Strach z návštěv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
9.4.20 16:59
@Dr.Amphibian píše:
Nehrotis to. Chova se nezodpovedne. Stale je nouzovy stav.

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
9.4.20 17:06

A co teprve dnes ta plna parkoviste pred hobby markety. Jojo, lidi maji abstak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
9.4.20 17:15

Asi bys s tím kočárem měla jít ven ty.
Třeba by jsi přišla na jiné myšlenky a nebudeš takto zbytečně hysterická ;)
A hlavně, že o babičky strach nemáš :mrgreen:
Chudák chlap, když má toto doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
9.4.20 17:18
@cecetka píše:
A co teprve dnes ta plna parkoviste pred hobby markety. Jojo, lidi maji abstak :think:

Nemyslím si, že jde o absťák… Lidi na baráku mají celkem dost práce, zahradu… A na to je třeba něco koupit… Na tu zahradu je pomalu nejvyšší čas :)
A dobře, že něco dělají. Aspoň pak nemají čas řešit naprosté hovadiny, jako tady zakladatelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.4.20 17:21
@Anonymní píše:
O babičky se bojím, ale jelikož nechodím nikam, tak jsem v klidu, ale mám teď strach kvůli němu…že vymeta. Fakt nevím do kdy, taky mě to štve

O babičky by jste se měla bát, protože těm hrozí vážné problémy, u mladých jen velmi výjimečně. Můžete to k babičkám zavléct, když inkubační doba než se projeví příznaky je i týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65302
9.4.20 17:35
@Anonymní píše:
Tak nejde o mimco, to bylo bokem, ale mohl teoreticky chytit něco on…i při mluvení se může nakazit, ne? A chytit to můžou i děti… @martina.se
@vokishka teď je doma, jinak chodí do práce i obchodu, ale tam mají všichni roušky

kdyby rouška tak chránila, tak není tolik nakažených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 17:44

@Šmoulice to radsi ani nebudu komentovat :)). Ty asi male děti nemáš, viď? A ja nikam nechodím, takže nevim, jak bych babičky nakazila, navíc babickam je okolo 50.

• Citovat
  • Upravit
15560
9.4.20 17:51
@Anonymní píše:
@Šmoulice to radsi ani nebudu komentovat :)). Ty asi male děti nemáš, viď? A ja nikam nechodím, takže nevim, jak bych babičky nakazila, navíc babickam je okolo 50.

Ano, mám malé dítě. A? Mám se kvůli tomu chovat jak hysterka? :think:
A jak jsem psala… měla bys začít chodit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
9.4.20 17:56

Nevim no, nebrala bych to tak tragicky, k nám dneska taky do práce přišel chlap i s malým dítětem a to jsme tam byli 4 i když s rozestupem… osobně si myslím, že u většiny lidí způsobí víc problémů přehnané dezinfikování všeho než koronavir. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
9.4.20 18:07

Klídek!!
Nejspíš jsi jedna z těch, kdo podléhá davové panice. Není se čemu divit. Strach z nejistoty je mocný. Nečti brakovou literaturu. Seznam se s názory odborníků. Ti se naštěstí shodují. Různé sezónní virózy tu byly, jsou a budou. Tato je pro děti neškodná. S nudlí u nosu a jinými koronaviry chodí děti běžně a nikdo se nad tím jindy nepozastavuje.
Zcela jiná situace ale je návštěva s nemytýma rukama. Takového člověka bych vykázal do koupelny bez ohledu na karanténu. Jsou tu mnohem nebezbečnější nemoci, které se nemytýma rukama šíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
9.4.20 18:13

Já už se těším, jak všichni ti, kteří jsou hystericky zalezlí, budou mít tak rozhozenou obranyschopnost, že z prvního ranního chládku po svaté Anně budou mít rýmu jak vrata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15320
9.4.20 18:56
@merkola píše:
No já bych nenavštěvoval hlavně ty babičky, tam je riziko, že se jim něco stane největší

Všichni mají starost o babičky a dedecky, ale já mám dojem, že oni o sebe žádnou starost nemají.. Obchody plné důchodců v jakoukoli dobu, autobusy to samé, venku se belhají babky s holema, klabosí spolu, roušku na půl pusy.. Já bych řekla, že v současné situaci jsou stáří lidé méně zodpovědní než ty mladý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 20:26

@fera21 @Šmoulice ježiš tak venku jsme pořád 🙈. Myslela jsem tím, že nikam nechodím, jakože nechodím mezi lidi…Mame tu naštěstí přírodu, takze s dětma fakt zavření nejsme.

• Citovat
  • Upravit
7712
9.4.20 20:43
@fera21 píše:
Já už se těším, jak všichni ti, kteří jsou hystericky zalezlí, budou mít tak rozhozenou obranyschopnost, že z prvního ranního chládku po svaté Anně budou mít rýmu jak vrata.

A to jsi vydedukovala kde? Nikdo tu nepsal, ze ven nechodi…ale vidat se s kamaradama…no nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
9.4.20 20:47

Podle meho to nehrotis, my se tedy nestykame temer s nikym, lidi bez rousky obchazim obloukem. Nestykame se ani v ramci rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí