Zavírá dítě do pokoje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
18.2.15 21:26

Koleduje si o pěkný malér :zed:, nechat takhle malé dítě hodinu bez dozoru je vážně na pováženou, modlím se at tu malou nenapadne šplhat někam do výšek nebo nedejbože otvírat okno, mám z toho úplnou husinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.2.15 21:32
@bramburka81 píše:
@jdukolem Tak co myslíš tím, že si udělá pořádek sám? Když je vyloženě zavřené v patře, tak je to samozřejmě hodně divné, já jsem to pořád brala z toho pohledu, že si tam holčička hraje sama (dobrovolně), a když nechce být sama, tak zavolá na maminku a ta hned přijde… Protože to mi přijde normální, nechat dítě hrát si samo (já si dělám svou práci - úklid, vaření) a pak se mu zase intenzivně věnuji (to píšu hypoteticky, moje nejmladší dítě mi rádo asistuje a pomáhá s úklidem :) ). Lepší než celý den sedět u televize nebo internetu a dítě jen poočku sledovat, jak si vedle mě hraje.
A já někdy nakouknu, když jsou vzhůru, ale spíše tak, že mám počítač v kuchyni, tak při vaření apod. kouknu. Každopádně hodně holek je tady fakt celý den.

no třeba si s ženou sednou a on jí řekne názor? zjistí proč to dělá vysvětlí jí že si to nepřeje a nabídne jí třeba pomoc? možná je maminka jenom unavená nebo je to příznak deprese? ale jistě bych jako druhý rodič ráda věděla jak první rodič s mým dítětem nakládá když tam já nejsem a výchovné metody by se měly v rodině asi konzultovat ne?
Jinak jo kupa holek je to pořád.. divím se kde na to berou čas to jo ale věřím že některé to zvládají včetně emimina.. no kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
18.2.15 21:37
@Akivasha píše:
I když ty nebudeš moct jít ven? A když budeš za půl hodiny chtít jít ven a nikdo tě nepustí i když budeš řvát? A jsi malá holčička, která nepozná hodiny a neví, že za půl hodiny bude moct odejít (jinými slovy někde tě zavřu a ty nebudeš vědět kdy a jestli vůbec tě pustím ven?) :nevim:

Ano, rada si odpocinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.2.15 21:37
@RoseK píše:
@kaspluc jasne… ale kdyby mela aspon zapnutou tu blbou chuvu, tak to vezmes aspon trochu jinak, nez ze se decka zbavit a nejlip o nem ani neslyset…

Hmmm…fakt krava…a ze UZ ANI NEPLACE… :zed: To je fakt sila. Jinak ja bych tu socialku na ni zavolala, at je v hledacku, tohle se nedela a pokud ji to nebavi, at maze do rachoty, tam na kafe cas neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.15 21:42

@bramburka81 mne taky prijde normalni si nechat dite hrat samo, treba ve spodni koupelne sazi do pracky hracky, jde do pracovny, listuje si knizkama, nemusim na nek porad videt, ale priblizne vim, kde se pohybuje a co dela, ale rozhodne bych ho cilene nezavirala, aby na me cekal za dverima jak na smilovani, chudacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.15 21:42

@vin ale jdi ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
18.2.15 21:45
@RoseK píše:
@vin ale jdi ty :roll:

Neber to vsechno vazne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.2.15 21:49

@jdukolem Ano, v tom máš pravdu.

@kaspluc S tou sociálkou mi to přijde přehnané, když opravdu nevíme, co se doma děje. To, že někdo něco plácne, ještě nemusí znamenat, že to doma tak dělá. Několikrát jsem byla svědkem scény, kdy nějaká maminka (třeba i kamarádka) totálně vybuchla, nafackovala dětem, a taky to vypadalo hooodně divně, jenomže když do toho člověk nevidí, tak nemůže hodnotit. Nikdo není neomylný a dokonalý, každý někdy uděláme chybu, i ve vztahu k dětem, jsme unavení, přetažení atd. Prostě z jedné návštěvy a jednoho rozhovoru bych závěry nedělala, třeba je to ve skutečnosti jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.2.15 21:54
@RoseK píše:
@bramburka81 mne taky prijde normalni si nechat dite hrat samo, treba ve spodni koupelne sazi do pracky hracky, jde do pracovny, listuje si knizkama, nemusim na nek porad videt, ale priblizne vim, kde se pohybuje a co dela, ale rozhodne bych ho cilene nezavirala, aby na me cekal za dverima jak na smilovani, chudacek.

To souhlasím. Ale nějak se mi nechce věřit, že by toto normální maminka dělala, že by ji zavřela do pokoje na hodinu a tam ji nechala napospas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.2.15 21:55

Necetla jsem celou diskuzi, ale takhle se preci deti neuci samostatnosti! Tvoje kamaradka je krava, rekla bych ji to od plic. Ano, holcicka uz nerve, jelikoz to vzdala. Jestli sedi za dverma a zmoula hracku a nehraje si! tak se ji to teda pekne dotyka s rozhodne ji to nechava sramy na dusi.

My bydlime v 2kk, takze jsme pres den jen v jednom pokoji, syn si cely dopo hraje sam, nepotrebuje moji asistenci, nemusim ho nikde zavirat, abych se v klidu najedla, uvarila atd.

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
18.2.15 21:57

Holky, zkuste precist na www.blesk.cz, hned na hlavni strance. 9 veci, ktere zpomaluji vyvoj. Nejde mi zkopirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.2.15 22:02
@vin píše:
Holky, zkuste precist na www.blesk.cz, hned na hlavni strance. 9 veci, ktere zpomaluji vyvoj. Nejde mi zkopirovat.

Cetla sem a co jako??? O zavirani decka do druheho patra baraku denne na hodinu se tam nepise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.2.15 22:04

@bramburka81 ja ti mevim, pokud to ale dela pravidelne a dite se boji a zmoula hracku, socku bych na ni s klidem poslala, at ji vycisti zaludek a vysvetli, co tzn pece o dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.2.15 22:04
@bramburka81 píše:
To souhlasím. Ale nějak se mi nechce věřit, že by toto normální maminka dělala, že by ji zavřela do pokoje na hodinu a tam ji nechala napospas…
:nevim: ano toto se tu právě celou dobu řeší zda to je či není normální.. no za mě tak jak je popsáno prostě ne e
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.2.15 22:05
@vin píše:

no blesk je jistě relevantní a seriozní zdroj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí