Zarostlá dirka na čůrání 2leté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
1.8.14 22:26

@NikiNaty Máš dobré a inteligentní kamarádky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.8.14 00:28
@NikiNaty píše:
Mimo tema ale prece to je blizke… jiz 2× jsem se se dvema kamaradkami bavila neco okolo ms az jsme dosly k tamponum a nezavisle na sobe par let od sebe mi obe rekly ze jsem padla na hlavu a ze si tampony davat nebudou aby to pred kazdym curanim vytahovaly..poprve jsem koukala jak puk a po druhe se rozesmala…prvni holce bylo 20,druhe cerstvych 30.. Nikdy jsem se zrcatkem dole nesledovala ale proboha nechapu jak si nekdo muze myslet ze zena cura pochvou…proste nechapu..a verim ze takovych je spousta!!!

To určitě je. Já sama jsem to do 15ti nevěděla, že čůrám jinudy než kam si dávám tampón. Myslela jsem si, že moč přes tampón prostě proteče :) Kamarádka na mě taky koukala jak puk a pak vše vysvětlila i s nákresem :D Tak jsem schválně pátrala až jsem skutečně vypátrala ještě jednu mini dirku :oops: Ségra to taky nevěděla, když jsem jí to říkala. A to je starší než já. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
2.8.14 01:04

Ja nevim proste to citim ze to tece zepredu a ne z prostred… Nevim nikdy jsem to nijak nezkoumala, mamka se mnou o tom nemluvila uz vubec, ve skole jsem se trapne hihnala videu spolecne s davem ale.. Proste to nejak uz od zakladky vim..nerikam ze to ma vedet kazdy od detstvi, ale od puberty ci alespon od prvniho ditete prosim ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
2.8.14 02:29

Nemyslíš vchod do pochvy? Malé to zarůstalo od 5 měsíců pomalu do roka a půl. Byli jsme ma gynekologii kde ji to odstranila a pak jsem ji to jednou zacas odstranila ja. Ted uz je klid.

• Citovat
  • Upravit
43039
2.8.14 06:39
@krtek7489 píše:
No anomálie. Zas taková anomálie to není. ;) měla jsem možnost cevkovat tak 1000 žen, což je poměrně početný vzorek a uretera ústící v podstatě v pochve, zas taková anomálie není ;)

ja zase cevkovala chlapa s hypospadii, na zaludu mel normalni dirku, ale byla slepa :-)

hele zajimavy postreh, mnuj i tvuj komentar ozrejmujici, ze LZE MOCIT POCHVOU zustaly nepovsimnuty a nadale se vsichni smejou tem, co neznaji anatomii.
to uz jsem si vsimla vickrat, ze tech nejvecnejsich a nejprinosnejsich prispevku si nikdo nevsimne a vsichni radeji vedou spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.8.14 07:01

Holky, já jsem to své dceři (zda jí je nebo není vidět ústí močové trubice), nikdy nezkoumala. A to jí je 7 let. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
2.8.14 07:09

No ja bych se zas tak nesmala, moje mama si o curani a menstruaci myslela to same. Pricitam to tehdejsi dobe. Ve skole nic a vlastni mama ji zfackovala, kdyz ji vlezla do loznice a videla jeji prsa. A jak se tu pise, je docela. mozne, ze totak fakt ma. I kdyz zase byla na nekolika operacich s cevkovanim, tak by ji to nejspis rekli? Jinak ja teda citim velmi dobre kudy curam. Maly taky neni videt, ale cura. normalne. „Velkou“ mela jako malinka lehoumce slepenou, blanka jen par milimetru, jen jsem po koupani roztahovala, stacilo to a samo se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.8.14 10:42
@Pudloslava píše:
ja zase cevkovala chlapa s hypospadii, na zaludu mel normalni dirku, ale byla slepa :-)hele zajimavy postreh, mnuj i tvuj komentar ozrejmujici, ze LZE MOCIT POCHVOU zustaly nepovsimnuty a nadale se vsichni smejou tem, co neznaji anatomii.
to uz jsem si vsimla vickrat, ze tech nejvecnejsich a nejprinosnejsich prispevku si nikdo nevsimne a vsichni radeji vedou spekulace.

No jo no, ne nadarmo tu někdo nedávno přejmenoval emimi na epipi :mrgreen: To mě pobavilo. Věcne diskuze se tu daji vést opravdu málokdy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
3.8.14 20:13

@Pudloslava fakt to slyším poprvé. A přijde se na to, že má holčička nějaký problém, nebo o tom neví třeba do doby než jde na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.8.14 20:41
@Pudloslava píše:
ja zase cevkovala chlapa s hypospadii, na zaludu mel normalni dirku, ale byla slepa :-)hele zajimavy postreh, mnuj i tvuj komentar ozrejmujici, ze LZE MOCIT POCHVOU zustaly nepovsimnuty a nadale se vsichni smejou tem, co neznaji anatomii.

No nevim co delate za profesi, ale pokud mocova trubice usti do pochvy, tak to rozhodne anomalie je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
9.8.14 23:06
@Koktal píše:
@Pudloslava fakt to slyším poprvé. A přijde se na to, že má holčička nějaký problém, nebo o tom neví třeba do doby než jde na gynekologii?

ja hadam, ze az kdyz ji nekdo bude chtit zavadet cevku.
anomalie to jiste je ale v zasade nevadi, moc je sterilni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí