Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
18.7.07 16:00

Ahoj

petrax77 tady máš pár typů na to povlečení........:-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Já mám povlečení od této paní.....tohle červíčkové,ale v jiné kombinaci. Mám celou soupravu i skapsířem a rychlozavinovačkou asi za 1460.- A jsem spokojena !!!!!!!!!!!!!!Šije to její maminka,která je z Újezda nad Lesy. Tak můžeš i osobně si pro to zajet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
18.7.07 16:48

Ahoj holky,
tak my na par dnu utekli vedru na chaloupku a bylo fajn, ale vedra pokracuji a my se museli vratit, no nevychazim a vetrame jen v noci a jeste vetrak - skvela vec :-)

tak na BC uz maji prvni mimco, snad bude v poradku a vsechno dozene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
18.7.07 17:11

Ahojky holky!!!!!!!! :-) :-)

Jsem mimo provoz, úplně mi vyhořel doma počítač :evil: , nejde ani zapnout, tak čekám, co a hlavně kdy s ním manža provede, abych mohla zase komunikovat :( Teď píšu z počítače od tchýně :oops: Vůbec nevím, jak vám je, co se tady děje, chjo :cry:

Jdu zkusit rychle něco přečíst, než mě od toho počítače zase vyženou… :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
18.7.07 18:35

Ahoj holky,

díky za typy na povlečení.

Dneska jsem objevila další kočárek - Oxford od Mikada, trojkolku. Tak opět zvažuji. Ale na další typy jsem si už zakázala koukat :lol:

Dnes jsem byla na výletě - s kamarádkou z Říčan a její 2-letou holčičkou jsme se byly podívat na jejich novém domečku, který je před dokončením. Pak jsme jely na zámek Jemniště. Vedro už nebylo tak hrozné, tak jsme přežily celkem OK. Jinak kamarádka je právě ve 3. měsíci, takže v únoru budou doma už 4. Mám z toho velkou radost.

Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.07 19:01

Petrax77-Ten kočárek od ox-fordu mám koupený :lol: je nafocený i v galerce někde dřív,a musím říct že jsem ráda že sem si ho vybrala je lehounkej a krásně se zkládá Petra lovosice

• Citovat
  • Upravit
JJ
935
18.7.07 19:04

Ahoj,
tak u nás je už líp, vedro trochu polevilo, odpoledne dokonce sprchlo, paráda. Lituji všechny moravandy.

Adys, opožděně, vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a lásky Adámkovi k narozeninám. Určitě jste si je pěkně užili.

Petrax, já mám také postýlku o Scarlett. Původně jsem také vybrala Kacpera, ale bohužel jsme jí museli vrátit, byla nekvalitně udělaná, na jednotlivých šprušlinkách byly třísky. Na další postýlku bych musela čekat víc jak měsíc, tak jsme nakonec vybrali Luboše. Povlečení jsem kupovala normálně v obchodě, ale jen deku a polštář, vyšlo to cca na 300 Kč. Mám také ty červíky, ale v kombinaci žlutá, zelená a druhé povlečení je s medovými medvídky v žluté. Ochraný límec mám univerzální, je celý čistě žlutý. Pak se mi podařilo sehnat látku s motivem těch medových medvídků, tak se chystám ušít ještě jeden límec a přemýšlím o kapsáři.

LadyDí, gratuluji k dobrým výsledkům. Obdivuji Tě, člověče, jak to děláš s tou váhou, jen 3,5kg, to je tedy obdivuhodné.

Hanucha, jakou značku těch jednorázových kalhotek máš? Předpokládám, že se dají prát, když stačí jen tři. Asi se hloupě ptám, ale zatím o tom nemám žádné informace.

Krásný den.

Ahoj JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.7.07 19:42

Ahojky…

tak uz nevim, cemu verit :lol: …byla jsem teda dneska na podrobnym utz…a…je to HOLKA :P :P .Konecne ji vystrcila, ze jsem to poznala i ja :lol: …jinak vazi bud 1615g nebo podle novejsiho vazeni pres 1800 g…je normalne velka (teda…porad o 6 dni mensi, ale to je od zacatku), takze nikdo nechapal, proc doktor nameril brisko odpovidajici 26tt a zbytecne strasil. Jsem strasne stastna…vysetreni taky ok, monitor taky ok.....tak se mi holky ulevilo..mela jsem hrozny strach :cry: .
LadyDi, gratuluju k dobrym zpravam z ko :P
kez by uz ty vedra trosku povolily…
Opatrujte se!!!!!!!!
jo, a tady je jeste nejake povleceni :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.07 19:43

Tak postýlku jsem kupovala taky od scarletu,taky je nekvalitní stála 1950 bez koleček ale ten můj jí trochu vylepšil,nechtělo se nám čekat na reklamaci,povlečení mám troje ,koupila jsem látku a nechala si to ušít i s límcemi,nebesa se mi nelíbí tak ty nemám..to samé i prostěradílko taky jsem koupila látku a mám to šité .zjistila jsem totiš že kdybych to kupovala tak mám na peřinku o 2 cm menší a na polštářek o 2 větší,přitom je to peřinka a polštářek přímo do postýlky standartní velikosti tak nevím podle čeho to povlečení šijí. :roll: a u nás se dalo vybírat látky ze spousty odstínu a dětských motivů,vyšlo to i levněji.

Kalhotky do porodnice,já kupovala od tena prací á 25kč mám 4,taky sem si koupila stahovací kalhotky,kamarádka mi poradila at si je koupím a po porodu je začnu hned nosit aby se to bříško pěkně zatáhlo dala jsem za ně 400,– a mám jedny tak uvidím .

Mám taky připravenou odsávačku ,protože mám problémy s prsami mám zapadlé bradavky a né a né vylezt,a to jsem vyskoušela i formovače bradavek i niplete systém od aventu a nevylezly,trochu se toho bojím jak budu kojit,no přinejhorším budu muset odsávat :( tak pa Petra Lovosice

• Citovat
  • Upravit
149
18.7.07 19:44

jj no já se taky divím s tím pupíkem co mám, nikdo mi to moc nechce věřit když mě vidí :lol:

petroxx777 já budu mít HOCO Zaphir X-sportline :wink: potřebuju kočárek do terénu a to by tento měl mít má dokonce kolečka s kuličkovými ložisky (jako jediný od HOCA) a velký by měl být úplně v pohodě a rozhodně neplánuju koupi nějakýho dalšího kočárku do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.7.07 19:49

Také mám postýlku od Scarletu a kvalita … konstrukce nevypadá špatněm ale rošt měl dvě příčky poněkud špatně přibité, ale taky jsem si to raděj sama opravila než čekat na nějakou reklamaci a někam to tahat. Holt Polsko no …

Maria86 gratulace k holčičce :lol: takže taky princezna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.07 19:58

Maria86 Taky gratuluji k holčičce :potlesk:

Holky závidím vám ty váhy miminek mě jí dr nechce říct že to není přesný :( Petra lovosice

• Citovat
  • Upravit
662
18.7.07 20:02

Holky dekuju.....manza porad jak vi, co delal a ze to je kluk a ze u nich je vzdycky prvni kluk..HAHAHA…tak jenom na to tata rekl, ze jim porad porusuju nejaky tradice :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.7.07 20:08

:lol: :lol: :lol: Ty porušuješ jo??? a co manža, ten má na tom největší díl viny :lol:

Péťo, to je blbý, sice je to orientační, ale já se na to hrozně moc těšila, to by taky ten gyndr měl brát v potaz :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
18.7.07 20:20

Maruško, velká gratulace k holčičce, hlavně, že ta váha je naprosto normální. Doktoři by zasloužili, takhle Tě vyděsit, ale hlavní je, že to všechno dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
18.7.07 20:27

Maruško!!! Jsem ráda, že je to v pořádku!!! Super a gratuluju k holčičce :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí