Závislá na dudu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
676
15.8.16 21:49

@neonka konečně slovo do pranice :potlesk: starší se oddudlil sám ve 4. Zkoušeli jsme různé flinty a dokonce jsme ho i opravdu na dovolenou omylem nevzali, ale proste nic. Až pak sám doznal, ze už ne a byl klid. Žádné scény, pláče a nic. Rozhodl se jako muž:)druhy dudá furt, ale pokud je zabaven přes den, už ho moc nevyžaduje. Uvidíme. Nehrotim to. Jak říkáš, do deseti ho mít nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.8.16 22:03

Kolem 2roku začal malej dudlíky prokousávat. Navíc ho vyžadoval čím dál častěji i přes den. Chtěla jsem ho taky dát Mikulášovi, ale naskytla se jiná příležitost a zabralo to skvěle.
V restauraci si chodil kolem stolů a bylo tam takový jezírko. U jezírka u stolu pán, náš malej se s ním „bavil“. Pán mu řekl, jestli by mu ten dudlík dal, když je velkej kluk. Dal mu ho dobrovolně. Volala jsem na něj, ať dá pánovi i ten druhej dudlík (měli jsme v oběhu vždy jen 2). Dal mu ho taky. A pán mu ukázal u jezírka umělý žáby a ještěrky a povídali si tam…Dudlíky nám pak pán potají dal. Až v posteli si vzpomněl na dudu. Řekli jsme mu, že si určitě pamatuje, jak je dal pánovi a pán mu za to ukázal ty zvířátka. Vzal to a usnul v pohodě. Druhý den dlouhá cesta domů - tak to asi 20 minut v autě řval, než zabral. Ale doma pokaždý zabralo, když jsme řekli pořád stejnou hlášku, že ho dal pánovi. Ptal se na něj asi měsíc. Nicméně předtím lehl a spal. Bez dudlíku už byl čas vymýšlet blbiny, takže 3. den bez dudu se naučil přelézat vytaženou postýlku a přišel za námi, že spát nebude. Od té doby byl sice bez dudlíku, ale během pár dní se nám nasáčkoval do postele a je tam zatím doteď (3roky). Tak to bylo něco za něco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.8.16 22:26

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.8.16 22:28

@Svistice tak šla spát s jedním dudu, byla jsem u ní dvakrát že se jí něco zdálo-dvakrát jsem řekla jen pššš pohladila jsem jí a usla, a po 3 už se na dudu ptala tak jsem ho našla a dala jsem jí ho, ale zkusím í ho přes den nedávat-ani do auta a v noci uklidnit pohlazením a případně na chvíli dát a snad to brzo odpadne samo :) díky všem za rady!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
15.8.16 23:39

@Catmum :mrgreen: Ja si navic rikala, ze je dcera v mnoha vecech hodne sikovna, tak to uz by byla nechutne dokonala, nemit aspon jednu nerest… :D :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20777
16.8.16 02:19
@neonka píše:
@Catmum :mrgreen: Ja si navic rikala, ze je dcera v mnoha vecech hodne sikovna, tak to uz by byla nechutne dokonala, nemit aspon jednu nerest… :D :pankac:
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.8.16 02:19

@janicel Ona to nakonec sama zvladne, duveruj ji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.8.16 08:57

@kve-tinka tak tak. u nas je nastesti deka tmava (tygrovana :mrgreen: ),ale uz ma sem tam vytahnutou nitku, dirku…a taky si prejizdi po nose. taky musi uschnout do spani a kolikrat ji nenecha ani vysusit a jeste vlhkou ji taha z pracky :mrgreen:
nekdo ma plysaka, u nas je to rovnou velka deka :mrgreen: myslim, ze ve skolce bude mit tolik noveho, ze na deku si ani nevzpomene

• Citovat
  • Upravit
2693
16.8.16 12:40

Máme doma taky závisláka. Dceři jsou dva roky, dudlíka má na usínání, ale kdykoli najde nějaké přes den, okamžitě jej strčí do pusy a odmítá mi jej dát. Ve dvou letech začala chodit na nočník, tak jsme dudlíka neřešili, ale čeká nás to. Dcera ovšem velice špatně spí, takže těch nocí se úplně s mužem děsíme. Snažím se, aby jej přes den nenacházela, ale má jich hrozně moc, tak je to těžký uhlídat. Nechci jí vytvořit trauma, ale obecně jsou už 2leté děti na to připraveni být bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí