Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blahuše píše:
To mas pravdu. Pokud ma ciste svedomi, ukaze ti zpravy od ni tak, abys je mohla precist. Jestli ne, tak uz to je podezrele.
Navzdory přesvědčení některých uživatelek tady partneři nemají žádnou povinnost si navzájem ukazovat konverzace s ostatními lidmi. Mně by bylo taky nepříjemné, kdyby mi manžel projížděl zprávy, a to mám svědomí čisté, prostě mám ráda kousek svého soukromí. Nic podezřelého v tom být nemusí.
@Prazandaz píše:
@The_Assassin protoze si blba taky
Nene, já jsem letadlo.
Moc to řešíš. Heslo na manželovi sítě taky nemám. V práci má teď novou kolegynku. Na dpp ze školy. Mladá a hezká. Jsou spolu celý den v kanceláři.
Taky mi zjistili endometriozu. Jsem o kus dál a mam to v horším stavu než ty. Mám srůsty i na střevu, 2 laparo za sebou a vím že nám se přirozeně nikdy asi nezadari. Teď jsem navíc na léčbě která nedělá dobře mému tělu ani psychice tak věřím že začít takhle blbnout je snadný. Musíš taky chlapovi verit @huava
Příspěvek upraven 26.07.17 v 18:46
@SussieS píše:
@chelsinka1988 Jo, mě to teda nechává chladnou. Můj přítel má v práci novou mlaďoulinkou kolegyni, hezká roztomilá druhačka na VŠ, takže ji má na fb, sedí spolu každý den v práci, jednou za čas jdou společně s dalšími kolegy na pivo, doma kondomy máme. Mám ho snad podezírat, že mě s ní podvádí? Mám začít doma přepočítávat kondomy? Já nevim jak ty, ale já svému příteli věřím. Kdybych nevěřila, nemohla bych s ním být.
Tak te třeba podvadi a ty to nevíš a nechceš to vědět a nebo taky ne. Netvrdím, ze je to černobílý, ale zakladatelcina intuice může být správná a je lepší, když se ze sebe nenechá dělat vola ze. A v tvé situaci je jiný to, ze on s ni v „kontaktu“ byt musí kvůli práci, kde může vzniknout nevěra, takže pak nějaký to pivo je maličkost, ale tady byli dva úplně cizí, kteří se nemuseli seznámit a přidávat na fb a udělali to, takže uz chapes ten rozdíl??? Uff, to byla makacka ![]()
Ps.: a třeba nemáš ani fesaka, takže víš, ze ti ho ta modelina necmajzne, co taky s ním, ale třeba zakladatelcin jelen je krasavec, tak proto ty myšlenky, víš???
@The_Assassin píše:
Navzdory přesvědčení některých uživatelek tady partneři nemají žádnou povinnost si navzájem ukazovat konverzace s ostatními lidmi. Mně by bylo taky nepříjemné, kdyby mi manžel projížděl zprávy, a to mám svědomí čisté, prostě mám ráda kousek svého soukromí. Nic podezřelého v tom být nemusí.
Já mu zprávy pročítat nechci. Ty zprávy jsem zahlídla, když si tu zprávu rozklikl a já se ho ptala, o čem si píšou. Ano, zajímalo mě to a čekala jsem, že mi to nebude chtít ukázat, ale rozklikl to přede mnou a poslední zprávy projel a natočil telefon i ke mě. Nemyslím si, že by si domlouvali hned rande. Jen se mi nechce věřit, že by to on neviděl, jako její pokusy ho sbalit.
Samozřejmě jsem mu i řekla, že se mi nelíbí, že si ji hned přidal do přátel a píše si s ní. Řekl mi, že v tom vidím něco, co v tom není.
@lachtanice86 píše:
Moc to řešíš. Heslo na manželovi sítě taky nemám. V práci má teď novou kolegynku. Na dpp ze školy. Mladá a hezká. Jsou spolu celý den v kanceláři.
Taky mi zjistili endometriozu. Jsem o kus dál a mam to v horším stavu než ty. Mám srůsty i na střevu, 2 laparo za sebou a vím že nám se přirozeně nikdy asi nezadari. Teď jsem navíc na léčbě která nedělá dobře mému tělu ani psychice tak věřím že začít takhle blbnout je snadný. Musíš taky chlapovi veritPříspěvek upraven 26.07.17 v 18:45
Proč to vysvetlujes mne??? Ja nejsem zakladatelka, ja ji jen chápu.
@Prazandaz proč bych je chtěla? Každý máme nárok na urcite soukromí
@chelsinka1988 píše:
Tak te třeba podvadi a ty to nevíš a nechceš to vědět a nebo taky ne. Netvrdím, ze je to černobílý, ale zakladatelcina intuice může být správná a je lepší, když se ze sebe nenechá dělat vola ze. A v tvé situaci je jiný to, ze on s ni v „kontaktu“ byt musí kvůli práci, kde může vzniknout nevěra, takže pak nějaký to pivo je maličkost, ale tady byli dva úplně cizí, kteří se nemuseli seznámit a přidávat na fb a udělali to, takže uz chapes ten rozdíl??? Uff, to byla makackaPs.: a třeba nemáš ani fesaka, takže víš, ze ti ho ta modelina necmajzne, co taky s ním, ale třeba zakladatelcin jelen je krasavec, tak proto ty myšlenky, víš???
Ano, můj chlap je hezkej chlap, sportovec a jeho minulost byla docela divoká. Prý už ho ale ty divoký léta opustily a ani už ho to dobrodružství nebaví.
A ještě něco, jak se tu nějaké dámy ohánějí, ze mají jejich jeleni v práci krasavice, tak asi oni s těmi princeznami byt musí, ze. Takže vám nic jiného nezbývá, než si to nalhavat a být v klidu, ale tohle je něco jiného.
@chelsinka1988 píše:
Tak te třeba podvadi a ty to nevíš a nechceš to vědět a nebo taky ne. Netvrdím, ze je to černobílý, ale zakladatelcina intuice může být správná a je lepší, když se ze sebe nenechá dělat vola ze. A v tvé situaci je jiný to, ze on s ni v „kontaktu“ byt musí kvůli práci, kde může vzniknout nevěra, takže pak nějaký to pivo je maličkost, ale tady byli dva úplně cizí, kteří se nemuseli seznámit a přidávat na fb a udělali to, takže uz chapes ten rozdíl??? Uff, to byla makackaPs.: a třeba nemáš ani fesaka, takže víš, ze ti ho ta modelina necmajzne, co taky s ním, ale třeba zakladatelcin jelen je krasavec, tak proto ty myšlenky, víš???
Tak je lepší, když bude možná bezdůvodně podezírat věrnýho chlapa a udělá si ve vztahu a doma peklo, protože hysterická stíhačka žádnýmu chlapovi neimponuje?
PS: Tak zrovna já si troufám říct že mám doma sakra fešáka
ale to je přece jedno, pokud má chlap mozek v hlavě a svoji partnerku miluje, tak se může slečna snažit jak chce a chlap trenky nestáhne. Nevím, mně přijde hrozně smutné, když ve vztahu chybí důvěra ![]()
@Prazandaz píše:
@hauva opravdu si myslis ze o nic nejde?? Boze prober seeeee!!! Kondomy mel planovane na cestu aby mel sex!!! Ty ses tak blba boze to snad ani neni mozne
Kondomy z roku 2015. Ty seš teda dobře mimo.. ![]()
@hauva píše:
@The_AssassinJá mu zprávy pročítat nechci. Ty zprávy jsem zahlídla, když si tu zprávu rozklikl a já se ho ptala, o čem si píšou. Ano, zajímalo mě to a čekala jsem, že mi to nebude chtít ukázat, ale rozklikl to přede mnou a poslední zprávy projel a natočil telefon i ke mě. Nemyslím si, že by si domlouvali hned rande. Jen se mi nechce věřit, že by to on neviděl, jako její pokusy ho sbalit.
Samozřejmě jsem mu i řekla, že se mi nelíbí, že si ji hned přidal do přátel a píše si s ní. Řekl mi, že v tom vidím něco, co v tom není.
Reagovala jsem na to, co tu pár žen napsalo - že si máš nechat ukázat zprávy a pěkně pomaličku, jinak je prevít podezřelý
Taky nejsem toho názoru, že by ze sebe měl dělat člověk blbku a zavírat oči před jasnou nevěrou, ale uvedené indicie mi opravdu připadají slabé na to, aby sis něco domýšlela. Když to přeženu, nikdo nejsme s partnerem 100 % času, nevěra se může udát kdykoli, kdyby na to měl člověk neustále myslet, tak se zblázní.