zase ta tchyně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
23.6.13 21:00

Taky mě to drásá nervy…nic s tím ale nenadělám, že je tak falešná. Já na ni kašlu, já s ní žádný vztah udržovat nepotřebuju, jen mi jde o malou, aby vůbec věděla, že má i druhou babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snoopy114
24.6.13 11:30

Tak to jsi dobrá, já na nějakou druhou babičku kašlu, kluci mají za babičku mojí mamku a jiná nás jaksi nezajímá. Ona se do týhle situace zavezla sama, tak já to urovnávat nebudu. Minule u nás byl tchán, něco donesl a ten mladší mi říká: mami, kdo to je? To mluví za vše!!! :x

• Citovat
  • Upravit
5924
24.6.13 12:48

Já taky nic urovnávat nehodlám-mám v plánu se odstěhovat. S tou druhou babičkou jsem to myslela tak, že když se stane a potkáme se na schodech a náhodou si chce malou na chvilku pochovat, tak jí dceru dám, protože nehodlám poslouchat kecy o tom, že jí bráním se „vídat“ s vnučkou. Dceři je 18. měsíců-vnímá, že pod námi žije paní, které říká bába, tak když už si na ni pár munut v týdnu udělá čas, tak ať ví, co je zač, ať si udělá pak sama obrázek až bude větší o tom jak je falešná. Jsem neskutečně moc šťastná za moji mamku. Dcera babičku zbožňuje tak, že bych mohla i někdy žárlit-v tomhle jsem spokojená. Ještě teda mám štěstí v tom, že manžel to všechno vidí jak já a stojí za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snoopy114
24.6.13 19:38

Tak to máme štěstí, můj manžel taky stojí za mnou, teď se budeme stěhovat, pokud za klukama oni nepřijedou, já k ním chodit nebudu, když přijedu, půjdu za mojí rodinou a zbytek: NAZDAR :pankac:. Kluci to taky rychle pochopí, kde to jak chodí a kdo jaký je, děti jsou hrozně vnímavé, až se někdy divím. :)

• Citovat
  • Upravit
5924
24.6.13 21:56

Tak dneska mi tchýně zase hejbla žlučí…my hledáme zatím pronájem. Díky tomu, že jsme museli kompletně opravit a vybavit celé jejich druhé patro, abychom tam mohli bydlet, tak máme samozřejmně dluhy, tak pořád přepočítáváme jaký byt si vůbec můžeme dovolit a jestli vůbec měsíčně vyjdeme. Jsme v blbé situaci, ale s ní být dál nemůžeme-vysává energii jako upír a trpíme tím jejím chováním všichni 3, tak volba odejít je nejlepší, i když to pro nás nebude finančně vůbec lehký.
To, že by nás chtěla někdy navštívit docela vylučuju, po práci jen leží u televize nebo spí a na nic jinýho nemá čas, tak pochybuju, že by si urvala čas přijet kvůli vnučce, když to nedělá ani teď, když ji má pod jednou střechou. Já budu jen ráda, když ji neuvidím nebo max.„jednou v roce na Vánoce“ a budeme mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snoopy114
26.6.13 10:17

To je asi nejlepsší řešení, já vím, že nejlepší je, vůbec se tchyní nebydlet, ale někdy se nedá nic jiného dělat. Ale zase za každou cenu taky ne :zed:.já bych s tou mojí nebydlela ani za nic, aby pak mohla dalších 20let vykládat, jak nám pomáhala :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová