Závěrečné zkoušky v autoškole - rady, tipy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dělala jsem jízdy napodruhé- vyhodil mně za nedani blinkrů při parkování a nezastaveni před prechodem, byl tam na chodniku chodec, ale naproti jel náklaďák a já ho uviděla na poslední chvíli… Takže dávat pozor na chodce, jet pomalu- ve městě nemusíš nutně jet 50tkou, blinkry dávat všude a dívat se do zrcátek tak, aby viděl, že se díváš
jinak ti přeju ať ti to vyjde napoprvé (napodruhé už jsem to udělala úplně v klidu)
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj všem řidičům.
Za dva týdny mě čekají závěrečné zkoušky v autoškole a tak se chci s vámi poradit na co si dát pozor atd..
Momentálně mám pře sebou ještě 3-4 jízdy a mám obavy jestli to zvládnu, hlavně parkování.
Jízdy bohužel nemám možnost si dokoupit kvůli času z mé i učitelovy strany.
Za každé rady co se autoškoly a řízení týče budu moc ráda.prosím zanechání anonymu kvůli známým kteří zde také chodí.
Nezvládnes, zkusíš znova. Za mě ti poradím bud v klidu, vydechni. Pomohlo mi se bavit z komisařem o totalnich blbostech. Ptala jsem se ho kam půjde na oběd, či má rád hory, prostě abych byla v klidu.
Dávej si pozor na objíždění překážky - blikej a dej sobě i ostatním řidičům najevo, co máš v plánu.
Bacha na přednosti a hlidej si plnou a (i kdyby tam byl cyklista, jeď pomalu za ním, prostě plná je plná) přerušovanou čáru.
Koukej do zrcátek.
Když budeš vjíždět do křižovatky, do které pořádně nevidíš, tak je lepší podřadit - skrze toho skončil kamarád.
Davej si pozor jak stojis, když vyjizdis z jednosměrné.
Dodržuj rychlost. Jeď plynule, nemaji rádi pomalou jízdu.
No a možná něco najdes i na google:D.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK přesně, taky jsem se při druhém pokusu bavila s komisařem i instruktorem a vlastně jsem tím byla víc v klidu
- Citovat
- Upravit
Já v tom stresu málem zapomněla nastavit sedačku a zrcátka po řidiči přede mnou. Pak jízda celkem v klidu, jen při odbočování vlevo přes tramvajové koleje měl trochu problém, že jsem při rozjezdu na zelenou znovu nezkontrolovala tramvaj. Ale byla tam zastávka, tramvaj tehdy měla povinnost v každé zastávce zastavit, viděla jsem, že tam nestojí, tak jsem jela. Komisaři jsem to vysvětlila a vzal to v pohodě ![]()
- Citovat
- Upravit
No upřímně, pokud si po těch posledních jízdách nebudeš jistá, tak na ten termín nechoď a posuň si to. Na tom jsem vyletěla poprvé já, dneska už vím, že jsem neměla nárok za to co jsem tam předvedla a kdybych si přikoupila jízdy rovnou, určitě by to dopadlo líp. Někdo prostě potřebuje toho odjezdit víc.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli lze složit závěrečné zkoušky když mi ještě nebylo 18 let, předem děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem řidičům.
Za dva týdny mě čekají závěrečné zkoušky v autoškole a tak se chci s vámi poradit na co si dát pozor atd..
Momentálně mám pře sebou ještě 3-4 jízdy a mám obavy jestli to zvládnu, hlavně parkování.
Jízdy bohužel nemám možnost si dokoupit kvůli času z mé i učitelovy strany.
Za každé rady co se autoškoly a řízení týče budu moc ráda.
prosím zanechání anonymu kvůli známým kteří zde také chodí.