Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.7.07 13:33

Teda brcav ta masáž to zní hrozně 8O asi jí provádět nebudu protože bych to stejně nedělala každý den,a 20minut to je celkem dlouho Pera lovosice

• Citovat
  • Upravit
5846
19.7.07 13:57

Iggi - vítej, ztracená dcero :D

Maruško - gratuluju k dobrým výsledkům i k holčičce (a se jménem po tchánovi máš vystaráno 8) )

Povlečení, peřinky do kočárku - u nás se nic takového nevede, jako pidimimi spal Dalek v rychlozavinovačce, pak pod fleecovou dekou (miluje je), v kočárku taky fleecová deka, na léto háčkovaná. Ony ty fleecové deky jsou super rychle suché, nemusí se žehlit a vypadají moc hezky.

Masáž - masírovali jsme, líp to jde, když to dělá partner, efekt vzhledem k císaři nezhodnotím, teď na to kašlu, když bude nejspíš zase císař.
Věci do porodnice - u nás aby si člověk donesl všecko, vč. plen pro mimi, jen oblečky pro ně + zavinka jsou erární.

Amisku - s těmi kortikoidy nějak víc věřím plicaři než gyndr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.7.07 14:45

ahoj holky :-)

Iggi - to vis, ze muzes zpatky .. jak se mas a co miminko? kde jsi vlastne byla zatoulana tak dlouhou dobu?

masaz - u adi jsem ji neprovadela .. ted mi dala kamaradka masticku, ze mam zkusit.. no nevim, uvidime. cetla jsem, ze se doporucuje od 34tt

veci do porodnice - my tady toho dostavame docela dost, i kdyz pisou, ze si mame vzit svoji nocni kosili atd… ale na ty 2 dny budu pouzivat jejich .. nema to cenu … ;-) a ty gumovy/plazovy pantofle teda muzu jenom doporucit :-)

svacina - to je tezky .. myslim, ze pokud porod trva dlouho, tak asi vyhladne, ale zase kdyz je zenska v bolestech, tak bych rekla, ze na jidlo nema pomysleni. aspon tak to bylo u me. ani si nepamatuju, jestli jsem mela hlad potom nebo ne. odrodila jsem rano, takze vim, ze mi prinesli kousek chleba nebo krekr jen tak na zakousnuti .. spis jsem pila … pak jsem dostala normalni obed. jidlo bych spis vzala pro tatinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.07 16:32

Já se na to vykašlu, zůstanu anonymní, přitom na mojí mail adress se už nemůžu přihlásit jelikož je tam registr.Iggi a to jsem já, heslo sedí, vše sedí, ale přihlásit se pod sebe už nemůžu.To jsem z toho debil!
Jinak děkuju, máme se už normálně, sleduju vás už pár dní, teda čtu si vaše příspěvky, dlouho se mi mezi lidi nechtělo, nic mně nezajímalo, ale už je to lepší, chtělo to čas.Měli jsme v rodině velkou tragedii,zahynul můj švagr 30.3.Segra byla na tom špatně, ale napodiv já stejně tak.Byli spolu 9let.A víc už neřeknu, stačí že mě to pronásleduje po nocích a přes den jsem pořád ve střehu,každá sms a telefon mně vynervuje, tak se to snažím vytěsnit.
Jinak mám všechny běžný starosti jako vy, náběh na těhu cukrovku, bolí mně kostrč záda podříško, měním se v kouli, i když na váze jsem přibrala „jen“ 7kg, vypadá to jinak…
/Před 2týdny jsme bourali, nic se nám naštěstí nestalo, malý kope, škytá, a do porodky bych bez jídla nešla :D To ostatně teď nikam :)
No a ty třicítky?! Škvaří se na mně tuk zaživa! :x

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.7.07 16:54

iggli to jsme na tom stejně taky jsem to vzdala registr sedí,heslo taky přezdívka též dělaly jsme na tom i s lesinou a prostě to nejde tak se dolů vždy podepíšu a říkám si že pokud to holčinám hodně vadí že jsem anonym tak sem prostě chodit nebudu,Petra lovosice

• Citovat
  • Upravit
3790
19.7.07 17:13

petro ,
ja si nemyslim, ze by to nekomu nejak extremne vadilo, ze ti nejde prihlaseni a jses tu jako ‚anonym‘ .. zname tvoje jmeno, tak zase takovy anonym nejses ;-)

iggi ,
to me mrzi, ze se vam prihodila takova smutna vec. :-( navic ted, kdyz jses tehu .. ono to clovek vsechno nejak vic proziva. clovek se tomu nevyhne, at dela, co dela .. ja jsem si prozila sve pri tehu s adou .. manzelovi zemrel tatinek :-( .. bylo to moc smutny …
ale hlavne, ze se prcek ma dobre :-) .. takze je to opravdu nakonec chlapecek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
19.7.07 18:07

Holky, já si myslím, že to nevadí nikomu, že sem chodíte jako anonym…, ale taky si myslím, že je škoda, že vám registrace nefunguje, když všem ostatním to jde. Mě by to prostě mrzelo.
Ale vzpomínám si, že na začátku, když jsem na emimi začala chodit, tak mě asi po čtrnácti dnech taky přestalo fungovat přihlášení, tehdy jsem byla jako Lusi…, nešlo s tím nic dělat. Tak jsem se znovu zaregistrovala, založila jsem si na Seznamu nový e-mail a udělala registraci znovu, od té doby to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.7.07 18:09

Iggy - vítej zde. Doufám, že vše špatné už je za vámi a že vás ted čekají jen samé radosti :lol:

Petro z Lovosic a Iggy - a nechcete si vytvořit jiné přihlášení (např. Iggy1 apod.). Nevadí, že jste zde anonymně, ale když už budete 2 anonym, tak se hůř budete rozlišovat a nemůžete využívat soukromé zprávy apod. No zvažte, zda tu techniku přeci jen nepřečůráte :wink:

Svačinka - během porodu se prý jíst nesmí. Ale plánuji si s sebou vzít nějaký hroznový cukr (takové ty bonbony) a pak někde doporučovali mít po porodu po ruce např. sušené ovoce. Je to dost energetické, hodně cukru a stačí i malé množství. Tak asi to. Jinak samozřejmě počítám s tím, že svačinka (raději větší) bude nutná pro taťku :-))

Masáž hráze - provádět chci. Je tu na e-miminu i k tomu pár diskusí s dobrým popisem, jak to provádět. No, jen se moc netěším - prý to bolí (bolet to má), ale věřím, že to pomáhá.

Maruško - úplně jsem ti zapomněla pogratulovat k tomu, že je nakonec vše v pořádku. Tak dodatečně :P Nojo, musíme si uvědomit, že Dr. jsou jenom lidé a prostě mají také špatné dny, jsou utahaní, mohou se mýlit… Mám kamaráda, který je lékař a taky říkal, že lidé se stále na Dr. dívají jako na někoho, kdo se nemýlí, všechno ví a zná. Ale není to tak. Takže je vždy lepší mít stanovisko od více lékařů.

Tak hezký horký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.07 18:18

Brala jsem ho jako bratra,byl to mladej kluk, a hlavně to vše probíhalo příšerně dramaticky, já se to bohužel dověděla jako první a moc jsem to nezvládla.Nedokážu si na to vzpomínat, chce se mi zvracet.
Jo maličkej je díkybohu v pořádku, bude to silná povaha, po tom všem…;-)
Na 3D jsme viděli i podobu, pusinku má po mně a čelíčko a nosánek po mým muži.:-))
Adys jak se zvládá tohle tropický vedro v Americe, líp než tady?:-))

• Citovat
  • Upravit
3790
19.7.07 19:00

iggi … to vedro .. jak se to vezme … vyhodou je, ze klimatizace je tady standard, takze doma netrpime :-) . naopak, nekde v kramech nebo v kinech je nastavena na mrazivo, takze tam je vylozene zima. ale doma je to v pohode. clovek si to nastavi podle sebe tak, aby mu bylo prijemne.

na druhou stranu to vedro je trochu jine nez v CR … a ted neprehanim .. kdo to nezazije, tak nepochopi. my tu mame totiz strasne vysokou vlhkost a ta tu ‚normalni‘ teplotu nekolikrat zhorsi. clovek neni spareny jenom tim horkem, ale je to takovy to lepivy, upoceny, mokry fuj :-) ale je to trochu jiny nez to klasicky cesky dusno.
takhle to tady mame skoro cele leto, maximalne par dnu vyjimky. :? takze se pres den ani neda s malymi detmi vyjit ven, pokud clovek neni nekde u vody. ted se v tom spatne dycha i mne a vubec je to opravdu neprijemny. nekdy je to na budku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.7.07 19:03

Ahoj zářijovky!
Nějak vás nakonec nestíhám sledovat, jen jsem zaznamenala, že se bavíte o škytavce . Moje mimi ji má i 3×denně, dnes na KO jsem se ptala dr. a že prý to nic neznamená. :wink: Potom masáž hráze se snažím provádět, ne nijak do hloubky (jak píšou na netu až 2cm 8O ), ale jen tak „šudlám“ po vršku a roztahuju do stran a na závěr chvíli mnu hráz. Moc tomu nedám, nebaví mě to, tak 5 min. maximálně.
Dnes jsem byla KO a mám CS 2, tak mám radost, že se to už blíží. Mám se teď týden šetřit a potom už prý mimi klidně může ven. :lol: To že s vámi tady nebudu do září mi ale CS 2 stejně nezaručí, takže dál udržuji vztahy :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
19.7.07 19:13

Iggy, to je mi moc líto, upřímnou soustrast. Drž se a vítej zpět, trochu se tu odreaguješ.

Amisku, já mám v tom horku také oteklé nohy a to mám naprosto normální tlak. Je to tím počasím a také stačí chvilku sedět. Důležité je, aby jsi je neměla oteklé ráno, ještě než vstaneš z postele, to by pak mohl být problém. Zkontroluj to a když tak nahlaš v poradně.

Svačina, tak nám doporočuvali na kurzu při porodu banány, hroznový cukr a po porodu čokoládu, prý je děsný hlad.

Masáž hráze, provádět chci, dokonce jsem si už koupila speciální olejíček od Weledy. Prý se masírovaná hráz i po nástřihu lépe hojí.

Věci do porodnice, musím mít plínky pro mimi a nějakou kosmetiku, protože používají Johnsona, který prý pěkně alergizuje. Pro sebe, vložky dvě noční košile a vlastně vše ostatní, včetně příboru. Dostanu vlastně jen oblečení pro mimi a pár látkovek. Hlavně nesmím zapomenout na toaletní papír, ten erární, je prý hrozný. Takže pojedu s pořádnou taškou.

Peřinky do kočárku, mám super fusak, který se dá úplně rozložit, takže nejdříve budu používat jeho zadní část jako podložku a mimi budu přikrývat fleecovou dekou, nebo položím mimi do kočárku v rychlozavinovačce. Bude záležet jaké bude v září počasí. Do postýlky mám jednu fleecovou deku a jednu španělku.

Škytavku, nějak neregistruji, spíš jen se pořád mimi tlačí hned na jeden bok a pak zase na druhý. Pěkně deformuje bříško.

U nás začalo krásně pršet to je nádhera, přeji všem, ať to dorazí i k Vám.

Ahoj JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
19.7.07 19:26

Iggi- přeji už jen pohodový zbytek těhu. a radši už na to nevzpomínej, musí to být hrozný :(

Adys- včera tady hodně zapršelo a pak bylo hic. Tak jsem si představovala, jak to je asi u vás. Bylo mi mnohem hůř než den předtím, kdy bylo skoro 40°C. a to u vás je to ještě určitě, mnohem horší. Fakt ti to počasí tma nezávidím.

JJ- připomněla jsi mi, že si chci do porodky taky koupit nějakou kosmetiku pro mimi, protože Johnsna opravdu nechci.
Takže nám posíláš déšť, jhurá, už se těším. ale zase pak bude ta hnusná vlhkost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
19.7.07 19:27

ty jo, dneska jsem začala už po druhé novou stránku, to dneska nějak jedeme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
19.7.07 19:34

Holky, tak já se jdu dát do žehlení, mám toho docela hodně, pár dní se mi do toho v tech vedrech nechtělo, ale teď už musím…
Budu nakukovat a třeba tady chytnu někoho on-line :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital