Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Halamka píše:
@hauva A on se ji ptal, ze nekoho ma? To se ho ptala ona, ne? A on ji hodnoti jako hezkou nebo se libi tobe?
Sorry jako, ale tvoje domnenky a fantazie jsou docela nebezpecny. Ty vlastne obvinujes sveho pritele z neceho, co si jen namlouvas a jsi na nej nastvana, ze se tobe lidi holka, kterou si pridal na fb?
Zkus se radeji zamyslet, nez zacnes vysilovat…
Vím, že jsem trochu přecitlivělá, nechci ho obviňovat, ani být na něj naštvaná. Kdybych to chtěla dělat, tak to tady nepíšu a nesnažím si v tom udělat jasno.
@chelsinka1988 prosimtě, kdybych měla zkoumat každou žábu, kterou si manžel přidá na fb, nedělám nic jinýho…fakt mě to netankuje, tedkom si přidával dvě holky se kterýma jsem strávili tři večery na dovolené a má tam i spousty jiných…trochu důvěry by to chtělo…
@hauva opravdu si myslis ze o nic nejde?? Boze prober seeeee!!! Kondomy mel planovane na cestu aby mel sex!!! Ty ses tak *** boze to snad ani neni mozne edit admin - odstraněny vulgarismy
@Prazandaz vis co? Bez si trollit nekam, kde to bude nekoho zajimat…
@Halamka mas zrejme to same doma proto tomu radsi rikas troleni protoze pravdu nechcete vedet vy ubozacky
@Prazandaz mas velky problemy se sebou, to je videt. Hadam, ze se tu moc nezdrzis ![]()
Ja bych rekla, ze jeho chovani je podezrele, pridavani slecen na FB ktere udajne potkal na letisti je podezrele a ty kodomy jsou uz jenom tresinka na dortiku.
Podle mne nejses zadna stihacka a ja se ti nedivim, ze se citis nesva. Zenska intuice je silna zbran. Pozadej ho, at ti ty zpravy ukaze jeste jednou, tentokrat pomalu. A vubec bych se nedivila, kdyby byly uz smazane.
@chelsinka1988 Jo, mě to teda nechává chladnou. Můj přítel má v práci novou mlaďoulinkou kolegyni, hezká roztomilá druhačka na VŠ, takže ji má na fb, sedí spolu každý den v práci, jednou za čas jdou společně s dalšími kolegy na pivo, doma kondomy máme. Mám ho snad podezírat, že mě s ní podvádí? Mám začít doma přepočítávat kondomy? Já nevim jak ty, ale já svému příteli věřím. Kdybych nevěřila, nemohla bych s ním být.
@debra.morgan píše:
@chelsinka1988 prosimtě, kdybych měla zkoumat každou žábu, kterou si manžel přidá na fb, nedělám nic jinýho…fakt mě to netankuje, tedkom si přidával dvě holky se kterýma jsem strávili tři večery na dovolené a má tam i spousty jiných…trochu důvěry by to chtělo…
To je asi trochu něco jiného ne…
Je mi z vas zensky zle. Muz je pro vas nejakej buh. Vsechno mu uverite pro par slov. Hosanek je naprosto klidny protoze ji ma dobre omotanou… holt je nekdo fakt blbej jak cíp… ty kondomy to snad nemysli vazne zakladatelka ze tomu veri? Vzdyt ten kluk se ji musi tak smat ze mu vse sezere… a jeste nema ani heslo na fb
smeju se…
@Halamka To chce ignorovat, jako by tady ty příspěvky nebyly. Nad podobnýma podřadnýma idiotama to chce nadhled.
Asi čeká, že mě rozhodí, ale tohle na mě nefunguje. ![]()
@Prazandaz píše:
@hauva chci se te zeptat. Opravdu to nevidis nebo to jen nechces videt? Najit kondomy priteli s kterym je nepouzivas je ok? Ses tak slepa jo? A ta holka na fb ty nemas jeho heslo? Ma te omotanou jak… prober se. Ty kondomy mel naplanovane pripravene kvuli nahodnemu sexu a ta holka je nejaka nova znamost s kterou ji pouzil. A proc sel na dovcu sam?ses ubozacka.. ale hrozna naivka az je mi z tebe spatne
edit admin - odstraněn vulgarismus
Zakladatelko, jako většina zde si myslím, že to moc řešíš a na základě ne úplně jasných indicií si bájíš katastrofický scénář. Prošlé kondomy ani nová kámoška na FB by mě vážně nevzrušovaly.
@The_Assassin protoze si **** taky
edit admin - odstraněn vulgarismus
@chelsinka1988 píše:
To je asi trochu něco jiného ne…
V čem konkrétně je to jiné? Pořád jsou to lidi z náhodného setkání…