Závist lidí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10245
28.12.20 12:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvam se predem za anonym ale stydim se za to, zavidim hezkým holkam, hlavně jedny od nás z města, chce ji kazdej, a me už to štve, jak prestat zavidet? Nějaký rady? Chci se toho zbavit prosim, fakt se snazim ale nejde to. Je mi 18..

Ahoj,
otázka je, zda je jí co závidět. Ikdyž se ti to třeba nezdá, je to tak. Ono příliš zájmu je asi ještě horší varianta, než nezájem. Vem si, kolik lidí (chlapů) zklame tím, že jejich zájem neopětuje. Kolika zprávám, dvoření atd. musí čelit a ne vždy je to příjemné.
Lidé si obvykle idealizují to, co vidí u druhých. Nevnímají negativa.
Opravdu je kolikrát vlastně úplně nejlepší být tak nějak průměrný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 12:58

@Kaktusanda ahoj, no ona děla údajně poledance ale vypadalo to proste divne, lehla si vedle tyče v nejakym červeným prádle, mama ji u toho natacela a gazela to všude na fb a po internetu. Ona je takova typická bloncka, má na sobě hrozne moc mejkapu ale kazdej ji chce a nechapu proč, postavu má dobrou to jo, vysportovanou ale má plochej zadek, za to já ho mám kulatej z bruslení a mejkap nosit nemusim, dřív jsem se trapila kvůli vzhledu, protože jsem jinaci typ než ostatní, mám hrozne prisnej vyraz, ze se mě všichni boji. Jinak od někoho jsem i slysela ze ta krasavice je bez mejkapu je celkem oskliva a podvádí svého pritele

• Citovat
  • Upravit
10975
@Anonymní píše:
@fera21 vážně? Já neříká ze jsem oskliva, ale ta holka mě vážně štve, když jsem ještě chodila s bývalým, tak šel na ples a ona se tam točila v podprde a v kalhotkach u tyče.

A ona tam měla vystoupení? Tancovala jsem Pole dance a rovněž jsem tancovala na plese. Spodní prádlo to tedy nebylo. Byl to kostým. Už mi bylo kolem 30 let. Za štětku mě nikdo neoznačil. Ba naopak, vystoupení mělo velký úspěch a ten kdo nevěděl, že něco takového dělám byl příjemně překvapen. Aktuálně je mi přes 40 a jsem lektorka Pole dance. Respektive budu, až se zase otevřou taneční studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Melodie91 píše:
Tady vsichni pisi dospet dospet…ja jsem dospela dost a taky zavidim kamosce, ze se muze cpat jak nezavrena a je stihla, taky zavidim kolegyni v praci, ze nema celulitidu :nevim: ja myslim, ze je to normalni a v nejaky mire to ma uplne kazdej… pak jde jen o to, ja te to ovlivnuje, jestli se tim nejak uziras, myslis na to porad nebo nevim…ja spis vzdycky rikam pracovat na sobe…muze te to i motivovat..zacni behat, jinak se licit, ucit se spanelsky, co javim. hlavne se s nikym nesrovnavej a zkus si predstavit sebe za 10 let, uz mas manzela, dite..co bys rekla svemu soucasnemu ja? Asi, at neresi blbosti :-) a uziva zivota :-)

A je dospělé zavidět tanečnici u tyče? Jako fakt? Kolem mě jsou hubenější, krásnější a šikovnější. Přesto jim nezávidím. Proč jako? Mají na růžích ustláno proto, že mají hezčí ksicht nebo tělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.12.20 12:59
@Anonymní píše:
@fera21 vážně? Já neříká ze jsem oskliva, ale ta holka mě vážně štve, když jsem ještě chodila s bývalým, tak šel na ples a ona se tam točila v podprde a v kalhotkach u tyče.

Vždyť je to běhna. Té není co závidět. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:01

@Trojlístek jo měla, asi to byl kostým ale tohle normálně nosím pod svoje oblečení jako spodní prádlo, měla na sobě takový polo tanga

Příspěvek upraven 28.12.20 v 13:02

• Citovat
  • Upravit
10975
28.12.20 13:02
@topazio píše:
Vždyť je to běhna. Té není co závidět. 8o

Jakože ženy, které se zabývají Pole dance jsou běhny? Je mi tě docela líto… Nevíš oč jde a hned takový předsudek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.12.20 13:03
@Trojlístek píše:
Jakože ženy, které se zabývají Pole dance jsou běhny? Je mi tě docela líto… Nevíš oč jde a hned takový předsudek?

Nečetla jsem další příspěvky. Vždyť nevíme jestli měla vystoupení nebo se opila a předváděla se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:04

@Trojlístek asi to každý vidí jinak.. u nás tam kolem říkali většinou, co to je za prostitutku, já ji teda za to neodsuzuju ale jen mě to urazilo kvůli příteli, bylo mi to nepříjemný

• Citovat
  • Upravit
56505
28.12.20 13:05
@Trojlístek píše:

Proti pole dance nic nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.12.20 13:05
@Russet píše:
A je dospělé zavidět tanečnici u tyče? Jako fakt? Kolem mě jsou hubenější, krásnější a šikovnější. Přesto jim nezávidím. Proč jako? Mají na růžích ustláno proto, že mají hezčí ksicht nebo tělo?

To je moc dobre, ze to tak mas :-) a v 18ti jsi nekomu zavidela a pomohlo ti na to dospet? Ja myslim, ze je to v povaze a nizkem sebevedomi, na tom se da pracovat, ale „dospet“ na to asi nepomuze…vlastne ani nevim, co to je zaradu :think: jak ma jako dospet? A jak rychle to jde udelat? Proto ja radim pracovat na sobe a nehroutit se z toho pocitu, protoze lidi obcas zavidi vsichni ( skoro vsichni teda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.12.20 13:07
@Anonymní píše:
@Kaktusanda ahoj, no ona děla údajně poledance ale vypadalo to proste divne, lehla si vedle tyče v nejakym červeným prádle, mama ji u toho natacela a gazela to všude na fb a po internetu. Ona je takova typická bloncka, má na sobě hrozne moc mejkapu ale kazdej ji chce a nechapu proč, postavu má dobrou to jo, vysportovanou ale má plochej zadek, za to já ho mám kulatej z bruslení a mejkap nosit nemusim, dřív jsem se trapila kvůli vzhledu, protože jsem jinaci typ než ostatní, mám hrozne prisnej vyraz, ze se mě všichni boji. Jinak od někoho jsem i slysela ze ta krasavice je bez mejkapu je celkem oskliva a podvádí svého pritele

Víš proč jí každej chce? Protože je to tutovka na jednorázovku. Měla jsem takovou spolužačku, postava pěkná, sice menší prsa a taky plochý zadek, obličej bez make-upu katastrofa ale jakmile se namatlala tak dobrý. No každej jí chtěl, protože u ní měl jistý zásun, v 17 letech se chlubila tím, že má na účtě už 5 nebo 6 kluků, přesně si to nepamatuju ale o vztah s ní nikdo nestál. Já v 17 spala jen s jedním a ještě k tomu po delším vztahu. Bylo jí co závidět? Rozhodně ne. Kdo je na tom teď líp? No já mám přítele, který mě miluje, dítě, druhé dítě na cestě, stavíme domek. A ona? Je někde v Praze a na fb si dává videa z práce. Je to k smíchu protože se živí jako tanečnice u tyče a dokonce kvůli kovidu, teď ani práci nemá. Ona asi nic jiného ani neumí, střední nedokončila, jednu chvíli byla i na psychině, protože se pokusila spáchat sebevraždu. Neříkám že ta o které píšeš je stejná, jen jsem ti chtěla napsat že všechno není tak skvělý jak by se mohlo zdát.

Příspěvek upraven 28.12.20 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
28.12.20 13:08
@Anonymní píše:
@Trojlístek jo měla, asi to byl kostým ale tohle normálně nosím pod svoje oblečení jako spodní prádlo, měla na sobě takový polo tangaPříspěvek upraven 28.12.20 v 13:02

Jako tanečnice takový kostým potřebuješ. S tím se smiř. Tak taky zacni Pole dance tancovat. Já začala v 25 letech. Tenhle pohyb mi dělá velmi hezkou postavu, mám dvě děti. A jsem lektorka. A bývají tam velmi dobré party holek. Známe se jak jsme začínaly a je to více jak 15 let. Máme dokonce senior lekce. Holky kolem 30let. Vymakané holky, krásné postavy. Mají rodiny, děti, nikdo je za štětky nepovažuje. Kdybys viděla co umí, tak pukneš vzteky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:08

@topazio no co se tyče opilosti, na jedné akci co jsem byla tam byla taky, když se opila tak lezla snad po každým i když měla pritele.

• Citovat
  • Upravit
2160
28.12.20 13:09
@Anonymní píše:
@Trojlístek jo měla, asi to byl kostým ale tohle normálně nosím pod svoje oblečení jako spodní prádlo, měla na sobě takový polo tangaPříspěvek upraven 28.12.20 v 13:02
@Anonymní píše:

Aha, tak tady jsme si potom kapku nerozuměli. Pokud je to kostým, tak to není běhna, ale v rámci možností normální holka. To je jako stydět se za modeláře, že má ruce od lepidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová