Žárlím opodstatněně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
26.7.17 18:57
@SussieS píše:
Tak je lepší, když bude možná bezdůvodně podezírat věrnýho chlapa a udělá si ve vztahu a doma peklo, protože hysterická stíhačka žádnýmu chlapovi neimponuje?PS: Tak zrovna já si troufám říct že mám doma sakra fešáka :lol: ale to je přece jedno, pokud má chlap mozek v hlavě a svoji partnerku miluje, tak se může slečna snažit jak chce a chlap trenky nestáhne. Nevím, mně přijde hrozně smutné, když ve vztahu chybí důvěra :nevim:

Samozřejmě máš pravdu v te důvěře, ale zas ji chapej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Napis mi jednu odpoved proc ve vztahu zena a muz je treti zena ktera si pise s tvym pritelem? Tohle neni normál. Muz ktery svou zenu miluje nema zajem o nejakej facebook psani s jinejma holkama a pridavani jinych cizich holek na fb. Co se tyce tech kondomu - ta holka zrejme cizi nebude. Ma te kraasne omotanou i ty zpravy ti schvalne ukazal v rychlosti aby si nemnela podezreni a on byl za svatouska. Zpravy mu cist nechces podvedomne vis ze by ses dozvedela neco co nechces tim padem to radeji videt nechces a zijes ve lzi. Ale to je v poradku to tady na emiminu zije takto spousta zenskejch.. ve lzivem vztahu.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Honza 12 píše:
Kondomy z roku 2015. Ty seš teda dobře mimo.. :mrgreen:

Ignorovat, ignorovat, ignorovat ;)

• Citovat
  • Upravit
4376
26.7.17 19:01
@The_Assassin píše:
Navzdory přesvědčení některých uživatelek tady partneři nemají žádnou povinnost si navzájem ukazovat konverzace s ostatními lidmi. Mně by bylo taky nepříjemné, kdyby mi manžel projížděl zprávy, a to mám svědomí čisté, prostě mám ráda kousek svého soukromí. Nic podezřelého v tom být nemusí.

Partneri to maji tak, jak si to nastavi. Mne zadna „pratelska“ konverzace meho partnera ve srovnatelnem pripade v poradku nepripada a ani ja to nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 19:01
@Kocickanynka píše:
Napis mi jednu odpoved proc ve vztahu zena a muz je treti zena ktera si pise s tvym pritelem? Tohle neni normál. Muz ktery svou zenu miluje nema zajem o nejakej facebook psani s jinejma holkama a pridavani jinych cizich holek na fb. Co se tyce tech kondomu - ta holka zrejme cizi nebude. Ma te kraasne omotanou i ty zpravy ti schvalne ukazal v rychlosti aby si nemnela podezreni a on byl za svatouska. Zpravy mu cist nechces podvedomne vis ze by ses dozvedela neco co nechces tim padem to radeji videt nechces a zijes ve lzi. Ale to je v poradku to tady na emiminu zije takto spousta zenskejch.. ve lzivem vztahu.. :potlesk:

přesně, proč si šťastně zadany píše s třetí osobou čísla jednotného. A jestli ma obrovskou potřebu si psát, at si píše se stejným pohlavím ne??,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30130
26.7.17 19:02
@chelsinka1988 píše:
přesně, proč si šťastně zadany píše s třetí osobou čísla jednotného. A jestli ma obrovskou potřebu si psát, at si píše se stejným pohlavím ne??,

A s ženskejma v práci se taky bavit nebude.. :cert: :cert: To je gól.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 19:03

@chelsinka1988 tak tak muj pritel si sam zrusil fb rekl ze nepotrebuje nekoho dalsiho a psat si s holkama tak i tel nema tam heslo nejak zablokovaný.. a ze by sel sam na dovcu? To nehrozí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
26.7.17 19:04
@chelsinka1988 píše:
přesně, proč si šťastně zadany píše s třetí osobou čísla jednotného. A jestli ma obrovskou potřebu si psát, at si píše se stejným pohlavím ne??,

Ty si občas nenapíšeš s nikým druhého pohlaví? Jestli ne, tak to je fakt smutné, že kvůli jednomu chlapovi odřízneš všechny ostatní chlapy na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 19:06

Ono to zacina psanim rekneme si pravdu.. kdyby mel opravdu zajem o svou pritelkyni zadnou cizi si neprida a jeste si sni pred ni pise to je vrchol drzosti absolutni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
26.7.17 19:10

Nehledě na to teda, že já to pochopila tak, že slečnu potkal na letišti při odletu do zahraničí. Takže jeho kondomy v batohy, které se tam musela dostat už před tím setkáním, s ní asi nic společného mít nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
26.7.17 19:11
@SussieS píše:
Ty si občas nenapíšeš s nikým druhého pohlaví? Jestli ne, tak to je fakt smutné, že kvůli jednomu chlapovi odřízneš všechny ostatní chlapy na světě

Mne to smutne nepripada vubec, neumim se rozdavat v drobnych a staci mi vsechno sdilet s tim mym jedinym. Smutny mi spis pripada opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 19:12

@SussieS urcite ji potkal na letisi :lol: tomu fakt veris? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 19:12
@SussieS píše:
Ty si občas nenapíšeš s nikým druhého pohlaví? Jestli ne, tak to je fakt smutné, že kvůli jednomu chlapovi odřízneš všechny ostatní chlapy na světě

Upřímně? Víš, ze me to nebaví si psát? Radši se bavím v reálu. Psaní me nebere, nemůžu si pomoct. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.7.17 19:15
@Prazandaz píše:
@hauva chci se te zeptat. Opravdu to nevidis nebo to jen nechces videt? Najit kondomy priteli s kterym je nepouzivas je ok? Ses tak slepa jo? A ta holka na fb ty nemas jeho heslo? Ma te omotanou jak… prober se. Ty kondomy mel naplanovane pripravene kvuli nahodnemu sexu a ta holka je nejaka nova znamost s kterou ji pouzil. A proc sel na dovcu sam? :D ses ubozacka.. ale hrozna naivka az je mi z tebe spatne

pripominas mi katerinu novou nebo jak mela ten nick. taky jsem byla uboha a bylo ji ze me spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.7.17 19:18
@Prazandaz píše:
Jsou v krabicce vsechny nebo chybi nejaky kondom? :D

kdyz budes vsechny svy chlapy podezrivat, ze macej pero jinde, tak daleko dojdes :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí