Žárlím opodstatněně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4376
26.7.17 19:45
@Honza 12 píše: Člověk který nepotřebuje k životu nikoho jinýho je přinejmenším divnej.

Proc myslis? Ja jsem se vyradila „zamlada“, samoty jsem si v porozvodovem obdobi uzila az az a ve druhem manzelstvi to oba mame tak, ze travime volny cas radi a dobrovolne spolu, protoze v opacnem pripade by nam ten druhy chybel a spolecne chvile jsou nam vzacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
26.7.17 19:47
@Pavelkowa píše:
Máš sice pravdu, že zakladatelka má parohy, že neprojde dvěřma, ale proč jí píšeš, že je Ti z ní špatně??? Zakladatelka je chudák a je mně jí líto, že ji přítel podvádí a ona to nevidí. Nenadávej jí, nikdy nevíš, kdy Tě podvede ten Tvůj.

Tak to snad jeste neni jiste, ne? Jak jsi na to prisla, ze ji jistojiste podvadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
26.7.17 19:50
@Blahuše píše:
Proc myslis? Ja jsem se vyradila „zamlada“, samoty jsem si v porozvodovem obdobi uzila az az a ve druhem manzelstvi to oba mame tak, ze travime volny cas radi a dobrovolne spolu, protoze v opacnem pripade by nam ten druhy chybel a spolecne chvile jsou nam vzacne.

Beru to podle sebe. Potřebuju k životu sociální interakce. Trávit čas v podstatě jen s jedinou ženskou. To by bylo k nesnesení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.7.17 19:57

Jenom ty víš, jaká je minulost a charakter tvého partnera. Tady ho nikdo nezná, tak se to těžko posuzuje. Já bych v takové situaci u manžela nad celou záležitostí mávla rukou, protože on nějak není ten typ, aby ho pobláznila lísající se krasava. Ale u svého ex bych byla náležitě ve střehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 19:58

@Jorik8 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
26.7.17 19:59
@Honza 12 píše:
Beru to podle sebe. Potřebuju k životu sociální interakce. Trávit čas v podstatě jen s jedinou ženskou. To by bylo k nesnesení. ;)

Vsak nerikam, ze to je vhodny model pro kazdeho, jen ze my to tak mame. Mozna je to i tim, ze jsme oba predtim meli klikatou cestu. Tezko rict, ja to beru jako dar. Ale abych se vratila k zakladatelce, ve vztahu by proste clovek mel mit moznost rict, ze mu neco nevyhovuje, neciti se kvuli necemu dobre a chtit si o tom promluvit. Pokud ma z vyse popsanych indicii pocit, ze neco neni v poradku, prece se nebude pretvarovat, ze se nic nedeje. Partner ji to vysvetlil, pro nej to je zrejme vyresena zalezitost, ale ona se trapi dal. Nicmene, vernost se dokazat neda. Mozna bych zkusila zalozit fake profil na fb jako mlady vysportovany fesak a tu jeho „kamaradku“ zamestnat psanim tak, aby jejiho partnera rychle pustila z hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.7.17 20:01

@Kocickanynka Hadr nepomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 20:05

@Jorik81 myslim ze hadr ses sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
26.7.17 20:08
@Jorik81 píše:
@Kocickanynka Hadr nepomohl?

Málo namočný!? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.7.17 20:26

Ženská intuice nikdy nezklame…
Toť můj názor…
Otázkou je, jestli se s tím smířit a založit rodinu nebo jít o dům dál.
A nebo mu to oplatit stejnou mincí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 20:31

@Caitlyn ona intuici nema nectes ze mu to spokla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
26.7.17 20:31

A co svatba? Bavite se jen o diteti, nebo i o svatbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 20:32

Nebudeme se tu přece kvůli nějakému hejskovi a miss letiště hádat. Nikdo ho nezná a jestli zakl. podvadi, tak my to rozhodně nezmenime a taky rozhodně si ještě kvůli tomu tu nebudu dělat nepřátele a ztrácet svou energii a čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.7.17 20:33

@Kocickanynka Naštěstí ti brzo dojde munice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
26.7.17 20:46
@pohledmuze píše:
Taky mi prijde dost zvlastni, ze mlada kocka na letisti nekoho oslovi s tim kam leti. :roll: To spis on ji nekde oslovil a poznal. :think:
Jako pochybnosti jsou tady na miste. :think:

Tebe ženský běžně nebalí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí