Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@SIMONA1234 omlouvám se, ale když se píše z mobilu, někdy je to veselé ![]()
@petulka33 píše:
@SIMONA1234 omlouvám se, ale když se píše z mobilu, někdy je to veselé
V pohodě, pobavilo to… ![]()
@nataluska píše:
Holky, tak dcerka má synechii, i když byla dvakrát na rozrušení pod narkozou a stejně ji jde vidět jen malinká dírka na čůrání, jinak má vše srostlé k sobě. Doktor povídal, že se s tím ještě nesetkal. Mělo by se to rozrušit, až se jí začnou vytvářet ženské hormony a kdyby ne, čeká nás nějaká plastika.
Ona ta zenska uretra neni moc videt, normalne je jakoby slepena a v tech vsech zahybech se ztrati.
ale abys nebyla uplne za blbku, je mozne mit ji zarostlou - existuje anomalie, kdy mocova trubice usti do pochvy a pak se vlastne cura pochvou a na genitalu zadna mala dirka neni. Neni to nijak zavazny problem.
nejlip to zjistis, kdyz budes koukat, jak cura - odkud to tece.
Mimo tema ale prece to je blizke… jiz 2× jsem se se dvema kamaradkami bavila neco okolo ms az jsme dosly k tamponum a nezavisle na sobe par let od sebe mi obe rekly ze jsem padla na hlavu a ze si tampony davat nebudou aby to pred kazdym curanim vytahovaly..poprve jsem koukala jak puk a po druhe se rozesmala…prvni holce bylo 20,druhe cerstvych 30.. Nikdy jsem se zrcatkem dole nesledovala ale proboha nechapu jak si nekdo muze myslet ze zena cura pochvou…proste nechapu..a verim ze takovych je spousta!!!
Na tomhle tématu není nic vtipného, ale ty komenty u některých jsem byla mrtva
![]()
@NikiNaty. Ano ano… Můj muž na mě asi před měsícem koukal jak na blázna, že mam 3 dírky… A já na něj, že to neví… Však on ma jednu na 2 věci, tak to bral stejně u mě.
@Pudloslava píše:
Ona ta zenska uretra neni moc videt, normalne je jakoby slepena a v tech vsech zahybech se ztrati.ale abys nebyla uplne za blbku, je mozne mit ji zarostlou - existuje anomalie, kdy mocova trubice usti do pochvy a pak se vlastne cura pochvou a na genitalu zadna mala dirka neni. Neni to nijak zavazny problem.
nejlip to zjistis, kdyz budes koukat, jak cura - odkud to tece.
No anomálie. Zas taková anomálie to není.
měla jsem možnost cevkovat tak 1000 žen, což je poměrně početný vzorek a uretera ústící v podstatě v pochve, zas taková anomálie není ![]()
U u chlapu jeste no dobre..tak nedavali ve skole pozor..ale zenske to snad citi odkud to tece nee? Ta 30leta kamaradka se na me nastvala uplne a nemluvila skoro se mnou, ze neni deb*l a je ji 30… noook dokud jsem na googlu nenasla obrazky celeho spodku s popiskama!! ![]()
@NikiNaty píše:
U u chlapu jeste no dobre..tak nedavali ve skole pozor..ale zenske to snad citi odkud to tece nee? Ta 30leta kamaradka se na me nastvala uplne a nemluvila skoro se mnou, ze neni deb*l a je ji 30… noook dokud jsem na googlu nenasla obrazky celeho spodku s popiskama!!
A ty cítíš odkud to teče? Já teda ne, kdyby jsme ve škole nerozebirali základní anatomii, nebo jsem nedávala pozor, tak to taky nevím
![]()
Jo, tak ani ženská nemusí mit o svém spodku přehled - mě třeba dorazila švagrová, když sme se v době mého těhotenství nějak bavily a ona na mě koukala jak zjara, že dítě se rodí krz čípek…a to má dvě děti /18 a 9 let/ ![]()
@NikiNaty tak mně spadla brada, když se paní v práci ptala, jestli nemám vložku, nabídla jsem tampon, to že nepoužívá, bojí se, že by se v ní ztratil. Ptám se, jak ztratil? No zalezl do břicha
Přes třicet, dvě děti ![]()
@Anonymní píše:
tak to bude asi stejný to jsem potřebovala slyšetděkuji
a ani normálně čůrá ani nevidím že by jí neco bolelo tak je snad vše ok moc děkuji všem za rady asi to moc řeším měli jsme práve už jednou srostlí pysky tak jsem se bála že je zas něco špatně
V roce jsme zjistila, že malé není vidět ustí močové trubice vůbec. Normální to nebylo. Měla synechii stydkých pysku. Trhaly jí je od sebe na gyndě(opravdu trhaly- Mudr. vzala gázu a zaživa rvala od sebe. Nejhorší zážitek mého života).Ony ty holky sic čůrají, vůbec to nebolí, ale údajně to jednoho dne může zarůst uplně a pak je velký problém teda…Určitě to ukaž MUDr.