Zarostlá dirka na čůrání 2leté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.14 20:32
@Banshee píše:
Mam rocni holku a usti mocove trubice ji neni vubec videt. Normalne cura, takze to povazuju za normalni.

tak to bude asi stejný to jsem potřebovala slyšet :hug: děkuji
a ani normálně čůrá ani nevidím že by jí neco bolelo tak je snad vše ok moc děkuji všem za rady asi to moc řeším měli jsme práve už jednou srostlí pysky tak jsem se bála že je zas něco špatně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1056
1.8.14 20:32

Viděli všici? musim smazat nechci dostat tytyty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
1.8.14 20:33
@SIMONA1234 píše:
z té se snad nečůrá…

já neřekla že čůrá :roll: Logicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.8.14 20:34

Ještě jsi neodpovedela jestli cura. Pokud ano, s lékařem fakt nic řešit nemusíš ;) ženské genitalie jsou mnohdy tak zahadne, že má problém tu curaci dirku najít zkušená zdravotní sestra u dospělé ženy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
@Anonymní píše:
tak to bude asi stejný to jsem potřebovala slyšet :hug: děkuji
a ani normálně čůrá ani nevidím že by jí neco bolelo tak je snad vše ok moc děkuji všem za rady asi to moc řeším měli jsme práve už jednou srostlí pysky tak jsem se bála že je zas něco špatně :kytka:

každá mamina se bojí :hug: hlavní je že tě to uklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Koktal píše:
já neřekla že čůrá :roll: Logicky :zed:

Sorry…vyznělo to tak…nelogicky..no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@lalalalala máš pravdu že u dospelého je malinká tak u dítěte nebude vidět to mě nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
1201
1.8.14 20:35
@SIMONA1234 píše:
@lalalalala 8o jdu pro zrcátko… 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.8.14 20:35

Určitě to běž s doktorem v pondělí řešit, myslím, že mu rozjasníš začátek týdne :lol: čurací dírka je hotová už při narození a když dcera normálně čurá, tak ji má naprosto v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 20:36
@krtek7489 píše:
Ještě jsi neodpovedela jestli cura. Pokud ano, s lékařem fakt nic řešit nemusíš ;) ženské genitalie jsou mnohdy tak zahadne, že má problém tu curaci dirku najít zkušená zdravotní sestra u dospělé ženy :)

jo čurá tak to bude asi ok

• Citovat
  • Upravit
6770
1.8.14 20:36

No srostlé to mít může, přesně tu čurací dírku, jmenuje se to synechie, jestli máš pochybnosti, tak zajdi k dětské dr., pokud to nepůjde rozlepit, tak se to řeší chirurgicky :nevim: naše malá to taky měla, ale nám se to rozlepit podařilo, taky jí to nebolelo a čurala normálně a hlavně, dírka musí být vidět :andel:

Příspěvek upraven 01.08.14 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.8.14 20:37

Tak to máme jeden případ uzavřený, co dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.8.14 20:38
@petulka33 píše:
No sprosté to mít může, přesně tu čurací dírku, jmenuje se to synechie, jestli máš pochybnosti, tak zajdi k dětské dr., pokud to nepůjde rozlepit, tak se to řeší chirurgicky :nevim: naše malá to taky měla, ale nám se to rozlepit podařil :palec:

Některé překlepy jsou boží…v kontextu sedí dokonale :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.8.14 20:38

Holky, tak dcerka má synechii, i když byla dvakrát na rozrušení pod narkozou a stejně ji jde vidět jen malinká dírka na čůrání, jinak má vše srostlé k sobě. Doktor povídal, že se s tím ještě nesetkal. Mělo by se to rozrušit, až se jí začnou vytvářet ženské hormony a kdyby ne, čeká nás nějaká plastika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí