Zavinování po tisící :-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
3.6.15 09:38

Holky, myslíte tuhle?
http://www.srovnanicen.cz/…ova%C4%8Dka/?…

Tu jsme měli a Týna se z ní okamžitě vymotala a už byly ruce venku :-)

Nicméně noc dopadla dobře, nakonec tam nijak vedro nebylo, dnes to bude horší, dám jí jen body s krátkým rukávkem. Každopádně jsem si ověřila, že malá to zavinutí potřebuje. Vůbec jsem jí do toho neutáhla, jen jsem to přes ní jen tak přetáhla a ona se z toho vůbec nepokoušela dostat :-) Spala až do tří a pak s jednou přestávkou na pochování od čtyř do sedmi. Holt to fakt asi potřebuje, to se nedá nic dělat, tak to budeme řešit krátkým rukávem, případně by byla nahá… Snad jí to taky někdy začne vadit a bude spát nezavinutá :mrgreen: V nějaké diskuzi psala maminka, že zavinuje ještě v roce a půl, jinak jí prý dítě lítá po posteli a nechce spát. To mě čekají pěkné věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
3.6.15 22:19

@PetrušeKl Jo, to je ona… a nebyla jí velká? Nám teda vyhovovala maximálně.

• Citovat
  • Upravit
18000
4.6.15 18:33

@PetrušeKl z toho se dítě vůbec nevymotá-je to strašně pevný… tos musela blbě zadělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
4.6.15 20:43

@Liszane Ja ji koupila z druhe ruky a byla desne volna - asi vytahana :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
4.6.15 21:30

@PetrušeKl aha.tak to pak jo…a nebyla to náhodou ta větší velikost? Protože já do ní zavinovala obě děti a vytahaná neni-jen přestal fungovat ten sucháč a tak jsem ho přešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
4.6.15 23:37

@Liszane no mela to byt ta nejmensi, tak nevim… Schvalne to s ni zitra zkusim :) Doktorka dnes rikala, ze uz by se to mela odnaucovat, tak jsem to dnes zkusila. Spala do 22:30 a ted uz ji tu hodinu marne uspavam, ovsem opet zavinutou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí