Zavinovačka Emitex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1065
15.8.13 18:06

Poslední pokus…já jsem prostě technický antitalent :oops: http://www.moje-miminko.cz/…ml.....kdyby to zase nefungovalo, tak si napiš do vyhledávače fusak emitex combi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
15.8.13 18:17

My jezdíme autem dost, fusak jsem měla, ale moc nevyužila. Měla jsem letní - slabší verzi. Ale dal by se použít i jako podzimní/jarní fusak na chvíli do kočárku. Ale ten já měla též od emitexu, tento http://www.emitex.cz/fusak-2v1/ , takže ten autosedačkovej jsem použila párkrát. Vidím, že odkazy nefungují, tady je odkaz na web emitexu přímo ;)… http://www.emitex.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.8.13 18:19

Mám listopádě, využila jsem tak 4 měsíce v autosedačce, pak už se tam s ní nevešel :lol: a na jaře když už bylo teplo na fusak v korbě. Ve finále i ve sporťáku když byli chladnější dny :palec: Já byla spokojená, měla jsem zimní a možná je až zbytečně teplá, příště bych šla do tý letní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.10.16 16:02

Ahoj,
premyslim ze koupim zimni zavinku emitex sofi - budeme mit prosincovou slecnu. Jenze mam uz i klasickej beranci fusak, tak nevim jestli zavinka do autosedacky nejsou vyhozeny penize, na tech par metru z baraku/porodnice/atd do auta kde je vytopeno. Ma to smysl? Predpokladam totiz, ze rvat softshellovou zavinku do fusaku v kocaru, dite se mi uvari.
Jinak ale nevim, jak dite na prenos do a z auta oblect. Body, dupky, ponozky, teplou mikinu, cepicku a rukavice a navrch chlupatej overalek + deka, neni to malo bez zavinovacky?
Dik za rady, v problematice miminciho zimniho vybaveni se nechytam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
2.10.16 16:31

Počkej

1. jak moc silná bude zima a
  2. jestli tě někdo do té doby nepodaruje nějakým vybavením.
  3. Koupit to můžeš vždycky a
  4. improvizovat (zabalit do deky například nebo navlíknout kombinézu) můžeš taky vždycky.

Ať zbytečně nevyhazuješ prachy. Tyhle věci jsou děsně drahý a za chvíli je nebudeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
2.10.16 17:47

Syn je narozeny v lednu. Byla teda mirna zima a obesla jsem se bez zavinovacky. Do autosedacky oblect jak si psala a na nozicky dat jeste teple „boticky“ a dekou prikryt. Budu to tak delat i u druhatka, podle me jsou to vyhozene penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.10.16 18:31

Mně to právě drahý vůbec nepřijde, naopak, tak si říkám že si ulehčím práci s navlíkáním miminka a balením do deky, ale nevim no. Abych neměla tisíc krámů a pak nevěděla jak se jich zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.10.16 18:42

@Lily Evans Myslím, že deka a nánožník na autosedačku udělají stejnou funkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.10.16 19:13

@Svistice no on ten nanoznik stoji skoro stejne co zavinovacka, tak uz to vyjde pak asi nastejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.10.16 19:18
@Lily Evans píše:
@Svistice no on ten nanoznik stoji skoro stejne co zavinovacka, tak uz to vyjde pak asi nastejno :-)

Aha, já ho měla v ceně autosedačky. Ale i tak mi přijde praktičtější - využiješ ho, i když je teplo a třeba jen fouká nebo poprchává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.10.16 19:22

@Svistice nase ma jen slunecni strisku, kruci. Nicmene diky za tip, zvazim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí