Zaseklý mixér na smoothie DOMO
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zasekly mixer na smoothie DOMO
Damy, jdu si k vam opet pro radu…Mam asi tyden mixer na vyrobu smoothies, je to takovy ten, kde se nasroubuji noze na lahvicku, lahvicka na mixer a jakmile je hotovo, smoothie zustava v lahvicce a pouze se vymeni noze za vicko. Ja trouba jsem to dnes v rannim spechu spatne nasadila na mixer a ty noze ted nejdou vyndat…odsroubovala jsem pouze lahvicku, noze zustaly v mixeru a ja ted nevim, jak je vyndat. Nejde to
Mate nektera zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den, mužů se zeptat, jak jste to vyřešila? Dnes ráno se mi stalo to samé… Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spenata
Ikdyz vidim, ze je prispevek dlouho bez odpovedi, zkusim se zeptat.
Jak.jste to s mixerem resila? Stalo se mi to same a mam ho dva dny. No pako, co vam mam povidat.
Predem velke diky za pomoc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Werukawe píše:
@Spenata
Ikdyz vidim, ze je prispevek dlouho bez odpovedi, zkusim se zeptat.Jak.jste to s mixerem resila? Stalo se mi to same a mam ho dva dny. No pako, co vam mam povidat.
Predem velke diky za pomoc.
A jak se to stalo? Mám ho doma taky, tak abych věděl, na co si dát pozor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešení
Dneska se mi stalo taky. Nevím jestli jsem to moc utáhla nebo se to nějak scuklo, protože jsem mixovala zmrzlé ovoce. Nejdřív jsem tam našroubovala láhev s vlažnou čistou vodou, abych nože očistila a aby se to případně ohřálo. Pořádně jsem všechno utřela do sucha. Pak jsem kolem hrdla láhve, těch závitů dala takovou tu širokou gumičku (viz obrázek). A tak nějak to mococí té gumičky odblokovala, ono to už neklouzalo, takže se mi to povedlo vyloupnout.
Hodně zdaru! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit