Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Dr.Amphibian píše:
Nehrotis to. Chova se nezodpovedne. Stale je nouzovy stav.
Presne tak.
A co teprve dnes ta plna parkoviste pred hobby markety. Jojo, lidi maji abstak ![]()
Asi bys s tím kočárem měla jít ven ty.
Třeba by jsi přišla na jiné myšlenky a nebudeš takto zbytečně hysterická ![]()
A hlavně, že o babičky strach nemáš ![]()
Chudák chlap, když má toto doma ![]()
@cecetka píše:
A co teprve dnes ta plna parkoviste pred hobby markety. Jojo, lidi maji abstak
Nemyslím si, že jde o absťák… Lidi na baráku mají celkem dost práce, zahradu… A na to je třeba něco koupit… Na tu zahradu je pomalu nejvyšší čas ![]()
A dobře, že něco dělají. Aspoň pak nemají čas řešit naprosté hovadiny, jako tady zakladatelka ![]()
@Anonymní píše:
O babičky se bojím, ale jelikož nechodím nikam, tak jsem v klidu, ale mám teď strach kvůli němu…že vymeta. Fakt nevím do kdy, taky mě to štve
O babičky by jste se měla bát, protože těm hrozí vážné problémy, u mladých jen velmi výjimečně. Můžete to k babičkám zavléct, když inkubační doba než se projeví příznaky je i týden.
@Anonymní píše:
Tak nejde o mimco, to bylo bokem, ale mohl teoreticky chytit něco on…i při mluvení se může nakazit, ne? A chytit to můžou i děti… @martina.se
@vokishka teď je doma, jinak chodí do práce i obchodu, ale tam mají všichni roušky
kdyby rouška tak chránila, tak není tolik nakažených
@Šmoulice to radsi ani nebudu komentovat
. Ty asi male děti nemáš, viď? A ja nikam nechodím, takže nevim, jak bych babičky nakazila, navíc babickam je okolo 50.
@Anonymní píše:
@Šmoulice to radsi ani nebudu komentovat. Ty asi male děti nemáš, viď? A ja nikam nechodím, takže nevim, jak bych babičky nakazila, navíc babickam je okolo 50.
Ano, mám malé dítě. A? Mám se kvůli tomu chovat jak hysterka? ![]()
A jak jsem psala… měla bys začít chodit. ![]()
Nevim no, nebrala bych to tak tragicky, k nám dneska taky do práce přišel chlap i s malým dítětem a to jsme tam byli 4 i když s rozestupem… osobně si myslím, že u většiny lidí způsobí víc problémů přehnané dezinfikování všeho než koronavir. ![]()
Klídek!!
Nejspíš jsi jedna z těch, kdo podléhá davové panice. Není se čemu divit. Strach z nejistoty je mocný. Nečti brakovou literaturu. Seznam se s názory odborníků. Ti se naštěstí shodují. Různé sezónní virózy tu byly, jsou a budou. Tato je pro děti neškodná. S nudlí u nosu a jinými koronaviry chodí děti běžně a nikdo se nad tím jindy nepozastavuje.
Zcela jiná situace ale je návštěva s nemytýma rukama. Takového člověka bych vykázal do koupelny bez ohledu na karanténu. Jsou tu mnohem nebezbečnější nemoci, které se nemytýma rukama šíří.
Já už se těším, jak všichni ti, kteří jsou hystericky zalezlí, budou mít tak rozhozenou obranyschopnost, že z prvního ranního chládku po svaté Anně budou mít rýmu jak vrata.
@merkola píše:
No já bych nenavštěvoval hlavně ty babičky, tam je riziko, že se jim něco stane největší
Všichni mají starost o babičky a dedecky, ale já mám dojem, že oni o sebe žádnou starost nemají.. Obchody plné důchodců v jakoukoli dobu, autobusy to samé, venku se belhají babky s holema, klabosí spolu, roušku na půl pusy.. Já bych řekla, že v současné situaci jsou stáří lidé méně zodpovědní než ty mladý.
@fera21 píše:
Já už se těším, jak všichni ti, kteří jsou hystericky zalezlí, budou mít tak rozhozenou obranyschopnost, že z prvního ranního chládku po svaté Anně budou mít rýmu jak vrata.
A to jsi vydedukovala kde? Nikdo tu nepsal, ze ven nechodi…ale vidat se s kamaradama…no nevim.
Podle meho to nehrotis, my se tedy nestykame temer s nikym, lidi bez rousky obchazim obloukem. Nestykame se ani v ramci rodiny.