohovku, tak si teď hovím vždycky na tom sedáku. A když si do vany lehnu, tak máš pravdu, že nohy jdou mýt blbě
![]()
No s holením, to bude zajímavý
![]()
U ádi jsem v porodce dostala pomalu vynadáno, že nejsem oholená
tak bych se měla polepšit, ale nevím nevím
Taky už máme vanu a i nový sprchový kout, ale ještě není zprovozněná elktrika, ale snad už brzy. Ale já vanu ani tak nemusím, radši si dávám horké sprchy ![]()
Holky, sem se chtěla zeptat, jestli vám popraskala bříška?
Mě za poslední týden se udělaly tak čtyři prasklinky na pravém boku a přímo pod pupkem asi tři…a to mažu
Petro- o metříku jsou tady diskuze. Tak si kdyžtak najdi a prostuduj. Není to nic těžkého.
Luci- já mám už od adámka na břichu opár prasklin a jendu dost velkou nad pupkem, vypadá to, jako kdyby mi mělo každou chvíli břicho prasknout
U druhýho je to ještě horší. Na bokách jsme už měla před prvním těhu, ale te´d mi torchu postoupili
Ale já jsme lempl na mazání ![]()
Petro, zkus kliknout na nějaký metřík, který se ti líbí a tam pak bude návod, jak to udělat. Myslím, že nejednodušší je ten Lipye, je bez registrace.
To si vytvoříš takovej kód, kterej potom zkopíruješ k sobě do nastavení, které je nahoře na stránce. Kopíruje se to do podpisu.
Petro - gratuluju k přelstění systému
Mám tady dvě registrace - maxik a kot.karvinski , protože mně střídavě jedna z nich nefunguje.
Míry přes břicho: 113 a přes prsa 109
Luci - mi minule popraskalo břicho až při porodu a teď mi popraskal vrch stehen ![]()
Iggi -
, v těhu tyhle věci člověk nese mnohem hůř.
Adys - myslíš Luciu - jojo, pořád dokola, myslám, žes to hodně vystihla…
Čvachtání ve vaně - nejde, jsme bez kotle a tudíž bez teplé vody ![]()
Maxiku, já to přečetla
![]()
A to je teda k naštvání, když bříško popraská až u porodu…
Luci- díky
Ale žádnou pořádnou nemám, tadle je z vánoc. jinak mám samé fotky Adámka. ![]()
Ty jo já mám přes břicho 111 cm
Leze mi dost dopředu, tipicky klučičí.
Luci - ono to zas pak celkem vybledne, když o nich nevíš, tak je nevidíš, spíš je nahmatám, ale já mám hmat hodně citlivý.
Holky, to máme teda pěkný panděra
![]()
To tu fotku musíš nejdřív zmenšit?