Zaslání kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2292
27.9.12 16:40

Zaslání kočárku

Ahoj holky, mám prosbu nemáte někdo zkušenosti se zasíláním kočárku? Budu posílat trojkombinaci, no a nevím jak bych ho měla zabalit a jestly je lepší ho poslat PPL nebo Českou poštou? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
27.9.12 16:53

@katule9 určitě PPL, DPD nebo něco takového… no a na zabalení buď sehnat velkou krabici, popř. kartony které kolem kočárku slepíš a dovnitř bych nacpala aspoň zmuchlané letáky, ať se to nepomlátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.9.12 16:56

@Verca1989 a myslíš že to mám všechno zabalit do jednoho balíku? nebude to moc veliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.9.12 17:01

Zrovna předvčírem jsme posílali trojkombinaci X-Landeru, měli jsme to ve dvou krabicích a posílali jsme to poštou a poštovné stálo 432 Kč.. takže myslím, že přepravní společnosti typu PPL vyjdou levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.9.12 17:01

Já jsme si objednala kočárek z internetu (trojkombinaci) a byl zabaleny ve velke krabici a proti poničení byla v krabici taková ta praskací folie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.12 17:02

Postou do 30 kil a v krabici, jinak ti ho nevezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.9.12 17:02

Jinak poslala bych to PPL :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.9.12 17:04

A jak se to posílá přes PPL? nikdy jsem nic neposílala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.9.12 17:04

Dali jsme dovnitř bublinkovou folii a ještě nějaký kartony, kde bylo volný místo, aby se to nepomlátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.9.12 17:10

Já si vzala v elektru velkou krabici s víkem, normálně jsem dovnitř poskládala celou trojkombinaci i spustu doplňků, přiklopila víkem a poslala PPl. Tam záleží jak daleko. Poštou normálně v balíku dvojkombinaci a balík stál 371,– Jinak spusta kočárků má vaničky které jdou složit na placku. Pod matrací jdou vyháknout takové ty tyčky a z velké korbičky je rázem placka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.9.12 17:11

PPL http://www.ppl.cz/main2.aspx?… tady si vyplníš formulář a oni si pro to k tobě většinou druhý den přijedou. Předtím ti zavolají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.9.12 17:12

Já myslela že bych to obalila potravinovou folií..? mám ještě tedy takový dotaz dá se někde sehnat tekhle velká krabice..? mě právě přišel kočár zabalený jen v igelitu a každá část zvlášt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.9.12 17:14

@monika32 tak takhle to asi udělám, takže oni si proto z PPl přijedou? akorát neberou na dobírku že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
27.9.12 17:34

Určitě dobírku berou. Já měla naštěstí vždy štěstí s os. odběrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
27.9.12 17:51

My posílali Janéčko sporťák a korbu, obalila jsem to takovou tou pevnou folií co je na stěhování, seženeš v Bauhmaxu, Obi apod. Do krabice jsem to nedávala… Posílali jsme to Top Transem, to mi přišlo nejlepší a jde to u nich 100% udělat tak, že ty to pošleš a zaplatí (dopravu tedy) ten co přijímá, přímo dobírku jsem neřešila, paní mi poslala peníze na účet :-) Zachází s tím narozdíl od ČP slušně a n etřeba balit do krabice… Poštou jsem taky jednou takhle posílala kočár a to bylo naprd, remcali že je krabice moc velká, táhnout se s tím na poštu… ani bych se na to nevyprdla a fakt volila raději nějakou tu přepravní společnost :think: pokud tedy neposíláš z Ostravy do Aše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přes poštu to musíš mít v krabici, jinak fakt stačí ta pevná folie, potravinová je moc slabá a vyšla by tě zbytečně draho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák