Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
No a? Myslíš že mě to baví že mi furt špatně?
Jaká vyšetření ti dělali?
@Anonymní píše:
@Sunlight515 gastroskopii… rtg jícnu.. sono… odběry krve…
Tak asi bych se na gastro vrátila. Jestliže máš bolesti, je ti špatně, tak něco prostě je špatně a měli by zjistit, proč.
Já tam neměla žádný nalez prostě… nic jen helicobakter mívám klid ale nevím. jestli to dělá ta uzkostna porucha se kterou se teď peru…
@Anonymní píše:
Já tam neměla žádný nalez prostě… nic jen helicobakter mívám klid ale nevím. jestli to dělá ta uzkostna porucha se kterou se teď peru…
A uz jsi byla někde s tou úzkostí?
@Anonymní píše:
Psychika dělá hodně a často bývá spouštěčem různých nemocí. Stejně tak to ale klidně může být znovu helicobakter. Pokud ano, budeš potřebovat antibiotika, takže klidně si na to gastro zajdi, zjistí, jestli je problém tam. Ať taky z těch blížících svátků něco máš a nekroutíš se v bolestech ![]()
Je to tupá bolest mezi zebry jakoby konec jícnu? Normálně jim je to stala tupá bolest…pale i zahy už taky nemám. co sem leckla tu helicobakter kyselo už taky takže si myslím že to zálecilo
Nemoc se může vrátit, ne že ne. Nevím, znovu - zašla bych na gastro, pro jistotu a klid, že nic nezanedbám. Pokud tam to bude v pořádku, budeš vědět, že příčinu máš hledat jinde.
Mě to nejvíc trápí v práci… samota mi to dělá taky… jakmile jsem. u mamky nebo s přítelem tak je mi lip
ALE ONO TO BYLO CELOU DOBU V PORADKU… BEZ NALEZU ZADNY ZANET Jičín čistý prostě všechno
V červnu v nemocnici mi říkaly že když bude krev v pořádku že není třeba chodit zpět na gastro veškerá vyšetření v pořádku tak co to sakra je
Dneska mě bolí fest pod mezi zebry až se zvedá žaludek nepálí zaha jim ale tlačí jde to až do zad… mám jít zase na gastro když v květnu bylo v pořádku? Co když helicobactrr nevymizen a dělá ty vredy… dít tohle nemůže být psychicke