Zavinování dle Karpa a polohovací válečky?

4620
15.8.14 22:16

Zavinování dle Karpa a polohovací válečky?

Ahoj,
je to možná blbost, ale jako hysterická prvorodička se raději zeptám :mrgreen:
Zkouším zavinování dle Karpa a zajímá mě, zda je vhodné (a hlavně bezpečné) používat při tom polohovací válečky? Jde mi hlavně o přilehnutí ručičky a to, že mimčo je vlastně „nepohyblivé“, tudíž jestli nehrozí např. proleženiny atd… máte s tím někdo zkušenost?
Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
15.8.14 22:34

Zavinuté dítě mi leželo na zádech, nijak jsem polohu nefixovala. Poloze na boku bych se raději vyhnula, kdyby se dítě nějak nešťastně mrsklo a převrátilo na bříško, tak nevím, jak by si s tím poradilo vlastně ještě svázané.
Proleženiny nevzniknou, ty se odvíjejí od tělesné váhy, to je záležitost dlouhodobě ležících dospělých ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
15.8.14 22:39

Dle me je to k nicemu(o bezpecnosti nevim), dite beztak pri Karpovi lezi na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
15.8.14 22:45

Pouzivam oboje a v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.8.14 22:51

Ja malyho musela davat na bok - mel reflux (blindil), takze jsem ho zavinovala tak, ze jsem mu rucicky zkrizila na prsickach a zavinula - pak polohovala do valecku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
16.8.14 06:28

Určitě nehrozí proleženiny, protože ho maminka bude pravidelně, co pár hodin otáčet. Ale jinak si myslím, že za válečky to jsou vyhozené peníze, můžeš ho zafixovat i peřinou, nebo tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
16.8.14 13:52

@geilens Já zavinula, nachystala koj. polštář, udělala járek a polohovala malýho na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí