Žárlím opodstatněně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.7.17 20:46

@pohledmuze prosimte jestli ses chlap vis moc dobre ze to tak nebylo tomu muze uverit jen naivka jako zakladatelka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
26.7.17 20:56
@pohledmuze píše:
Tebe bezne oslovujou maldy kocky a chtej te na FB? 8o

Občas jo. Ale nemám zájem. Tu svoji princeznu mám doma.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 21:01
@Honza 12 píše:
Občas jo. Ale nemám zájem. Tu svoji princeznu mám doma.. ;)

Vidíš, nemáš zapotřebí se někde po fb vykecavat, protože uz to svoje máš doma. O tom to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.7.17 21:22

:(

No shod ruzovy bryle. Ja bych nepochybovala. U nas to probehlo dost podobne vcetne nalezu kondomu. Na co by je mel…a cas potvrdil. Taky jsem to neresila a cekala ale intuice rikala pravdu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.7.17 21:22
@warita píše:
Ja bych rekla, ze jeho chovani je podezrele, pridavani slecen na FB ktere udajne potkal na letisti je podezrele a ty kodomy jsou uz jenom tresinka na dortiku.Podle mne nejses zadna stihacka a ja se ti nedivim, ze se citis nesva. Zenska intuice je silna zbran. Pozadej ho, at ti ty zpravy ukaze jeste jednou, tentokrat pomalu. A vubec bych se nedivila, kdyby byly uz smazane.

Naprosto souhlasím! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.7.17 21:34

Ja u sveho byvaleho taky nasla kondomy. Pod matraci, kdyz jsem menila lozni pradlo. Jenze ten muj mel IQ houpaciho konika… nebo se snazil urazet mou inteligenci, to nebylo tak jednoznacne, protoze mi zacal tvrdit, ze to tam je jeste od dob jeho exky, s kterou uz ale nechodil tak 2 roky. Ostatne, ja uz nekolikrat postel menila a nic takoveho tam nebylo.

Upozornila jsem ho na to. :lol: :lol: :lol: strhla se cela lavina lzi, jedna pruhlednejsi nez druha. Prej on to vlastne nasel v satniku, kdyz tam delal onehda poradek, tak to dal pod matrac.

v satniku jsem taky uz uklizela a nic takoveho tam nebylo.

Jooooo vlastne ted si vybavuje, ze to nenasel v satniku, ale v knihovne za cedeckama.

Upozornila jsem ho na to, ze jak jsem uklizela tehdy satnik, utirala jsem prach uplne vsude, to znamena i v knihovne. Zadne kondomy tam nebyly.

Pak si naraz vzpomel, ze uz vi, odkud ty kondomy jsou. Prej tuhle prenechal byt kamaradovi, co potreboval nejake misto na sex… nemohl totiz u sebe, protoze je zenaty?

Oo, to jako vazne? Ne ze bych tenhle zvast verila. Ale ten klid se kterym mi v podstate sdelil, ze by podporoval karamarada v podvadeni jeho manzelky, kdyby takova situace nastala… no zirala jsem jako puk. Ale tak co se divim, ze ma takove nazory, vzdyt mne taky podvadel, tak co by kamaradovi nedopral stejne pozitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
26.7.17 21:45
@chelsinka1988 píše:
Vidíš, nemáš zapotřebí se někde po fb vykecavat, protože uz to svoje máš doma. O tom to je…

Ale to já se zas vykecávám, na tom není nic hříšného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 21:48

Na emiminu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
26.7.17 21:50

Tak to by mě chladnou nenechalo..! Naštěstí ten můj by si to v životě nedovolil, jaký si to člověk udělá tak to má ty hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
26.7.17 21:50
@chelsinka1988 píše:
Na emiminu? :mrgreen:

To taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 21:52
@Honza 12 píše:
To taky..

Takze jsi vlastně taková drbna na emiminu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.7.17 23:17

@hauva Ja si myslim ze asi neco planoval. Urcite vi ze by si chtela snim mimco a spolecnou budoucnost a tak vedwl ze kdyz te navnadi tak nebudes sledovat dalsi chyby co dela. Podle me kdyby nemel co skrivat tak by ti ty zpravy asi normal ukazal. Jestli snim moc resis miminko a spolecnou budoucnost, tak muze mit strach ze zodpovednosti a takhle se tomu brani a snazi se tomu utec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.17 00:35

Jasne honza ma princeznu hlavne ze je tady pecenej varenej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
27.7.17 01:10
@Nezavislazena píše:
Zakladatelka by se vymlouvala i kdyby ho na vlastní oči videla ze ji podvadi… rekla by ze to nebyl on jen aby nekoho mela. Holt takovych zen je vic a vic… :nevim:

Tobě by měl někdo zmalovat 1/2 do modra…abys přestal/přestala trollit…

• Citovat
  • Upravit
27.7.17 01:19

@ontar pravda je pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení