Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bCh ještě pockala. V pondělí by už mohla byt srdeční akce.
@Lilian.white Otazka, jestli kdyz nebude, tak zda jeste cekat..nekdo rika, ze se srdicko objevilo treba az za 14 dni potom, co doktor potvrdil, ze tam je embryo ![]()
Taky bych určitě ještě počkala,protože lékaři se řídí datem poslední MS a někdy jim to člověk nerozmluví. Já jsem byla na kontrole týden po vynechání MS a plod odpovídal velikosti 5+2,otěhotněla jsem poslední den MS. Jak je to možné,nevím,ale vše vyšlo přesně podle toho.
tak pokud to bylo 10dní, tak by to mohlo být ok. Otázka je jak se na to bude „divat“ i tělo.
počkej do ultrazvuku a pokud Ti nebude zle apod tak bych na revizi případnou nešla a ještě chvíli počkala. Ale je potřeba to hlídat. A co krev nabíral ji v průběhu ?
@Aduš8 píše:
Taky bych určitě ještě počkala,protože lékaři se řídí datem poslední MS a někdy jim to člověk nerozmluví. Já jsem byla na kontrole týden po vynechání MS a plod odpovídal velikosti 5+2,otěhotněla jsem poslední den MS. Jak je to možné,nevím,ale vše vyšlo přesně podle toho.
Ty tvoje počty nějak nesedí, vychází to že jsi otěhotněla normálně někdy v půlce cyklu kdy je obvykle ovulace. Kde jsi vzala že poslední den MS? ![]()
@Lucluc21 Počkej a uvidíš. Měla jsem to podobně, pak tedy potvrzené srdíčko tak jsme se uklidnili a začali radovat a na další kontrole nic a pak revize. Bohužel. Nic s tím neuděláš, tak zkus aspoň zůstat v klidu.. ![]()
@Aduš8 Ja byla na kontrole tyden po vynechani a patrny byl jen malinkaty gestacni vacek..14 dni potom gest. i se zloutkovym, za dalsi tyden uz i embryonalni struktury… takze vyvoj tam proste je… no a co, ze neni tabulkovej, kazda jsme individualni.. ![]()
Pokud hcg stoupa normalne a nemas vetsi bolesti bricha, do revize bych se nehrnula.
Jinak nezvracim, jen mam obcas zaludek na vode, bolest prsou a obcas bolest v podbrisku… Ale mam to asi i z tech nervu ![]()
@sladke-mameni Ja vim, proste si s nama priroda zahrava…ale spis mam strach, aby to vubec slo po te revizi… ![]()
@lolink Vubec nemam zadny potize prave… spis tak normalne, nestupnuje se nic..