Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.7.07 19:36

lovosice

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.7.07 19:39

tak sem si založila nový email,nová registrace lovosice a nejde to :evil:

• Citovat
  • Upravit
2617
19.7.07 19:45

Luci- já tu jsem :lol: Ale žehlit, teda ty jsi pracovitá, k tomu by mě teď nikdo nedostal. :oops: Já žehlím je to co je opravdu třeba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
19.7.07 19:48

to je divný.........něco musíš dělat blbě…
nebo…nemáte připojení přes vifinu?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.7.07 19:48

ja tu taky jsem … porad do toho cucim .. :roll: .. ada spi, rikala jsem si, ze se pujdu natahnout, ale nejak jsem k tomu prikovana …

zrovna jsem odpovedela do jedne diskuze .. ta holcina ma strach z porodu, je to jeji uz nekolikata diskuze, mozna jste to uz taky nekdy cetly … ja chapu, ze kazdej ma strach a obavy, co bude .. ale nekdy co je moc, to je moc … nemyslite? :-)

Lenko,
uz nas vcera poprchavalo celej den .. takze bylo sice asi ‚jenom‘ 25 stupnu, ale s tou vlhkosti a jeste tim destikem to bylo fakt jak v pradelne .. spatne se v tom dejcha.
dneska je celej den zatazeno, hlasi opet silne bourky na dneska vecer, tak se mame asi na co tesit … :? ale aspon se ma zitra a v sobotu ochladit, coz vlastne znamena, ze nebude 2 dny vlhko :-) .. jinak od nedele opet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.7.07 19:50

dobrovolne se priznavam .. ja nezehlim … :lol:

manzelovy kosile davam do cistirny a ostatni se snazim tahat ze susicky zavcasu, aby to nebylo zmackane .. to uz musi byt, ze vytahnu zehlicku .. vetsinou jen tak na posledni chvili, kdyz je neco opravdu zmackane a to jeste zehlim na posteli :oops: , protoze se mi nechce vytahovat prkno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
19.7.07 19:52

Adys- taky jsem to četla o tom porodu. Je pravda, že jsem taky kdysi uvažovala o CR, ale jak to tam holky píší mají pravdu. Na bolest se hned zapomene a mimi máš hned u sebe a jsem použitelná. Já jsem po porodu prohlásila, ž euž nikdy víc rodit nebudu no a za 2 měsíce se to bude opakovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
19.7.07 19:54

Taky chci sušičku, třeba mi ji Ježíšek nadělí :wink:

Já se teď kochám http://www.next.co.uk/index.asp a už vymýšlím, co objednám Adámkovi, potřebovala bych nějakého sponozora :oops: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
19.7.07 19:55

Jééé, Vás tady je :lol: :lol: :lol: :lol: Holky, já sem pako a žehlím i manžovi trencle :lol:

Petro, nemáš připojení přes Explorer? Myslím, že by to mohlo být i tím. Já si stáhla Mozillu a přihlašuju se přes ni a v pohodě, u každého jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.7.07 19:57

tak už??????? :lol: :lol: :lol:
Holky jiná přezdívka mě nenapadla,založila jsem to opět celý znovu Petra lovosice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
19.7.07 19:58

No teda, Luci, s prominutím jsi pako :lol: :lol: :lol: Ba ne, když tě to baví. Já když už se do toho občas donutím, tak to tak strašné není. Ale nejhorší je se donutit. Ale teď opravdu nežehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.7.07 19:58

ono to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.7.07 19:59

a fakt jooooooooooo no až na tu nimfu ale opravdu mě nic jiného nenapadlooooooooooo

TAK TO JSEM JÁ PETRA LOVOSICE :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
19.7.07 20:00

to je snad poprvé…co kecáme v přímém přenosu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.7.07 20:01

jeee.. super .. mame tady tehotnou nimfu :lol: :lol: :lol:

Luci ,
kdyz je u nas nase mamka a vidi, jak nic nezehlime, tak obraci oci v sloup :-). holt maminky to berou jinak .. ale od ty doby, co jsem byla v anglii jako au-pair a pani domaci me nutila zehlit i ponozky, tak jsem se zarekla, ze kdyz zehlit, tak opravdu jen to nejnutnejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí