Závislost na dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41186
17.5.19 11:55
@Brokianaa píše:
@zzpet presne jsi to vystihla. Je to pro me proste bezbranne detatko :srdce: no snad to tak bude a Edik to zvladne a ja budu hrda na nej i na sebe…no a.snad to teda dám i ja :roll:

nám odjela před dvěma roky dcerka taky na školku v přírodě. No, od toho autobusu jsem odjížděli s manželem za hrobového ticha a pocit nic moc. A paní učitelka ještě ať si užijeme ty tři dny volna :mrgreen: večer jsme seděli na gauči a hlídali sms, kdy už ta učitelka pošle nějaký fotky a psali jí na střídačku :mrgreen: o nějaký užívání si volna, nemohla být ani řeč :mrgreen: v pondělí jede zase, tak jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.5.19 11:58
@Anonymní píše:
To je dobrá vychytávka. :lol:

Mají z toho dodnes legraci, že to stejně věděly. Jsem totiž plačka i jinde. Obrečela jsem každou jejich besídku, každé vystoupení, dokonce jsem jednou bulela, i když byly prvně na kolotoči. :lol: Naposledy jsem brečela před týdnem na kytarové soutěži svojí vnučky. Když ona je tak šikovná a tak krásně zpívala! Kdysi jsem dokonce obulela i Lvího krále. Byla jsem těhotná a dojalo mě, jak pyšně ukazovali malého lvíčka ostatním zvířatům. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.5.19 12:08

Ja jsem taky plačka…ja ted řvu uz tyden kazde rano po ceste ze skoly, kdyz Edu zavedu… dojímá me uplne vsechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.5.19 12:10
@Keyllah píše:
nám odjela před dvěma roky dcerka taky na školku v přírodě. No, od toho autobusu jsem odjížděli s manželem za hrobového ticha a pocit nic moc. A paní učitelka ještě ať si užijeme ty tři dny volna :mrgreen: večer jsme seděli na gauči a hlídali sms, kdy už ta učitelka pošle nějaký fotky a psali jí na střídačku :mrgreen: o nějaký užívání si volna, nemohla být ani řeč :mrgreen: v pondělí jede zase, tak jsem zvědavá :mrgreen:

No ja prave taky nemam pocit, ze si to „volno“ nejak uziju…a kor pět dni :roll: jako mam naplanovanych spoustu veci co budu delat…sadit kytky, umyvat okna… ale ma prset takze budu delat velke kulove… a navic se znam, ze jak budu mit depku tak nebudu schopna ničeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
17.5.19 12:12
@Brokianaa píše:
No ja prave taky nemam pocit, ze si to „volno“ nejak uziju…a kor pět dni :roll: jako mam naplanovanych spoustu veci co budu delat…sadit kytky, umyvat okna… ale ma prset takze budu delat velke kulove… a navic se znam, ze jak budu mit depku tak nebudu schopna ničeho :roll:

hlavně se zabav a nasměruj se na to, co se s dítkem blbě dělá -) já třeba třídila hadry, vykramařila skříně atd. Hlavně nesedět doma a nedumat ;) co kafčo s kámoškou? kino s chlapem? romantická večeře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.5.19 12:18

@Keyllah pondeli a utery mam cely den volno. Tak to prave udelam nejaky ten uklid nebo tak… proste budu makat at se pak zas muzu venovat Edikovi. A streda, ctvrtek jsem cely den v praci, tak tam na to snad nebudu myslet a vecer zazenu žal vinem :lol: a v patek uz se budu jen tesit az prijede… tak to mam naplanovane…jak to nakonec dopadne uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.19 12:23
@Brokianaa píše:
@Keyllah pondeli a utery mam cely den volno. Tak to prave udelam nejaky ten uklid nebo tak… proste budu makat at se pak zas muzu venovat Edikovi. A streda, ctvrtek jsem cely den v praci, tak tam na to snad nebudu myslet a vecer zazenu žal vinem :lol: a v patek uz se budu jen tesit az prijede… tak to mam naplanovane…jak to nakonec dopadne uvidime…

Naplánovala bych si nějakou jinou aktivitu než úklid ten opravdu neuteče. :lol: Využij čas na relaxaci - např. kadeřník, másáž, kino, něco nového na sebe, pěknou knížku, výstava, restaurace (záleží co máš ráda)… Na to se zapomíná na ten odpočinek a je hodně potřeba.

• Citovat
  • Upravit
5502
17.5.19 12:28
@Anonymní píše:
Naplánovala bych si nějakou jinou aktivitu než úklid ten opravdu neuteče. :lol: Využij čas na relaxaci - např. kadeřník, másáž, kino, něco nového na sebe, pěknou knížku, výstava, restaurace (záleží co máš ráda)… Na to se zapomíná na ten odpočinek a je hodně potřeba.

Ja myslim, ze ja celkem odpočívam :D spis bych prave mela neco delat… ale uvidim…treba budu tak na nervy ze nebudu umet nic delat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
20.5.19 09:23

@Brokianaa tak malá dnes odjela, nadšená a natěšená a já jsem v práci jak bez ruky. Nemůžu se na nic soustředit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.5.19 18:33

@Keyllah Edik taky odfrcel. A ja snad jedina u autobusu brecela jak zelva… a Edik mi zamaval, stastny jak blecha, ze jede na vylet :mrgreen: tak uvidime jak to zvladne az zjisti, ze je tam dele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.5.19 17:04

@Keyllah tak zitra uz se mi prdelka vraci… nakonec to nebylo tak hrozne, ale chybi mi moc a uz se nemuzu dockat az ho popusinkuju :-) a jak vy jste to zvladli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.24 08:26

Pokud to tak mas uz od zacatku tak to muzu rict, ze to nikdy neprejde.
Ja to mam od malicka do ted a to je synovi uz 5 let…mam problem ho dat i do skolky, ze bez nej nevydrzim, mam z toho normalne uzkosti🫣 ruzny scenare, ze pro nej treba nebudu moct prijit neco se stane a on tam zustane apod.
Snazim se s tim pracovat, ale je to fakt ja palici 🙄

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.24 11:33
@Anonymní píše: Více

Doporučuji psychoterapeuta :srdce: Kdysi dávno jsem bojovala s tím samým a musela jsem vyhledat odbornou pomoc, protože se mi z toho vyvinula úzkostná panická porucha. Teda spouštěč byl trochu jiný, ale nakonec jsem se plácala v tom, co bude za 5, 7, 10 let.

• Citovat
  • Upravit
39680
14.5.24 11:40

Pet let stara diskuse.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
14.5.24 14:58
@Anonymní píše: Více

Tak to nechápu, tohle fakt nemám.
Přesto mám ze závislosti na dětech strach.
Nechci být jednou taková ta otravná ženská přilepená na dětech a žárlejíc na jejich vztahy.
V mládí jsem nesnášela mamánky, a protože jsem rozvedená, budu k tomu mít chtě nechtě sklony. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí