Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@SIMONA1234 píše:
z té se snad nečůrá…
já neřekla že čůrá
Logicky ![]()
Ještě jsi neodpovedela jestli cura. Pokud ano, s lékařem fakt nic řešit nemusíš
ženské genitalie jsou mnohdy tak zahadne, že má problém tu curaci dirku najít zkušená zdravotní sestra u dospělé ženy ![]()
@Anonymní píše:
tak to bude asi stejný to jsem potřebovala slyšetděkuji
a ani normálně čůrá ani nevidím že by jí neco bolelo tak je snad vše ok moc děkuji všem za rady asi to moc řeším měli jsme práve už jednou srostlí pysky tak jsem se bála že je zas něco špatně
každá mamina se bojí
hlavní je že tě to uklidnilo
@Koktal píše:
já neřekla že čůráLogicky
Sorry…vyznělo to tak…nelogicky..no…
@lalalalala máš pravdu že u dospelého je malinká tak u dítěte nebude vidět to mě nenapadlo
Určitě to běž s doktorem v pondělí řešit, myslím, že mu rozjasníš začátek týdne
čurací dírka je hotová už při narození a když dcera normálně čurá, tak ji má naprosto v pořádku ![]()
@krtek7489 píše:
Ještě jsi neodpovedela jestli cura. Pokud ano, s lékařem fakt nic řešit nemusíšženské genitalie jsou mnohdy tak zahadne, že má problém tu curaci dirku najít zkušená zdravotní sestra u dospělé ženy
jo čurá tak to bude asi ok
No srostlé to mít může, přesně tu čurací dírku, jmenuje se to synechie, jestli máš pochybnosti, tak zajdi k dětské dr., pokud to nepůjde rozlepit, tak se to řeší chirurgicky
naše malá to taky měla, ale nám se to rozlepit podařilo, taky jí to nebolelo a čurala normálně a hlavně, dírka musí být vidět ![]()
Příspěvek upraven 01.08.14 v 20:38
@petulka33 píše:
No sprosté to mít může, přesně tu čurací dírku, jmenuje se to synechie, jestli máš pochybnosti, tak zajdi k dětské dr., pokud to nepůjde rozlepit, tak se to řeší chirurgickynaše malá to taky měla, ale nám se to rozlepit podařil
Některé překlepy jsou boží…v kontextu sedí dokonale
![]()
Holky, tak dcerka má synechii, i když byla dvakrát na rozrušení pod narkozou a stejně ji jde vidět jen malinká dírka na čůrání, jinak má vše srostlé k sobě. Doktor povídal, že se s tím ještě nesetkal. Mělo by se to rozrušit, až se jí začnou vytvářet ženské hormony a kdyby ne, čeká nás nějaká plastika.
tak to bude asi stejný to jsem potřebovala slyšet
děkuji
a ani normálně čůrá ani nevidím že by jí neco bolelo tak je snad vše ok moc děkuji všem za rady asi to moc řeším měli jsme práve už jednou srostlí pysky tak jsem se bála že je zas něco špatně