Žárlím opodstatněně?

20
26.7.17 18:09

Žárlím opodstatněně?

Asi je to jen mou žárlivostí, ale nemůžu se srovnat s jednou situací (resp. více situacemi, které po sobě následovaly). S přítelem jsme spolu skoro rok a půl, žijeme spolu. Teď byl několik týdnů v zahraničí s kamarádem a zrovna v den odletu mi FB ukázal, že si přidal do přátel nějakou hezkou mlaďounkou holku (sotva po maturitě). Na cestách si přidával spoustu lidí ze svého oboru, tak jsem tomu nechtěla moc věnovat pozornost. Jenže tahle holka na FB profilu nemá s jeho oborem absolutně nic společného. Asi týden před jeho návratem se mě ptal, jestli nechal klíče doma nebo u mámy (kde den před odletem byl a mluvil o tom, že si klíče brát nebude). Tak jsem je šla hledat, mj. i v jeho batohu, kde jsem našla kondomy. A my kondomy nepoužíváme. Byly sice prošlé (2015), ale i tak to ve mě vzbudilo vlnu pochybností. A ve spojení s tím, jak si přidal mladou hezkou holku na FB, to ve mě vzbudilo pocit, jestli třeba neměl chuť mě podvést a chtěl si vzít ty staré kondomy sebou a pak při balení zjistil, že už jsou staré, tak je nevzal. Vím, že asi už trochu konstruuju, ale tahle kombinace situací mě dost vyvedla z míry. Nakonec mi to nedalo a pár dní po objevu kondomů jsem mu napsala a zeptala se ho, kdo je ta holka. Odpověděl, že ji vlastně ani nezná, že ji potkal na letišti, oslovila ho a zajímalo ji, kam letí, on řekl kam a ona, že by to chtěla vidět, tak ji přidal do přátel, aby prý mohla sledovat jeho cestu. Vysvětlení jsem přijala a nechala to být. Sice mi přišlo divné, proč si přidával do přátel naprosto neznámou holku (je hezká, takže první věc mě napadla, že ho chtěla sbalit, on si toho byl vědom, tak si ji chtěl „oťuknout“)… a ještě mu přišla moje otázka, zda ho nechtěla sbalit, nemyslitelná, ale budiž. Po návratu bylo všechno ok, hezké, těšili jsme se na sebe… Pár dní na to jsem ho zeptala na ty kondomy. Řekl, že je má v tom batohu už strašně dlouho, stejně tak i v některých jiných batozích. Ale v minulosti po mě chtěl, abych mu něco z batohu podala a nepamatuju si, že bych tam ty kondomy viděla a myslím, že zrovna toho bych si všimla. Další den na to jsme se spolu jen tak váleli v posteli, ukazoval mi něco v telefonu a najednou mu přišla zpráva od té holky z letiště. Zeptala jsem se ho, o čem si s ní píše, ukázal mi pár posledních zpráv, ale tak rychle, že jsem ani nestihla nic zaznamenat. Zeptala jsem se ho, jestli ví, že někoho má a prý se ho sama ptala, jestli někoho má, on že jí jen přitakal, že jo. navíc mu nejspíš kecala o věku (přidala si pár let). Vidět se s ní prý nechce, ale já si nemůžu pomoct, prostě mi příjde, že ta holka se ho snaží sbalit i přesto, že ví, že někoho má. Navíc mi příjde, že mi lže, že si toho není vědom.

Nevím, jestli je to jen můj problém nebo jestli se mám něčeho obávat?

Mám teď celkově trochu těžší období, zjstili mi endometriozu na vaječnících + nějaké neprůchodnosti na vejcovodech a zánět, takže hrozící neplodnost, a to jsme zrovna před pár měsíci otevřeli téma, že po rekonstrukci (cca za půl roku, jak budeme mít kde rozumněji bydlet - teď máme pidi byteček sotva pro dva) se začneme pokoušet o dítě. Hned první dny návratu jsem i tohle téma s ním znovu otevřela, a že se na to vrhneme, jakmile dořeším ten zánět a dr. svolí. Moc mě tím potěšil, bála jsem se, že to nebude chtít moc řešit nebo se to bude snažit oddalovat. A do toho tahle situace, ze které nejsem vůbec klidná a nevím, jak si s tím počít. :( Na jednu stranu se mnou začne plánovat rodinu (a ne jakože někdy v budoucnu, ale teď) a zároveň si dává do přátel mladou hezkou holku a píše si s ní. Žárlím opodstatněně nebo o nic nejde? Jak to vidíte jako nezúčastněné osoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.7.17 18:13

Moc to řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
26.7.17 18:16

Podle me noc resis. Nech to plynout. Stihacka nezabrani nevere. Naopak. Ale pokud budes pro nej v pohode, nebudes ho dusit otazkami kdo, kdy, co, kde…, tak proc by mel myslet na neveru?
Podle me drazdis hada bosou nohou a mohlo by se ti to nevyplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12918
26.7.17 18:18

Nijak.
Vůbec bych to neřešila.
Když bude chtít, tak tě podvede a že to budeš nebo nebudeš řešit to vůbec neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
26.7.17 18:18

Klid prosím tě. Podle mě stresuješ zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.7.17 18:19

@hauva utni to svoje podezírání včas…věrnost se dokázat nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.17 18:20

Takže myslíte, že o nic nejde? Kdybych oslovila cizího a hezkého chlapa a ptala se ho, jestli někoho má a hned s ním udržovala kontakt, tak by to bylo právě se záměrem ho sbalit. Nedovedu si vysvětlit jiný důvod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 18:23

No ja teda nevím dámy, ale upřímně vás by nechalo chladné, kdyby vaše drahá polovicka měla nějakou mladoulinkou novou kamosku. Ja vím, radi se to, když nejste v zakladatelcine kůži, ale ja ji chápu. Musí ji to trápit a napadat ji jen to nejhorší. A víte proč? Protože o její existenci vi. Kdyby nevěděla, byla by v poho. Takže za me, ano ja te chápu a dokážu si představit, ze se trapis…

Příspěvek upraven 26.07.17 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.7.17 18:24

@hauva chci se te zeptat. Opravdu to nevidis nebo to jen nechces videt? Najit kondomy priteli s kterym je nepouzivas je ok? Ses tak slepa jo? A ta holka na fb ty nemas jeho heslo? Ma te omotanou jak… prober se. Ty kondomy mel naplanovane pripravene kvuli nahodnemu sexu a ta holka je nejaka nova znamost s kterou ji pouzil. A proc sel na dovcu sam? :D ses ubozacka.. ale hrozna naivka az je mi z tebe spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
26.7.17 18:25

A on nema na fb uvedeno, ze jste ve vztahu? Ma tebe mezi prateli? Tak pokud ano, neni nic jednodussiho prece dat najevo, jak jste spolu spokojeni, i kdyby Tve podezirani bylo namiste. Jak se znam, taky by mi to vrtalo hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.7.17 18:25
@Prazandaz píše:
@hauva chci se te zeptat. Opravdu to nevidis nebo to jen nechces videt? Najit kondomy priteli s kterym je nepouzivas je ok? Ses tak slepa jo? A ta holka na fb ty nemas jeho heslo? Ma te omotanou jak… prober se. Ty kondomy mel naplanovane pripravene kvuli nahodnemu sexu a ta holka je nejaka nova znamost s kterou ji pouzil. A proc sel na dovcu sam? :D ses ubozacka.. ale hrozna naivka az je mi z tebe spatne

Si delas p.rdel ne, co ji urazis ty hitparado :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
26.7.17 18:27

@hauva A on se ji ptal, ze nekoho ma? To se ho ptala ona, ne? A on ji hodnoti jako hezkou nebo se libi tobe?
Sorry jako, ale tvoje domnenky a fantazie jsou docela nebezpecny. Ty vlastne obvinujes sveho pritele z neceho, co si jen namlouvas a jsi na nej nastvana, ze se tobe lidi holka, kterou si pridal na fb?
Zkus se radeji zamyslet, nez zacnes vysilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.7.17 18:27

Pritel si pise s jinou dokonce pred tebou v tasce ma kondomy ale ty porad veris svym brejlickam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
26.7.17 18:28
@hauva píše:
Takže myslíte, že o nic nejde? Kdybych oslovila cizího a hezkého chlapa a ptala se ho, jestli někoho má a hned s ním udržovala kontakt, tak by to bylo právě se záměrem ho sbalit. Nedovedu si vysvětlit jiný důvod… :nevim:

To mas pravdu. Pokud ma ciste svedomi, ukaze ti zpravy od ni tak, abys je mohla precist. Jestli ne, tak uz to je podezrele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
26.7.17 18:29

@Prazandaz ty jsi taky dobre mimo :mrgreen: radeji si sedni na ruce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie