Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Protože jste mi tenkrát taky tvrdili že je to lsycjicke a nebylo byl tam problém tak proto
Jenze nic takovyho, co by zpusobovalo vsechny tvoje problemy, ti nenasli. Mohli by ti pomoct doktori ohledne psychiatrickych diagnoz, ale odbornikovi pres tuhle oblast se vyhybas jak cert krizi. Pritom uz jsi mohla byt davno zdrava. Tvoje volba.
Prostě se bojím že se mi tam něco udělalo no… hrozne se bojim
A dali ti nějaké prášky na žaludek?
Ja chodím na gastro pravidelně, mám oba refluxy, spodní i horní…
To, co popisuješ, mi zni spíš jako psychického rázu. Pokud ti v kvetnu na gastru nenašli nic (myšleno vředy, chronickou gastritidu atd), pak je velmi malá pravděpodobnost, že by tam teď najednou byly vředy…myslím, že si to vyvoláváš hlavně psychicky, já když jsem delší dobu ve stresu, tak pak se to ozve opravdu ve velkém a žaludek taky bolí šíleně…
Takže se zkus hodit do klidu a v lékárně kup Helicid.
@Medulienka64 jsi moc hodná děkuji… mám doma pantoprazol… NN nenašli vůbec nic…ani reflux
@Alinois píše:
Tak si udělej ten test ze stolice jak jsem ti radila ve tvé jiné diskuzi. Když myslíš že tam pořád je ten test ti může pomoct a nemusíš hned na gastro.
Ja ji to taky radila v te minule diskuzi a bez odpovedi. Nema cenu na ni placat radama ![]()
Tak si udělej ten test ze stolice jak jsem ti radila ve tvé jiné diskuzi. Když myslíš že tam pořád je ten test ti může pomoct a nemusíš hned na gastro.